Isssa zvuči idilično! A slika je super, šuti mama dok spavam hahaha. Uživaj draga
Isssa bas mi je drago da ti oporavak tako super ide..meni je bilo koma do 10.dana..nakon toga sam bila ok ali valjda i zato sto je moj harambasa bas veliki bio..a da,pelene u početku idu kao wc papir..i super za spavanje..milina..budete se ispraksali za hvat i dojenje,kasnije će ti to biti tako jednostavno sve..a hranjenja su meni u početku isto bila po sat vremena s tim da sam ja morala obe sise davati..samo se vi smirite i uhodajte malo pa ćeš nam se javljati češće..
Pitanjce... planira li netko stavljati postporodjajni pojas? Kada se on zapravo stavlja? Nakon koliko dana?
Isssa bas mi je drago da ti oporavak tako super ide..meni je bilo koma do 10.dana..nakon toga sam bila ok ali valjda i zato sto je moj harambasa bas veliki bio..a da,pelene u početku idu kao wc papir..i super za spavanje..milina..budete se ispraksali za hvat i dojenje,kasnije će ti to biti tako jednostavno sve..a hranjenja su meni u početku isto bila po sat vremena s tim da sam ja morala obe sise davati..samo se vi smirite i uhodajte malo pa ćeš nam se javljati češće..
Savladali smo hvat na dojku ali je tako sitan da se brzo umori 😂 i to onda traje i traje 😀, pa ga budim, premještam.....i jedna dojka jedan obrok i to ne isprazni nekad do kraja pa se još izdajam. Sve u svemu sam zadovoljna 😀
PlavaBorovnica- čestitam na super porodu ❤ nadam se da ćeš stić odg. Na sva pitanja koja su ti cure postavile 😂 da se ne ponavljam i mene zanima jesi dobila neku "drogu", epiduralnu?
Isssa- 👏👏 neka nam Lukas i dalje ostane tako dobar, 5 sati u komadu 😱💪👏.. Miš mali presladak je prvo nam je srednji prst pokazao sad nas ušućuje 🤣😂
Bruncili- uskoro će tvoja Bruna doma ❤ baš lijepo napreduje za čas će 2300 😍, baš je lijepo čut dobra iskustva za bolnicu konačno 👏👏 tako bi trebalo bit svugdje i na svakom odjelu 😏.
Znači zadovoljna si sa Avent električnom?
Isssa poza je super i bravo za brzi oporavak, bas mi je drago.
E cure kak ide na kraju s tim uloscima? Idu 2 vir, pa 1 chicco pa preko mrezaste gace ili? Bilo bi se jednostavnije mumificirat 😂😂😂
I jos jedno glupavo pitanje 😊 sta se radi sa tim izdojenim mlijekom? Ok ako hranis i na bocicu, ali ako iskljucivo dojis?
url=https://lilypie.com]
Isssa poza je super i bravo za brzi oporavak, bas mi je drago.
E cure kak ide na kraju s tim uloscima? Idu 2 vir, pa 1 chicco pa preko mrezaste gace ili? Bilo bi se jednostavnije mumificirat 😂😂😂
I jos jedno glupavo pitanje 😊 sta se radi sa tim izdojenim mlijekom? Ok ako hranis i na bocicu, ali ako iskljucivo dojis?
Ja ne znam dal' se poslije carskog manje krvari ali meni je bio dovoljan 1 Vir uložak, vjerojatno bi mogao i cijeli dan izdržati po količini krvarenja, eto toliko se malo krvari, a tak je bilo i kod drugih cura😀
Baby.nb1 možeš zalediti u posebnim vrećicama za mlijeko pa koristiti za kasice prve kad beba počinje sa dohranom jer mislim da zaleđeno smije stajati 6mjeseci.. tako sam ja radila..ili zaledila pa kad sam bas negdje išla ostavila svojima da daju malom..
Isssa ja sam bome jako krvarila..cijeli paket chiccho uložaka potrošila skoro u bolnici..i još poslije bolnice jedno 3tjedna kao menstruacija..
Baby.nb1možeš zalediti u posebnim vrećicama za mlijeko pa koristiti za kasice prve kad beba počinje sa dohranom jer mislim da zaleđeno smije stajati 6mjeseci.. tako sam ja radila..ili zaledila pa kad sam bas negdje išla ostavila svojima da daju malom..
Isssa ja sam bome jako krvarila..cijeli paket chiccho uložaka potrošila skoro u bolnici..i još poslije bolnice jedno 3tjedna kao menstruacija..
Uf, onda si ti jako krvarila, kod mene je kao predzadnji dan menstruacije, evo danas skoro ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji