Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    06. Rujan 2018. 21:37

Mislim cestitamm!!! Ne znam sto se dogadja ovim slovima!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Nas_bebac
    06. Rujan 2018. 21:42

Petrapp2605 čestitkeee ❤️❤️❤️ Lucija dobro došlaaa 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• anusha
    06. Rujan 2018. 21:53

Petra čestitke!! 
    A taj tvoj mali smotuljak ni ne izgleda baš malo za 35 tjedana, prava cura! 

Elza
    06. Rujan 2018. 21:59

anusha

Petra čestitke!!
    A taj tvoj mali smotuljak ni ne izgleda baš malo za 35 tjedana, prava cura!

Cestitam Petrapp!! Bas sam i ja htjela reci kako je Lucija bas konkretna bebica ❤️

Nina ❤
    06. Rujan 2018. 22:22

Petrapp cestitke na prekrasnoj curici! 😘 nadam se da je sve u redu s obje... ❤

• ian1910
    06. Rujan 2018. 22:24

Iskrene čestitke Preslatka je!!! A tebi želim brz oporavak!!!! 

Isssa
    06. Rujan 2018. 22:56

Petrapp čestitam na malom paketiću, želim vam brzi oporavak i dobro došla u klub CARICA ❤️, javi nam zašto si na kraju na carskom bila, pusa velika 😘

Aurora
    06. Rujan 2018. 23:26

Petrapp čestitam!!!! Preslatka je💜😍

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

petrapp2605
    06. Rujan 2018. 23:31

Drage moje prije svega od srca vam hvala na svim lijepim željama 💕!
    Lucija je rođena sa 2450 g i 45 cm oko 15.15.
    Noćas u 2 sam se probudila i bilo je sve mokro oko mene, zaključila sam da se nisam upiškila nego da je u pitanju plodna voda. Istuširala se na brzinu presvukla u suho (bilo je suho do ulaska u auto) i pravac Merkur.  Pregledali nas, bila sam u zatvorena, ctg super bez trudova. Odlučili me ostaviti i pratiti, ujutro vizita lagano osjećam trudove i prst se otvorila. Ne krvarim, što im je i bilo čudno s obzirom na moju posteljicu ali bolje tako. Plodne vode je ostalo dosta malo i odluče nas oko 12 staviti na drip pošto sam imala i svoje trudove, pa da malo ubrzamo stvar. I tako do 15 sati kad već gadno bole i pitaju me želim li epiduralnu i pristanem. Od jednom ctg nije bas dobar i pokazuje da se beba počela mučiti a kako sam bila tek na 5 cm i sve je bilo dosta tvrdo dolje preporuka više (njih 5) dr je bila da idemo na carski. Bio je pod lokalnom, al me nije baš ulovila epi pa su me i malo ošamutili jer sam dosta osjećala što rade od samog reza. Mužić je bio sa mnom do carskog i stvarno je bio divan. Luciju su stavili na grijanje u inkubator dali malo glukoze da ne padne na kilazi jer jos nista od mlijeka, i dobila je apgar 10, ali kažu da je super i donijeli su mi je na kratko da se pomazimo. 

petrapp2605
    06. Rujan 2018. 23:41

Pandica1805 čestitam ti na tvom dječaku i divan porod si imala.

Curke moje, meni je muž ujutro pakirao torbu u kupovao potrepštine koje nisam kupila, jer je to bilo u planu za sutra nakon ta. Kupio je uloške, trudničke grudanjake, mrežaste gaćice, i sve što sam mu nabrojila da treba. Stvarno me pozitivno iznenadio s obzirom da je cijelo vrijeme cendrao da će poslati svoju mamu ako dođe do ovakve situacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.