Petra cestitam!!! Nadam se da se nisi previse namucila.
Slika je vrh, ka da istrazuje di je sta se to odjednom dogadja.
Saljemo puse svim novopecenim mamicama i da sto prije idete kuci sa bebicama!!!
A vidi jeeee..mišica mala!! Prekrasna je! Dobrodošla Lucija!! Cestitam Petra i zelim ti sto brzi oporavak, a malenoj dug i sretan zivot!! Veliki zagrljaj!
Bome cureeeee bebe nam dolaze na veliko Tko je sljedeci?!?:D
Petrapp, čestitam!!!! Curka je preslatka i djeluje mi baš vitalno, mišica mala 😊❤😊❤
Petrapp cestitaaaam! Dobrodosla djevojcice lijepa! Bas mi na slici djeluje kao da je bila spremna i odlucila izaci 😊❤️ brz oporavak mamasita!
Ove nase bebe ozbiljno shvatile ovaj 9.mj., mogle bi malo i usporit, pocinjem panicarit 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Petrapp, cestitam i zelim objema brz oporavak, drago mi je da je sve dobro proslo! Lucija, dobrodosla nam! 😘😘
Petrapp cestitam! Nadam se da se nisi dugo mucila prije carskog.
Looda_vila mislim da je Crna sljedeca (a onda ti i PlavaBorovnica!) jer su cure koje su bile iduci tjedan u tablici na redu, sve imale bebe koje su pozurile, Isssa rodila, Ssanja i pandica rodile, svekyca je rodila, maSen rodila..
Kod mene je veselo, mala skupila virus neki pa ju muci nos i grlo i porasla joj temperatura, uspjela je zaraziti i brata pa sad i on, cekam da se muz krene zaliti na bolove pa da se spakiram i odem na sv.Duh da se naspavam!
Petrapp cestitam od srca na malom anđelku 😇
Nadam se da se nisi napatila. Sada uzivaj u svojoj ljepotici. Drzi se 😘
Pandice, Petra ces ti tamobebice su ozbiljno krenuleee
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji