Book curke
Iris čestitkee na velikoj palčici, i hbala na riječima potpore 🙂
AS kod mene obavezna stvar ionako je dovoljmo opasan ova svijet i bez da izazivamo nesto na sta sami mozemo utjecati... Tako da kod mene je AS MUST HAVE! Zasto da svijesno ugrozavam bebu a cijelu trudnocu se trudim da raste da bude ziva i zdrava pa kada je rodim da popustim hmm ne bass..
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
anusha,
trebala sam na carski jer sam tokom poroda bila otvorena 9cm no nije se beba dobro spustila u zdjelicu pa nije mogla izaći
hvala svima:)
Iris cestitke na malenoj velikoj srecici i hvala na porukama ohrabrenja ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage moje, čisto da se pohvalim da sam rodila 2.8.2018. curicu Asju, 3420g i 50 cm, rođenu hitnim carskim rezom u 35+6 tt pa je provela tjedan dana u inkubatoru :) bebica je zdrava, dobro je, napreduje, fino papa, danas će nas otpustiti kući.
Želim reći svim prvorotkinjama nešto. Ništa vas na ovom svijetu neće pripremiti za porod i za te osjećaje kad prvi put vidite svoje dijete. Nemojte guglati stvari tipa "koliko boli porod","što ako-ovo ono" jer vas svo teoretsko znanje svijeta ne može prirediti za to.:) Gledajte na taj dan kao prvi dan kad ćete upoznati svoje dijete, i nemojte se ničeg plašiti, nema ničeg strašnog u porodu. To je sve prirodno i prekrasno. Boli, da. No to je jedan "ružan" dan koji morate platiti da imate tu čast da gledate svoje dijete kako raste, da vidite kako se iz dana u dan mijenja i postaje mala osobica. Nisam vjerovala kad su mi rekli da se sve sporoda zaboravi za deset dana, i da trenuci s djetetom brišu sve, ali uistinu je tako :)
Ja sad, osam dana poslije poroda imam 11 kg manje :D voda je otišla, puno mi je lakše, trbuh izgleda kao da sam 4-5 mjeseci trudna, ali to kroz mjesec dva
Jao kako si ovo lipo napisala, grop mi se skupia u grlu. Cestitam na maloj Asji!
Cure su brze od deckiju. Vec 3 cure u nasoj grupi, decki jos uvik plivuckaju u nasim malim bazencicima.
Christyy ma imas zih torbi za puuuno manje novaca u Dm-u, ja imam 1 koju sam tamo uzela i mislim da je bila 120Kn, a unutra je bila i ona podloga za presvlacenje i neki uzorci kremica i 2 pelene, znaci isti artikli ko i u ovim torbama uz kolica, imam i tu uz kolica i cak sam cesce DM-ovu nosila (ova od kolica je veca pa sam ju koristila za putovanje i slicno kad sam morala bas puno stvari imati pri ruci)
Iris2018 cestitam na curici!
Pandica1805 ma nisam ja mislila ne drzat dijete u sjedalici, ali blizu zivim i zas bi isla autom i trazila parking kad sam dovoljno blizu bolnice da sam se i na porod dosetala pa smo setnjicu bacili i za izlazak iz bolnice. Ail je trecerotka i imala je isto iskustvo s prethodnim bebicama, zato racuna s ranijim porodom i ovaj put. I ja sam trecerotka, ali sam oboje rodila nakon termina pa ni ne ocekujem da cu prije 40tt, ali tko zna...
Hej cure jeli koja od vas vec predavala papire za obavezni porodiljni od 45 dana? I dali ste oamah sa komplikacija isle na porošajni ja sam malčice zbunjena svugdje pise drugacije sta treba donjeti paaa... Ako je koja od malo to radila da mi kaze provjereno sta sve treba?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pandica1805 hvala ti za ovo o kozici, ja sama sebi nisam pametna sta bi s tim i to me zivcira. Koliko je tvoj star? Kad mu se moglo to dokraja prevuc? Vecina ljudi s kojima sam okruzena ima curice ili mlade deckice nego ja pa ni oni ne znaju, a oni cija du djeca starija, nisu pridavali pozornost tome pa mi ne znaju reci.
Hej cure jeli koja od vas vec predavala papire za obavezni porodiljni od 45 dana? I dali ste oamah sa komplikacija isle na porošajni ja sam malčice zbunjena svugdje pise drugacije sta treba donjeti paaa… Ako je koja od malo to radila da mi kaze provjereno sta sve treba?
Oprosti, ne znam odg na tvoje pitanje...
Meni je dr rekla da uskoro mogu podici papire za porodiljni i sad me zanima da li onu naknadu od 2300kn dobijamo i prije poroda ili samo poslije? (nezaposlena sam). Ako mozda znas? Vec danima se spremam otic na hzzo da pitam ali jednostavno mi je prevruce :(
Hej cure jeli koja od vas vec predavala papire za obavezni porodiljni od 45 dana? I dali ste oamah sa komplikacija isle na porošajni ja sam malčice zbunjena svugdje pise drugacije sta treba donjeti paaa… Ako je koja od malo to radila da mi kaze provjereno sta sve treba?
Oprosti, ne znam odg na tvoje pitanje…
Meni je dr rekla da uskoro mogu podici papire za porodiljni i sad me zanima da li onu naknadu od 2300kn dobijamo i prije poroda ili samo poslije? (nezaposlena sam). Ako mozda znas? Vec danima se spremam otic na hzzo da pitam ali jednostavno mi je prevruce :(
Za naknadu mislim da ti ide s prvim danom rođenja djeteta do sada nisi dobivala nista je tako? Ma i meni je prevruce makar tete su super pa objasne al dok se popnem na drugi kat krepam... znam da sam dobila na hzzo-u zadnji put jedan papir koji bih trebala ispuniti ali negdje na netu pise da moras jos i to i to i to donest negdke da ne moras nis osim tog zahtjeva i doznake od doktora pa sam zgubljena u najmanju ruku hmm...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Oprosti, ne znam odg na tvoje pitanje…
Za naknadu mislim da ti ide s prvim danom rođenja djeteta do sada nisi dobivala nista je tako? Ma i meni je prevruce makar tete su super pa objasne al dok se popnem na drugi kat krepam… znam da sam dobila na hzzo-u zadnji put jedan papir koji bih trebala ispuniti ali negdje na netu pise da moras jos i to i to i to donest negdke da ne moras nis osim tog zahtjeva i doznake od doktora pa sam zgubljena u najmanju ruku hmm…
Nisam nista dobijala dosad...
Da, a nista otici cu i ja tamo da se raspitam jer nemam blage veze sto mi ti papiri za porodiljni znace i sta moram s njima. Iako i ja mislim da je naknada samo nakon rođenja djeteta. Hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji