Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    31. Kolovoz 2018. 19:03

Jelena M

garavusa005

JelenaM - To sto je sada na zadatak ti ne znaci ništa. Mene je moja mama nosila cijelu trudnoću glavicom gore i par sati prije poroda sam se okrenula i počeli su trudovi. Još se može nekoliko puta preokrenuti

A znam da moze, no svakako me izbacilo iz kolotecine. Definitivno ne bi si tila vaginalni porod zatkom. Stvarno jesan za vaginalni i sve al kad bi tako poslozeno osta ne bi bila za to.
    Ma vise me sad ta neizvjesnost pere kako ce i sta. Onako sam vec ufilmana bila da stvari idu svojim tokom, da je namisten i ostalo.

I moj je bio na zadak cijelu trudnoću pa se okrenuo negdje u 33-34 tjednu na glavu, ne razmišljaj o tome previše, okreću se do poroda, samo 3% ostaje na zadak što vjerujem neće bit kod tebe slučaj 😀

Looda_vila
    31. Kolovoz 2018. 19:38

Isla ja malo prosetat vani, nakon cca 2 km me takva bol presjekla u trbuhu, s desne strane trbuha u razini pupka..da koraka vise nisam mogla napravit...sjela odmorit malo na klupu i pricekat sa vidim jel se smirilo. Cim sam ustala i napravila korak, opet.. uzas, nisam jos dozivjela takvu bol! Morala nazvat frendicu da dode po mene i odvede m3 doma.
    Sad si legla na lijevi bok i dobro je. Kad se ne micem sve okej. Nadam se da je to od preforsiranja😑😣

Isssa
    31. Kolovoz 2018. 19:45

Looda_vila

Isla ja malo prosetat vani, nakon cca 2 km me takva bol presjekla u trbuhu, s desne strane trbuha u razini pupka..da koraka vise nisam mogla napravit…sjela odmorit malo na klupu i pricekat sa vidim jel se smirilo. Cim sam ustala i napravila korak, opet.. uzas, nisam jos dozivjela takvu bol! Morala nazvat frendicu da dode po mene i odvede m3 doma.
    Sad si legla na lijevi bok i dobro je. Kad se ne micem sve okej. Nadam se da je to od preforsiranja😑😣

Ufffff, bolno zvuči, nadam se da si se samo sforsirala 🤪

31. Kolovoz 2018. 20:21

Kalanhoja

Teta90

Kalanhoja, ma nisam ni znala da vec od 34tt rade ctg. Traje 20ak min, max pola sata. Danas zacudo nije bilo guzve u TA, par cura prije mene, ali prije 10ak dana je bila strasna guzva, cekanje 2.5-3 sata 😷 Tad je bio ponedjeljak ako ti nesto znaci, mozda je tad veca guzva, neznam..
    Ugl, cim sam usla dati urin i mjeriti tlak, odmah me stavila na ctg, pa nakon toga cekanje cca pola sata za pregled i uzv, sve skupa sam bila gotova za dva sata.

Ti si vec isto jako blizu kraja ako se dobro sjećam? Jesi ti rekli sto da li bi te inducirali ili bi isla na carski? :) Ako se ne varam, spominjala si 37 tjedan? :)

Pa nisam jos na kraju, usla sam u 34tt, ali blizimo se kraju polako :) Treba vidjeti kako ce beba napredovati, ako bude slabo dobila na tezini, onda bi 36tt-37tt dobijala injekcije za sazrijevanje bebinih pluca i onda porod u 37tt, a ako je ok onda porod u 37tt ili naaajkasnije u 38tt. 
    Nezna se jos hoce biti prirodni ili carski, ovisi o vise faktora, znat ce se u 36tt. 
    Kako si ti, kako napredujete? :)

christyy
    31. Kolovoz 2018. 20:48

Teta zasto porod u 37.tj ako sve bude ok? Oprosti al vjerojatno sam preskocila ak si pisala...

31. Kolovoz 2018. 21:01

Christyy, posteljica vec dosta propada, a nema smisla da se nesto zakomplicira te zadnje dane kad je beba vec dovoljno velika i spremna za izaci.. Tako je reklo vise doktora zbog velicine bebe, stanja posteljice, mojih nalaza, lijekova i svega.. 😄

Elza
    31. Kolovoz 2018. 21:11

Teta90

Kalanhoja

Teta90

Kalanhoja, ma nisam ni znala da vec od 34tt rade ctg. Traje 20ak min, max pola sata. Danas zacudo nije bilo guzve u TA, par cura prije mene, ali prije 10ak dana je bila strasna guzva, cekanje 2.5-3 sata 😷 Tad je bio ponedjeljak ako ti nesto znaci, mozda je tad veca guzva, neznam..
    Ugl, cim sam usla dati urin i mjeriti tlak, odmah me stavila na ctg, pa nakon toga cekanje cca pola sata za pregled i uzv, sve skupa sam bila gotova za dva sata.

Ti si vec isto jako blizu kraja ako se dobro sjećam? Jesi ti rekli sto da li bi te inducirali ili bi isla na carski? :) Ako se ne varam, spominjala si 37 tjedan? :)

Pa nisam jos na kraju, usla sam u 34tt, ali blizimo se kraju polako :) Treba vidjeti kako ce beba napredovati, ako bude slabo dobila na tezini, onda bi 36tt-37tt dobijala injekcije za sazrijevanje bebinih pluca i onda porod u 37tt, a ako je ok onda porod u 37tt ili naaajkasnije u 38tt.
    Nezna se jos hoce biti prirodni ili carski, ovisi o vise faktora, znat ce se u 36tt.
    Kako si ti, kako napredujete? :)

Kuzim... Jos Max 5 tjedana otprilike, bas lijepo 
    Mi smo ok, sad su mi pregledi svaka 3 tjedna kod moje dr, ne znam kad ce me poslati u TA. Ugl, cekam da prođu dani :)

Jelennnna
    31. Kolovoz 2018. 21:19

Gledam s muzom dokumentarac na Historyu. Inace mi je prekomican taj program, sve povezuju s vanzemaljcima. 
    Ugl danas je bilo da Rh - ljudi ima na svijetu svega 15 posto, najvise u Europi, da ih u Africi i Aziji uopce nema. 
    I onda teorije zavjere, da je to ka rad vanzemaljaca koji stvaraju nove " evoluirane" ljude. 
    I jos na kraju ka da Rh negativnu osobu krv Rh pozitivne moze ubiti, a Rh pozitivnoj osobi nista ne bi smetala krv Rh -.
    Tako da minusice, 
    We are aliens.

Nas_bebac
    31. Kolovoz 2018. 21:32

Waaa znala sam ja da nisam s ovog svijeta  😂😂😂😂😋😋😋😋😋😁😁😁😁 Rh-💪💪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

31. Kolovoz 2018. 21:34

Rh- 💪👽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.