Ail ne mora ti to uopce znacizi da ce ti se tako sve brzo odviti. Od muzeva prijatelja zena je toliko otvorena vec mjesec dana. Nadam se da cete sta duze biti 2u1!
Justme123 ja cujem samo sebe kako vicem 😂
A to te kuzim, ni ja ne mrdam nikamo. Sto je sigurno je sigurno 😂
Jelena m ma znam bila sam i ja tako neka 4 tjedna u prosloj trudnoci, ali radije da je sve spremno kad smo pod upitnikom. Jos nekih 7 tjedna neka izdrzi pa onda neka ide van ako joj se zuri 😊
Ajme torbaaa ja sam na to skroz zaboravila, ali prvo ću kupit kolica pa ću uz to neku iskombinirati..
Trudnasam- kolica su lijepa, cuke su prekrasne oni brčići preslatki ❤😍
Ne znam sta bi rekla za robicu više još par stvarčica ću kupit kad cu trebat veci broj lako od doma naručim i za 3 radna dana stiže 😆, ja za 8 dana imam pregled i ponavljam briseve za ureaplazmu jao nadam se da sam se riješila te beštije 😩
Bili smo u Cityu muz je kupovao nešto sebi pa smo navratiti u Baby centar htjela sam kupit još samo par onih jednodjelnih dole zatvorenih al sam odustala našla sam samo 2 modela i izgledala su mi baš jadno za te novce 115 kn 🤨 pa sam odustala imam još vremena
Jutro curke :)
Šta je ovo, nitko ništa ne piše.. Ma jel ste vi to iz sovica prešle u spavalice
Netko je pisao za torbu za kolica... Ni ja ju nisam kupila... Ova koja je išla original uz kolica mi je bila ružna i nisam htjela dati 1000 kn samo zato što ide uz ta kolica a ne sviđa mi se.. Tako da moram ovih dana u potragu...
Meni je danas palo na pamet da je ostalo još 10 dana do otvaranja porodiljnog Sad moram istražit šta mi sve od dokumentacije treba pa pripremiti... Taj porodiljni mi je nekako znak da ulazim u termin ajme meni
Drage moje, čisto da se pohvalim da sam rodila 2.8.2018. curicu Asju, 3420g i 50 cm, rođenu hitnim carskim rezom u 35+6 tt pa je provela tjedan dana u inkubatoru :) bebica je zdrava, dobro je, napreduje, fino papa, danas će nas otpustiti kući.
Želim reći svim prvorotkinjama nešto. Ništa vas na ovom svijetu neće pripremiti za porod i za te osjećaje kad prvi put vidite svoje dijete. Nemojte guglati stvari tipa "koliko boli porod","što ako-ovo ono" jer vas svo teoretsko znanje svijeta ne može prirediti za to.:) Gledajte na taj dan kao prvi dan kad ćete upoznati svoje dijete, i nemojte se ničeg plašiti, nema ničeg strašnog u porodu. To je sve prirodno i prekrasno. Boli, da. No to je jedan "ružan" dan koji morate platiti da imate tu čast da gledate svoje dijete kako raste, da vidite kako se iz dana u dan mijenja i postaje mala osobica. Nisam vjerovala kad su mi rekli da se sve sporoda zaboravi za deset dana, i da trenuci s djetetom brišu sve, ali uistinu je tako :)
Ja sad, osam dana poslije poroda imam 11 kg manje :D voda je otišla, puno mi je lakše, trbuh izgleda kao da sam 4-5 mjeseci trudna, ali to kroz mjesec dva se povlači kako se maternica smanjuje tako da se ne brinete o kilicama. Vi ste divne, predivne, takve velike, napuhane, pune vode, sa kuglom ispod rebara u kojoj nosite novog čovjeka :)
Želim svima svu sreću do kraja i da uživate, uživate u ovim prekrasnim trenucima, jer iako vjerujem da vam postaje teško spavati, da se budite, da vam možda otiču noge, da ste morali skinuti vjenčani prsten, da se osjećate kao slonice, sve je to kratkog vijeka i ima svoje zašto.
Puse svim prekrasnim trudnicama :* čujemo se nekom drugom prilikom ;)
mama Žaklina
Iris draga cestitke od srca! 😘💐❤🎉
Pa to je prava beba za tjedne u kojima je rodena! Malenoj i tebi svu srecu svijeta zelim! ❤❤❤
Jutro cure :)
Ne znam tko je sto napisao pa cu sve u jedan odgovor hehe
Ja imam sina i kozicu na pisi mu nisam prevlacila. Ovdje se to ne ssvjetuje radit jer roditelji nisu strucni za to i mogu lako napravit veliku stetu djetetu. Tako da ja do godine dana malom nista nisam dirala a kasnije jednom dnevno sam znala malo jako malo samo povuc dok ga brisem ili kupam.
Sto se tice izlaska iz bolnice nece te pustit dok ne vide ja imas jaje AS. Mislim logicno je da imas sjedalicu i da neces dijete drzat u rukama u autu uff
Jako sam jako ostra u stavu djece i AS.
Netko je stavio onu torbu za bebine stvari. Ja ssm ju nsrucila i uzivo je zakon. S obzirom da cu morat za dvoje djece vuc stvsri kad idem nekud ova torba je zakon i toliko mjesta ima da ne mozete ni zamislit hehe
Iris iskrene čestitke! Tvoja poruka je prekrasna i ohrabrujuća. A dobra ti je ta bebica, baš velika za te tjedne :) zašto si morala na carski?
Ail cerviks 3cm? Pa ta beba nece nikud hehe
Ja sam od 29tt otvorena 2 prsta a cerviks mi je 1.4cm sad sam 34+2 i jos sam u komadu. Nemoj se brinuti
Iris čestitam!! Lijepa poruka i lijepa velika beba Želim vam svu sreću
Sortiraj odgovore
Najstariji