Ovo je okvirno.. Idite na YouTube šta god upišete how to wear a baby, how to wear onesie itd. Nema čega nemaaaa od kupanja mijenjanja pelena sveeee.. Ne čekajte da rodite pa vas uhvati panika
e da stigla i kolica danas. Sda ce mi skupljati prasinu 3-4 mjeseca do upotrebe😂a jesam biser. Jos ni mjesta nemam. Za sada je u spavaacoj sobi
Ne sekirajte se za veličine taj maleni što bosi 74 sa 3 mjeseca jer vjerojatno dugačak a to je 6-9mj a rukavići su mu zavrnuti i sve klapa okolo 56 i 62 su sasvim dovoljni i 56 će bit veliko i morat ćete zavrtat.. Koliko mi je bodija i robice prošlo kroz ruke rijetko ds je naišao taj maleno od broja 74..toliko mi nosi kuma od 10 mjeseci.. Ugl ako kome i bude da je beba prerasla bodi a gore klapa imate ovo
Nije potrebno al da znate da postoji pogotovo ako budete mršavce imali a da su dugi.. Ima na eko butik i tako se i zovu
Schinin hvala na savjetu nebi rado ne imati mlijeka ili bilo kako stresirat ionako u banani tijelo jos si na vrat navuc stitnjacu tako da ja cu piti pa onda na kontrolu mada neznam zasto je rekla da poslje poroda prestanem mislim ja nisam prije nego sam ostala trudna imala problema sa štitnjačom….
Petrapp2605 pa i nine tako skupo za sve sta si dobila ja razmisljam tetrice tamo naruciti kakve su? Nisu one olerem jednom raspadne se?
Nisu nisu, dakle uzela sam pletenu dekicu 225kn, jastuk za nošenje 90 kn, bambus pelena 75x75 45 kn, 6 tetra pelena s uzorkom za cure po 14 kn, i 5 u paketu za dečka je 70kn.
Bijele tetrice ću kupiti od Lola ribara, 10 komada je 145 kn u konzumu, te su super, a isto nisu preskupe i dugotrajne su.
Ups...ja imam samo kolica, a dva mjeseca do termina 😂. Nekako nisam uopce o tome mislila jer u radovima smo po pitanju kuce i koja jos najmanje mjesec dana nece bit gotova. Sve sam mislila bit ce to prije pa cu u miru moci se posvetiti svemu tome. Zbilja je vrijeme da se pokrenem. No to cu morati u jednom danu kako mi se cini. Bar ono neke osnovne stvarice za prvu ruku 🤔.
Anusha, Dija ne znam koliko je dug sada ali rodio se sa 3200... Ali sad sam sve pogledala sto imam... Imam samo 4 bodica 50/56 i 8 bodica 62/68, i pidzamice po jednu od svake vel 56, 62 i 68. I jos neke sitnice.. nisam toliko pretjerala kolko sam mislila :)
Trudnasam lijepa kolica, mi smo ih neki dan kupili, ali sam uz kutije dobila i one velike plastične vreće tako da sam ih zapakirala u njih da mi se ne skuplja prašina. A isto stoje mi u jednoj sobi koje sam doslovno pretvorila u skladište 😂
Cao klokse,
Vidim svi ste opustosili Lidla. Ja nakraju nisam nista kupovala od robice. Neku vcr mi je bila kuma i kaze donit ce mi iduci tjedan ona i ova druga prija sve neutralno sta su imale od svojih curica, jos njena sestra ima 2 deckica mala zaredom ( u god dana razmaka se rodili) pa ce mi i od nje robice donit. Imaju cak nekoristenih tetri, trokuta i ostalog. Tako kad to dobijem odma cu sve oprat i sastavit spisak sta tribam jos.
Svakako mislim uzet jastuk za iznijet, robicu za prvi izlazak. Jos mi je rekla da su njene cure jako kratko nosile 56 i 62 te bolje da te velicine ne uzimam ako mi je beba u terminu.
Schinin uff bas te sad zahvatilo to s vodom, nadam se da ce se skoro popravit.
Ja nisam nekako tip za te torbe od mama s kolicima, plan mi je radije neki veliki fora ruksak kupit, mozda i dva hehhhe.
Christy bas mrak izgledas u toj haljini!
Ja po cijele dane skupljam informacije o brigi o bevama i ostalom; kao da se pripremam za ispit na faxu.
Trudna sam lijepa kolica i jos ljepsi psici, bas su slatkici :)
Enzdrue, super su ovi produzetci, nisam znala da to postoji...
Cao klokse,
Vidim svi ste opustosili Lidla. Ja nakraju nisam nista kupovala od robice. Neku vcr mi je bila kuma i kaze donit ce mi iduci tjedan ona i ova druga prija sve neutralno sta su imale od svojih curica, jos njena sestra ima 2 deckica mala zaredom ( u god dana razmaka se rodili) pa ce mi i od nje robice donit. Imaju cak nekoristenih tetri, trokuta i ostalog. Tako kad to dobijem odma cu sve oprat i sastavit spisak sta tribam jos.
Svakako mislim uzet jastuk za iznijet, robicu za prvi izlazak. Jos mi je rekla da su njene cure jako kratko nosile 56 i 62 te bolje da te velicine ne uzimam ako mi je beba u terminu.
Schinin uff bas te sad zahvatilo to s vodom, nadam se da ce se skoro popravit.
Ja nisam nekako tip za te torbe od mama s kolicima, plan mi je radije neki veliki fora ruksak kupit, mozda i dva hehhhe.
Christy bas mrak izgledas u toj haljini!
Ja po cijele dane skupljam informacije o brigi o bevama i ostalom; kao da se pripremam za ispit na faxu.
Imaš rodilišta koja zahtjevaju isključivo za izlazak jaje jer to ide u auto.. Ne vidim ti smisao uzet jastuk za izlazak pa prebacit bebu u jaje i doma.. Prvo kazne su ti velike drugo dovoljno ti je da muž malo zakoči a beba trzne tako mala tako da radije u jajetu pa si sigurna i mirna i vežeš ga iza i sjedneš s njim a jastuk koristi doma za lakše podizanje i baratanje bebom već ako ga želiš.. Ja sam tako osjetljiva na taj auto i sigurnost da ne vjerujem sebi nevezanoj a kamoli bebi od 50cm u mojim rukama.. Sorry ak će ga/ju prebacit u jaje onda super :*
Sortiraj odgovore
Najstariji