Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    15. Rujan 2018. 13:04

ian1910

Jesi kako ne, hvala ti na tome! Ja sam 1.70 dečko 192
    Znaci u principu svi oni forsiraju prirodan porod??

Mislim da im je u interesu da ženi krene (počnu trudovi i da se otvara) prirodnim putem i završi vaginalnim porodom. Indukcija nije nešto što samo krene i samim time prirodno već je potaknuto od strane liječnika sa med. Pripravcima. Uglavnom, misli samo pozitivno, slušaj svoje tijelo, tvoje tijelo je najbolji mehanizam bebici, ni vrhunski liječnici ne mogu izmisliti takav. Na kraju će sve završiti dobro i biti će kako treba biti
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

url=https://lilypie.com]

Palcica12
    15. Rujan 2018. 13:22

garavusa onda ces ti tetrati? Planiras tetru u fold pa cover? Ja sam mislila za pocetak tetrati posto je kakica tecna i cesta pa je lakse za susiti tetre ali sam uzela i mpp pa cu kombinirati. Narucila sam 25 kom tetra pelena, 15 kom boostera velikih od bambusa, 3 kom Ai2 minimaxi i 2 kom Ai2 flexi, 2 covera, 12 kom petit (bambus, velur i pamuk) i 10 kom splitica isto kombinacija (bambus, velur i platno) 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Palcica12
    15. Rujan 2018. 13:33

Jos sam uzela 5kom stay dry i 2 kom poplini bio. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

15. Rujan 2018. 13:36

ian, znam da je lako nama govoriti da se smiris i da ne razmisljas o tome.. al vjerujem da te kopka i da nije lako kad sto god radis opet mislis o tome. Al stvarno ne uzimaj te mjere toliko, fulaju s kilazom stalno ma koliko god stručni bili, opusti se, ni ti ni muz niste niski, cak mi je dr rekla da ima veze i koliki ste vi bili teski kad ste rodeni. Nisu sve bebe iste velike ni mi na kraju krajeva. Sve ce biti ok 😘

Ja da sad horor pogledam mislim da bi momentalno rodila 😂😂😱
    Hvala na info za pelene.. Za par mjeseci cemo vam javiti jel nam pasu 😊

• ian1910
    15. Rujan 2018. 13:43

Hvala draga na pozitivnim mislima <3

christyy
    15. Rujan 2018. 13:48

Garavusa hahaha bas to- psiholoski drip 😂
    Dija mogli bi i mi popodne horore, ja ih onak bas ne volim al muz ih obozava, i to one najgore!! Ja pol filma pogledam prekrivenih ociju ili skicajuci 😂 imas kakvu preporuku?

Baby.nb1
    15. Rujan 2018. 13:52

Ian znas da te shvacam jer smo u istoj situaciji. Ako nista imat ces od mene sad u utorak friske informacije. Ja racunam iskljucivo tjedne trudnoce, jer su provjeravali da li smo tu mozda fulali i sve je tocno. Nakon sto su iscrpili sve druge opcije, zakljucak je da beba jednostavno ima genetske predispozicije da bude velika. Ja 180, muz koji cm visi, moj tata i stric po 2m, od muza brat 190... I istina sto kike kaze, mene su isto pitali s koliko sam rodjena. Nisam znala, znala sam samo da sam prerano rodjena, ali mama mi je kasnije rekla da bi isto sigurno dogurala do 4 kile da je islo do termina.   

Nas_bebac
    15. Rujan 2018. 14:18

A znaci vrazje kanđe se smiju? Ja sam mislila da se nesmije... Pa onda patim ko budala 😮😮 mene ne bole listovi mene ti boli bas ispod koljena pregib ona dva ligamenta i mišić gore, a prepona na nju sam se već navikla...
    Cure koje cete tetrat svaka cast ja cu koristit samo švedsku prvih mj dva radi kukova i poslje pelena...
    Ian i ja sam velika 173 muz 175 ali oboje teški dosta pa je i beba velika s 37tt je bio 3200....a nitko mi indukcijski nije spominjao

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Endzrue
    15. Rujan 2018. 14:35

Uzela sam ti boo&boo ex tratinčica i uzela sam od molly molly to su ti ove desno od flanela.. Šarene su sve aliexspress mumsbest i my flaute iskuhala umetke.. 5 tetri uzela u minigreeny a 20 mi mama uzela u Bosni kad je bila jed su jeftinije nego kod nas.. Pa ću vidjet šta ću.. Možda i tetru slomim u mpp.. Za početak imam paket najmanjih  pampers.. Ono tipa par dana doma.. Planiram prvo tetra pelenu i preko nepropusnu zaštitu i ove desno dolje su manje žućkasto krem a vidjet onda kako to ide.. Uzela sam i ubruse razgradive koje se stave na uložak ili na tetru pa kad se beba  pokaki to ide u wc a ostane mokra pelena al čišća nego kako bude inače svega.. Tako da ćemo vidjet jel ss snalazimo.. To mi je prvi bebač

Baby.nb1
    15. Rujan 2018. 14:39

Endzrue svaka ti cast, ja se pogubila dok sam procitala 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.