Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    31. Kolovoz 2018. 15:14

Pročitam 30 strana zaostatka samo da vidim šta je Isssa pisala za sex i jel nam se Pandica javila kad ništa..ni sexa ni Pandice🙈
    Mi smo konačno kupili ormar za dječju sobu pa smo bili u radovima par dana pa se nisam stigla javiti..oprala i j svu robicu do 68..dalje mi nema smisla,prat ću u hodu,nadam se i sušilici do tad..
    Mene bas neki bolovi uhvatili zadnja dva dana,boli u svim položajima,trbuh se stišće ali nisu to još oni pravi trudovi.. jučer trebala u Petrovu na uzv glave i ja glupson bila uvjerena da je to danas..u utorak idem na kontrolu u TA pa ću se probati naručiti za četvrtak..trudnički mozak..
    Isssa nadam se da će ti sve lijepo krenuti i brz porod želim..
    Svašta ste pisale no nisam zapamtila sve..
    Aha,grupa na fb..mi od 2016 jesenske bebe imamo svoju grupu,mogu reci da smo frendice a ne mame koje razmjenjuju iskustva s djecom,nalazimo se,znamo se..po ljeti se nađemo koje smo u blizini i šetamo zajedno ili smo po parkićima..meni nešto predobro..grupa nam je zatvorena tako da stvarno svašta znamo pisati🙈 ja ne mogu obećati da ću biti aktivna i na forumu i na fb jer sa dvoje male djece znam sto me očekuje i znam da neću stići sve..a i prvih dana kad vam dođe beba ćete jednostavno uzivati u svakoj sekundi tako da ćete na mob zaboraviti..bar sam ja tako..meni malac kad dođe iz vrtica,mob zaboravljam jer je svaka sekunda posvećena njemu..tek kad on zaspi,uzimam mob..zato nemojte zamjerit sto se ne javim bas redovito..

Nas_bebac
    31. Kolovoz 2018. 15:18

Uuu imala sam za čitat 😁😁😁
    Sluzni čep nemam pojma kako izgleda ali pojačan iscjedak gust i bijel imam i ja  bol u preponi je vec stara bol koju vise maltene ni ne osjecam  ruka za sada strasnoo zeza jer kad mislim da cu se uspjet  oslonit na nju ja tresnem na nos ☹️☹️☹️ meni svakodnevna bol u preponi, dole u zdjelici neznam kako opisat kao da te neko iglicama bocka nije jako bolno ali nije ni ugodno i tako par puta na dan nekad jače nekad slabije, ali svaki dan je tu, umor ja sam pospana strasnooo zadnjih dana nemam volje za nis a imam jos za popeglati ostatak robice a nemoguu 😥😥
    Jejjj stiže nam Lucas polakoo 😁😁👏👏👏
    Curke koje su bile na pregledima super za dibre vjesti akoje jos cekaju nadam se dobrim vjestima 🙂🙂
    Za Rivanol sam i ja čula ali da se stavlja na uložak da brže zarasta rana...sad tko zna više nek potvrdi 🤷‍♀️
    Jelena mojoj mami se braco okrenuo zadnju minutu pred porod tako da beba jos uvjek ima vremena okrenut se pametne su nase bebice sve ce bit uredu vidit ces 😁😁😁
    E i da neznam za vas ali ja zadnjih 3-4 noći sanjam svaki put da rađam i budim se sva zbunjena i trazim si bebu hhhh (stvarnoo životopisne snove imam) 
    Jeli to od straha ili nestrpljenja da upoznam to moje malo čudo nemam pojmaa 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Christyy suosjecam s tobom i hodanjem počela sam se gegat na veliko dignut bez zaleta s kauča nema šanse hahha postalo me smješno vidjet 
    Eh šta se vožnje tiče MM mi zabranio da više sjednem za volan (prekršim svako toliko ali da nezna hahha) inače se ljuti jer kaže da se dovodim bezz u opasnost...  Uh raspisala sam se

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Kikica
    31. Kolovoz 2018. 15:31

pandica1805

Kikica meni ti je sluzni cep poceo ispadat eto prije 2 dana. Gusta sluz sa dosta krvi. Prepone me bole vec dva tjedna sigurno a ostra probadanja su mi vec kao dobar dan tako da ne brini, sluzni cep i nije neki siguran znak poroda. Mojoj sogorici ispao mjesec dana prije nego je rodila.

Hvala na utjehi 😄 Nadam se i ja da će pricekat jos koji dan da budemo puni 37. tjedan 😁

Isssa
    31. Kolovoz 2018. 15:31

Magnezij se smije piti do kraja, bar su meni tako rekli, do 37 tjedna zbog kontrakcija a kasnije do 40 ako imam problema sa probavom, ja sam prestala u 37 tjednu 😀
    Hvala na podršci, nadam se da će bit brzo i kratko, trbuh se steže konstantno, a boli me samo kad sjedim i to stidna kost i pritisak na mjehur 🤨, nešto sam kontala da bi trud trebao boliti a ne stidna kost, a sad ćemo vidjeti do kada će to tako biti. Lukas polako stižeeeee 😍😍😍😍😍
    Pandica mi smo na tapeti, vidjet ćemo koja će prije 😀🙈

Nina ❤
    31. Kolovoz 2018. 16:00

Pozdrav curke! 
    Vidim polako se pripremamo za prve bebice 🤗🤗
    Ja bila ujutro kod dijabetologa, sad mi je secer prenizak- 3,6 nataste. Veli doktorica da je to vec hipoglikemija i da prestanem s dijetom, a uopce se dijete nisam drzala, samo malo smanjila kruh i slatko. Toliko o trudnickom dijabetesu... 
    Pratimo se tu i na fejsu i zeljno iscekujem novosti 😘

Nina ❤
    31. Kolovoz 2018. 16:12

Pod prve bebice, mislim prve terminske. Ne smijemo nikako zaboraviti nase lavice 😘

PlavaBorovnica
    31. Kolovoz 2018. 16:53

Da javim iskustvo s magnezijem, kako su mi se grčevi u rukama i nogama  trostruko pogoršali a ušla sam u te neke tjedne, pitala sam svoju gin. što s magnezijem.  Ona mi je rekla da ga slobodno nastavim piti, čak i ako hoću da povećam na dvije doze dnevno da mi ništa ne će bit od toga.

Elza
    31. Kolovoz 2018. 18:12

Teta90

Kalanhoja, ma nisam ni znala da vec od 34tt rade ctg. Traje 20ak min, max pola sata. Danas zacudo nije bilo guzve u TA, par cura prije mene, ali prije 10ak dana je bila strasna guzva, cekanje 2.5-3 sata 😷 Tad je bio ponedjeljak ako ti nesto znaci, mozda je tad veca guzva, neznam..
    Ugl, cim sam usla dati urin i mjeriti tlak, odmah me stavila na ctg, pa nakon toga cekanje cca pola sata za pregled i uzv, sve skupa sam bila gotova za dva sata.

Ti si vec isto jako blizu kraja ako se dobro sjećam? Jesi ti rekli sto da li bi te inducirali ili bi isla na carski? :) Ako se ne varam, spominjala si 37 tjedan? :)

31. Kolovoz 2018. 18:34

JelenaM - To sto je sada na zadatak ti ne znaci ništa. Mene je moja mama nosila cijelu trudnoću glavicom gore i par sati prije poroda sam se okrenula i počeli su trudovi. Još se može nekoliko puta preokrenuti

Jelennnna
    31. Kolovoz 2018. 18:48

garavusa005

JelenaM - To sto je sada na zadatak ti ne znaci ništa. Mene je moja mama nosila cijelu trudnoću glavicom gore i par sati prije poroda sam se okrenula i počeli su trudovi. Još se može nekoliko puta preokrenuti

A znam da moze, no svakako me izbacilo iz kolotecine. Definitivno ne bi si tila vaginalni porod zatkom. Stvarno jesan za vaginalni i sve al kad bi tako poslozeno osta ne bi bila za to.
    Ma vise me sad ta neizvjesnost pere kako ce i sta. Onako sam vec ufilmana bila da stvari idu svojim tokom,  da je namisten i ostalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.