Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2018. 21:39
    34tt
    34tt

Ha! Konacno uspjela ucitat sliku! Jucer puni tjedan.
    Blago vama rh negativnima, vi cete znati krvnu grupu svoje djece jer vasima vade za to, a nama pozitivnima ne :(

31. Kolovoz 2018. 22:01

Jelena ma to su oni ludaci Ancient Aliens, po njima su sve vanzemaljci slozili, moj muz je u pocetku nase veze to pratio, ja sam samo kolutala ocima na izjave, a i onaj lik ne izgleda bas normalno
    Looda_vila nadam se da je sve ok i da si se samo malo preforsirala ili je probava ak je u razini pupka (moja mala se jednu noc probudila u 3 i histericno vristala bez prestanka kako je boli trbuh na tom mjestiu i ja se prepala da je slijepo crijevo i u Klaicevu i sve je bilo ok, samo su joj dali cepic da ima stolicu tamo iako ju je taj dan imala

Jelena, to je ovaj sigurno! Njemu su i piramide potekle od vanzemaljaca
    Jelena, to je ovaj sigurno! Njemu su i piramide potekle od vanzemaljaca

christyy
    31. Kolovoz 2018. 22:21

Teta aha, a dobro 37tj su vec sigurni tjedni tako da ce sve biti ok 😊
    Justme bas ste divni 😍
    Evo probat cu i ja ucitat nasu sliku od prije 2 dana
    😘

Jelennnna
    31. Kolovoz 2018. 22:50

Just me je to je ta emisija, a cili dan imaju tako dokumentarce na tu shemu. Sve im ima veze s NLOima. XD
    Bas ste fit i ti i Christy.

31. Kolovoz 2018. 23:00

Jeej konacno slikice 😍
    Christyy divna si
    Jelena pa ja placem od smijeha na to, a ima ljudi koji vjeruju u te teorije i stvarno misle da su dosli mali zeleni i sve nam poslozili onda otisli kad je sve zavrseno bilo 🤣
    Hvala cure 😊

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 23:04

Justme123 ma.nije probava, nego bas mislim da me kontrakcija jako zgrčila i držala . Kad sam dosla doma i legla, smirilo se. Al bome je bilo ko da.mi je netko noz zabio u trbuh i svaki korak sve bolnije i bolnije😑
    Bas si fit, nikad ti nebi rekla da ti je  to treca trudnoca😏😏 Nego, jel to iza nova kuhinja?! To si po narudzbi radila?😄😁😂😂
    Christy  isto prva liga izgledas😏😊

31. Kolovoz 2018. 23:11

Looda_vila ne bi vjerovala, ali i ta iza je po narudzbi, bila je zelena (u Bubamari), a mala je htjela crvenu pa je muz farbao kad ju je kupio njoj za Bozic 😂
    Moja nova je isto crvena, tj donji elementi, moram pocistit da mogu slikat, bed mi je kaos objavljivati.
    Hvala ti, ja sam sebi bas velika i tesko pokretna

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 23:26

Justme123

Looda_vila ne bi vjerovala, ali i ta iza je po narudzbi, bila je zelena (u Bubamari), a mala je htjela crvenu pa je muz farbao kad ju je kupio njoj za Bozic 😂
    Moja nova je isto crvena, tj donji elementi, moram pocistit da mogu slikat, bed mi je kaos objavljivati.

Znaci nema zafrkancije sa malom seficom/kuharicom😂😄
    Ajde ajde da vidimo novu kuhinju!😏 jesi zadovoljna s njom?
    Ja ssm isto na proljece radila novu, cekala ju skoro 2 mj jer su stolari imali gro posla. Popizdila cijelo.to vrijeme kuhajuci na jednom indukcijskom ringu😡🤪

31. Kolovoz 2018. 23:38

Looda_vila

Justme123

Znaci nema zafrkancije sa malom seficom/kuharicom😂😄
    Ajde ajde da vidimo novu kuhinju!😏 jesi zadovoljna s njom?
    Ja ssm isto na proljece radila novu, cekala ju skoro 2 mj jer su stolari imali gro posla. Popizdila cijelo.to vrijeme kuhajuci na jednom indukcijskom ringu😡🤪

Ma moj muz samo glumi strogocu, mala ga od prvog dana mota ko palacinku. Jednom su isli u Muller po pelene (ja sam netom rodila bila) i vratili se s onim biciklom bez pedala i veli mi frajer doma: ja ne znam kako smo ovo kupili na kraju.
    Zadovoljna sam kuhinjom, jos nije sve dovrseno, cekamo jos plocu i ormaric za sank, ali pocinje liciti na nesto, a i bar su lonci sad spremljeni, ne posvuda. Totqlno te kuzim, mene je isto izludilo kuhanje jer sam sve pojedinacno morala (isto na jednom ringu). Bas sam komentirala kako uvijek neke radove imamo kad sam ja trudna,  muz mi veli da je tesko pogodit period kad nisam trudna 🤣

Aurora
    31. Kolovoz 2018. 23:55

Vidim da nas ima više budnih😁 
    Justme123 i christyy preslatke ste trudnice, skroz fit👌 baš lijepo!
    Evo mene moja bebačica lupa i lupa, nikako da se namjestim. A kontrakcije me baš danas nešto napale😀 
    Divim se svim mamama koje kod kuće imaju još djece, uf ja teško i sa sobom u zadnje vrijeme mogu😂 ...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.