E cure, ja sam danas kupila vecinu stvari broj 62/68 jer je to kao velicina za bebe od 2-6 mj... Sad mi prijateljica kaze da njen deckic ima 2 mjeseca i da vec sad nosi iz lidla onaj veci broj 74/80 i nesto... Jesam li onda trebala kupiti taj veci broj 74/80 i nešto? Sad sam u bedu jer mislim da sam mozda fulala haha
E cure, ja sam danas kupila vecinu stvari broj 62/68 jer je to kao velicina za bebe od 2-6 mj… Sad mi prijateljica kaze da njen deckic ima 2 mjeseca i da vec sad nosi iz lidla onaj veci broj 74/80 i nesto… Jesam li onda trebala kupiti taj veci broj 74/80 i nešto? Sad sam u bedu jer mislim da sam mozda fulala haha
Koliko je dečkić dugačak? Možda je samo iznimno dugačak i napredan?
Nas_bebac sve skupa me izašlo 514 kn.
Dija85 sviđa mi se ruksak!
Anusha da stvarno je jako puno novaca, našla sam ovu čini mi se ok a i cijena je puno povoljnija.
E cure, ja sam danas kupila vecinu stvari broj 62/68 jer je to kao velicina za bebe od 2-6 mj… Sad mi prijateljica kaze da njen deckic ima 2 mjeseca i da vec sad nosi iz lidla onaj veci broj 74/80 i nesto… Jesam li onda trebala kupiti taj veci broj 74/80 i nešto? Sad sam u bedu jer mislim da sam mozda fulala haha
Hm.. moj nećak je s 3 mj nosio 74, evo tako mi seka kaže. Ali on se rodio skoro sa 4 kg. Pa sad zavisi kolika ce biti tvoja bebica.
Nas_bebacsve skupa me izašlo 514 kn.
Dija85sviđa mi se ruksak!
Anushada stvarno je jako puno novaca, našla sam ovu čini mi se ok a i cijena je puno povoljnija.
Mislim da ovo može biti i manja torba za rodilište.
Ma super je, kupuj ako ti dimenzijama odgovara. Ima li slika kao izgleda iznutra? Važno da ima puno pretinaca i džepića
Nas_bebacsve skupa me izašlo 514 kn.
Dija85sviđa mi se ruksak!
Anushada stvarno je jako puno novaca, našla sam ovu čini mi se ok a i cijena je puno povoljnija.
Mislim da ovo može biti i manja torba za rodilište.
Ma super je, kupuj ako ti dimenzijama odgovara. Ima li slika kao izgleda iznutra? Važno da ima puno pretinaca i džepića
Koliko sam vidjela na tamnijem modelu, unutra ima još barem 2 pregrade, sa strane torbe mogu ići bočice, a i u ovaj prednji pretinac. A uz torbu ide i podloga za previjanje. Tako da mislim da ovu kupujem ☺️
Schinin nisam ni ja decke bas savladala u svim aspektima, u pravu si za cure, lakse je s njima (em imamo iste dijelove pa znam sta cu i kako cu, em ne moram nista potezat i razmisljat boli li dijete to...a stvarno ne zelim ja bit ta koja mu to poteze, a moj muz je gori od mene jer kad njemu nesto izgleda grozno, on to nece djeci radit npr dat antibiotik pa sam ja uvijek negativac)
Super mi je onaj ruksak za pelene, i ovaj sivi i onaj s tockicama, nisam zapamtila tko je stavio slike. Ja imam abc design torbu za bebe i jednu iz DM-a pa ni to necu kupovat, nije zabavno kad skoro sve imas :(
Schinin hvala na savjetu nebi rado ne imati mlijeka ili bilo kako stresirat ionako u banani tijelo jos si na vrat navuc stitnjacu tako da ja cu piti pa onda na kontrolu mada neznam zasto je rekla da poslje poroda prestanem mislim ja nisam prije nego sam ostala trudna imala problema sa štitnjačom....
Petrapp2605 pa i nine tako skupo za sve sta si dobila ja razmisljam tetrice tamo naruciti kakve su? Nisu one olerem jednom raspadne se?
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jooj cure ja imam svega 7 bodija i carapice e da i 2 kapice. To je sve. Kontam brzo ce prerast a i nece prljati na pocetku. Ajoj da bljucanje. Hm. Ma nema veze. Ionako robu cu prati svaki 3 dan.🙂Vidite moje dvije cure
Sortiraj odgovore
Najstariji