Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    09. Kolovoz 2018. 21:29

Trudnasam ljepa kolica 🙂
    Peseki su bas slatkii 
    Petra onda def. narucujem od tamo tetre, svega sam dobila robice bodića posteljine ma svega na izboz ali tetra pelena nista i mozda jos koju dekicu kupim i mislim da je moj frajer opskrbljen do 5-6 godina sigurno 😂😂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

09. Kolovoz 2018. 21:31

Endzrue

Jelena M

Cao klokse,
    Vidim svi ste opustosili Lidla. Ja nakraju nisam nista kupovala od robice. Neku vcr mi je bila kuma i kaze donit ce mi iduci tjedan ona i ova druga prija sve neutralno sta su imale od svojih curica, jos njena sestra ima 2 deckica mala zaredom ( u god dana razmaka se rodili) pa ce mi i od nje robice donit. Imaju cak nekoristenih tetri, trokuta i ostalog. Tako kad to dobijem odma cu sve oprat i sastavit spisak sta tribam jos.
    Svakako mislim uzet jastuk za iznijet, robicu za prvi izlazak. Jos mi je rekla da su njene cure jako kratko nosile 56 i 62 te bolje da te velicine ne uzimam ako mi je beba u terminu.
    Schinin uff bas te sad zahvatilo to s vodom, nadam se da ce se skoro popravit.
    Ja nisam nekako tip za te torbe od mama s kolicima, plan mi je radije neki veliki fora ruksak kupit, mozda i dva hehhhe.
    Christy bas mrak izgledas u toj haljini!
    Ja po cijele dane skupljam informacije o brigi o bevama i ostalom; kao da se pripremam za ispit na faxu.

Imaš rodilišta koja zahtjevaju isključivo za izlazak jaje jer to ide u auto.. Ne vidim ti smisao uzet jastuk za izlazak pa prebacit bebu u jaje i doma.. Prvo kazne su ti velike drugo dovoljno ti je da muž malo zakoči a beba trzne tako mala tako da radije u jajetu pa si sigurna i mirna i vežeš ga iza i sjedneš s njim a jastuk koristi doma za lakše podizanje i baratanje bebom već ako ga želiš.. Ja sam tako osjetljiva na taj auto i sigurnost da ne vjerujem sebi nevezanoj a kamoli bebi od 50cm u mojim rukama.. Sorry ak će ga/ju prebacit u jaje onda super :*

Mialim da kod nas nije to zahtjev za izlazak iz rodilista (bar ne jos), npr ja sam mladeg u kosari od kolica (i kolicima naravno) vodila doma jer smo pjeske isli s obzirom da zivimo blizu bolnice i bilo je ljeto

Ail
    09. Kolovoz 2018. 21:35

Pozdrav cure 😊 citam redovito ali ne pisem. Bome ste se raspisale o svacemu. Ja sam danas isla kupiti najosnovnije za bolnicu jer izgleda da ce curica ranije van. Bili smo prije 2 dana na pregledu, ima 1100g, i skroz je u zdjelici sa glavom. Cerviks 3 cm, sa prstima me nije htio pregledavati da nesto ne pokrene. Kad se mladi takon stavio nisko u zdjelicu jako.brzo sam se otvorila 5 cm ali to je bilo koliko me sjecanje sluzi oko 33 tjedna. 
    Sto se tice robice 56 broj, svakako uzmite malo jer su djecica totalna razlika. Moji decki su tu velicinu nosili nekih mjesec dana, mladi cak i dulje. Na 74 je bio oko 1 rodendana, sad je na 86. Dok je stariji preskocio 74 i sa 7 mj smo bili na 80/86. Sada sa 2 i pol ima 19 kg. Tako da definitivno uzmete malo pa lako kasnije nadokupite. Cure koju su kupovale chicco uloske di ste ih nasle? Ja sam gledala dm, konzum, spar i bipa i nema, pa sam uzela vir za prvu ruku ako porod krene. 
    Justme123 mislim da si ti pisala za vjencanje u crrkvi nakon civilnog braka u sv.anti. zupnik Martin je dusa od covjeka i oko niceg ne radi problem, izacici ce u susret maksimalno. Mi smo imali jako velikih komplikacija u vezi rjesavanja dokumenata za sakrament braka ali sve smo rjesili i sve se dogovorili. Na zarucnicki nismo isli jer suprug radi u 3 smjene a ja sam bila sa manjim stalno po bolnicama pa nismo nikako mogli, nije uopce radio probleme oko toga. 
    Buse su vam 😍😍 moja se i dalje skriva 😂 

Ail
    09. Kolovoz 2018. 21:39

Justme123

Mialim da kod nas nije to zahtjev za izlazak iz rodilista (bar ne jos), npr ja sam mladeg u kosari od kolica (i kolicima naravno) vodila doma jer smo pjeske isli s obzirom da zivimo blizu bolnice i bilo je ljeto

Pa mi smo skoro susjede 😂 

09. Kolovoz 2018. 21:48

Endzrue, slazem se skroz s tobom za jaje. Mi smo uzeli jastuk samo zato da se po doma lakse nosi. Ali definitivno izlazimo iz bolnice u jaju. 
    Ail, Chicco sam ja u DM uzela, probaj u nekom drugom naci. Vidjela sam ih jos u Bubamari.

09. Kolovoz 2018. 21:57

Ail

Justme123

Pa da! Bas sam te se sjetila kak si pisala da si i ti blizu bolnice i htjela sam pitat di si tocno, mozemo kavu popit kad mi pocne porodiljni krajem mjeseca :)

Joj super! Da bar mi to tak uspijemo, moj muz ne radi u 3 smjene, al zna poslovno bit odsutan jer radi u gradevinskoj firmi i iako je arhitekt po struci, radi najcesce kao voditelj gradilista (iskreno, ja njemu nisam jos ni rekla sta planiram jer je po njemu brak u crkvi nepotreban nakon 3 djece, ali ja bas zelim)

09. Kolovoz 2018. 22:01

Ail kak tvoji tak brzo pozele van! Ja bi voljela da moji bar malo ranije, ok ne u 33.tt, ali bar oko 38. Nadam se da ces bar jos koji tjedan biti 2u1 🤗😘

Jelennnna
    09. Kolovoz 2018. 22:02

Endzrue

Jelena M

Cao klokse,
    Vidim svi ste opustosili Lidla. Ja nakraju nisam nista kupovala od robice. Neku vcr mi je bila kuma i kaze donit ce mi iduci tjedan ona i ova druga prija sve neutralno sta su imale od svojih curica, jos njena sestra ima 2 deckica mala zaredom ( u god dana razmaka se rodili) pa ce mi i od nje robice donit. Imaju cak nekoristenih tetri, trokuta i ostalog. Tako kad to dobijem odma cu sve oprat i sastavit spisak sta tribam jos.
    Svakako mislim uzet jastuk za iznijet, robicu za prvi izlazak. Jos mi je rekla da su njene cure jako kratko nosile 56 i 62 te bolje da te velicine ne uzimam ako mi je beba u terminu.
    Schinin uff bas te sad zahvatilo to s vodom, nadam se da ce se skoro popravit.
    Ja nisam nekako tip za te torbe od mama s kolicima, plan mi je radije neki veliki fora ruksak kupit, mozda i dva hehhhe.
    Christy bas mrak izgledas u toj haljini!
    Ja po cijele dane skupljam informacije o brigi o bevama i ostalom; kao da se pripremam za ispit na faxu.

Imaš rodilišta koja zahtjevaju isključivo za izlazak jaje jer to ide u auto.. Ne vidim ti smisao uzet jastuk za izlazak pa prebacit bebu u jaje i doma.. Prvo kazne su ti velike drugo dovoljno ti je da muž malo zakoči a beba trzne tako mala tako da radije u jajetu pa si sigurna i mirna i vežeš ga iza i sjedneš s njim a jastuk koristi doma za lakše podizanje i baratanje bebom već ako ga želiš.. Ja sam tako osjetljiva na taj auto i sigurnost da ne vjerujem sebi nevezanoj a kamoli bebi od 50cm u mojim rukama.. Sorry ak će ga/ju prebacit u jaje onda super :*

Ne mislim malog iznijet ga u tom. Uzet cu 3u1 kolica sa sjedalicom ; tj svekar i svekrva ce nam uzet. To sam samo random stvari nabrajala sta trebam uzet, nisam nikad bratala bebom pa mi se cini zgodnije na pocetku imat jastuk,a i ako ga tko drugi bzde htio uzet drze bi mi bilo da ga u jastuku drzi nego bez

Ail
    09. Kolovoz 2018. 22:05

Justme123

Ail

Justme123

Pa da! Bas sam te se sjetila kak si pisala da si i ti blizu bolnice i htjela sam pitat di si tocno, mozemo kavu popit kad mi pocne porodiljni krajem mjeseca :)

Joj super! Da bar mi to tak uspijemo, moj muz ne radi u 3 smjene, al zna poslovno bit odsutan jer radi u gradevinskoj firmi i iako je arhitekt po struci, radi najcesce kao voditelj gradilista (iskreno, ja njemu nisam jos ni rekla sta planiram jer je po njemu brak u crkvi nepotreban nakon 3 djece, ali ja bas zelim)

Mi smo kod paullanera na granicama, ajde ako hoces napisi mail ili nesto pa se cujemo za kavu. Ti jos radis? Woow svaka cast, ja mislim da bi puknula do sad. Sigurna sam da cete uspjeti, mislim da ne moze biti kompliciranije nego je nase bilo 😂 ja sam morala cijeli dokument crkveni ici izmjeniti u selo u kojem nisam nikad bila jer sam tamo krstena samo, ma joj bas se bilo zakompliciralo. 😂

09. Kolovoz 2018. 22:26

Ail

Justme123

Ail

Justme123

Mi smo kod paullanera na granicama, ajde ako hoces napisi mail ili nesto pa se cujemo za kavu. Ti jos radis? Woow svaka cast, ja mislim da bi puknula do sad. Sigurna sam da cete uspjeti, mislim da ne moze biti kompliciranije nego je nase bilo 😂 ja sam morala cijeli dokument crkveni ici izmjeniti u selo u kojem nisam nikad bila jer sam tamo krstena samo, ma joj bas se bilo zakompliciralo. 😂

Radim jer nemam izbora, a i posao je uredski pa zapravo jedini teret je onaj psihicki, koristit cu godisnjeg jos sta imam pa onda na porodiljni, samo klimci bi jos na more, a ja ne znam bas bi li se usudila krajem 8.mj sama s njima 🤔 (iako rodim nako termina, mene je strah da mi se ne desi da rodim u Zadru ili Splitu ili bilo gdje osim na Sv.Duhu zapravo jer tamo znam kako sve ide).
    Bome vama se sve bilo zakompliciralo, ali super da ste uspjeli obaviti vjencanje u crkvi. Ja ne bi nista komplicirano, cak bi i proslava bila vise krstenja nego vjencanja.
    justme123.msu@gmail.com pa se javi kad ces moc, nadam se da neces vec rodit do kraja mj. A mozda smo se i vidjele, ja sam ona mama koja vjecito vice 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.