Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    09. Kolovoz 2018. 15:44

Ja nisam uopce pametna oko te robice. Zasada sam kupila: 3 pidzamice, 7 bodijica, 2 hlacica sa nogavicama, 3 kompletica (bodi i hlacice) jednu trenirku, 3 kapice, 3 rukavica i 9 pari carapica... sve je to velicina 56 i 62. Rekli su mi da ne kupujem previse al me nekak strah da je ovo premalo..
    I ja sam duzna sliku za puni tj. Evo jedna od jucer, nakon 100g se utegnula u nesto usko 😂

Dija85
    09. Kolovoz 2018. 15:47

KikeS

Nisam jedina 💪 hehe
    Prijateljica jedina koja je rodila mi je rekla da radim po osjecaju i kako sebe oblacim. Ovisi kakvo vrijeme ce biti u 9mj. Pa kakav vrazji osjecaj nemam ga! Ne znam. Nisam pametna. Tako da mi opet nije nista rekla. :(

To mi je najbolje, kad mi kažu pa vidjet ćeš otprilike. Što ću vidjet? Mislim da neću znati gdje mi je guzica a gdje glava od straha što tako malu bebu nosim kući. Ako i bude toplo mislim da će bodi dugih rukava i vestica ili dekica neka pamučna lagana biti ok. Znači jedno od toga. Kapicu i čarapice ću obavezno. 

Dea_Rene
    09. Kolovoz 2018. 15:55

I ja se pridružujem klubu oko ne znanja kako obuč bebu. Svi kažu kako bi sebe tako i bebu... hmmm ja sam zimogrzac inače dakle beba će mi biti medo  
    Bušice su vam svima divne.
    Christyy kojeg to pasića imaš? Ovako mi djeluje ko neki mopsonja  

christyy
    09. Kolovoz 2018. 15:56

Dea_Rene

I ja se pridružujem klubu oko ne znanja kako obuč bebu. Svi kažu kako bi sebe tako i bebu… hmmm ja sam zimogrzac inače dakle beba će mi biti medo
    Bušice su vam svima divne.
    Christyy kojeg to pasića imaš? Ovako mi djeluje ko neki mopsonja

Nije mopsic, francuski buldog 😊

Dea_Rene
    09. Kolovoz 2018. 16:02

aaa francuzić  volim te hrkavce malo 

Dea_Rene
    09. Kolovoz 2018. 16:05

p.s neznam zašto mi se ne prikazuju uvjek smajlići kada ih stavim   

09. Kolovoz 2018. 16:05

PlavaBorovnica, Looda_vila, christyy divne ste sve 3!
    Christyy jel hrce tvoj? Moj stari ima budloga i veli da hrce i rokce stalno (mislim, nije da mu smeta, hrcu u duetu hahahah)

Ssanja
    09. Kolovoz 2018. 16:07

Christyy koja linija, svaka čast... a cukica je premeden ❤
    Ja nisam ljubitelj tog pretjeranog natrpavanja bebe garderobom, znam da prvih 6 tjedana bebama se razvija centar za termoregulaciju, i nakon toga bebama je vruće ako je i nama vruće i obratno. Kad vidim da je beba ljeti obučena full kao da je zima hoće mi nešto biti. Logično da je treba fino obući, ako su nogice hladne čarapice obavezno ali ne treba pretjerivati. Ja sam za prva 2 mjeseca bodiće uzela kratkih rukava, preko njih mogu benkice dugih, dole hlačice sa zatvorenim stopicama i to je to... štramplice nisam kupovala niti planiram jer nemam pojma kako bi ih oblačila tako maloj bebi, pođem od sebe kako se ja napatim kad ih moram obuči a kamoli njoj

christyy
    09. Kolovoz 2018. 16:16

Haha hrce malo ali pored mog muza nit ne cuje se 😂 i kad se umori, a to je cim napravi 2 metra brzim hodom, odma dahce i nemre doc sebi 😂😂😂

• anusha
    09. Kolovoz 2018. 16:19

I ja se mučim kako obući dijete :)
    Mislim da ispod pidžamice ne bih bodi jer ionako bebu još stavim u vreću za spavanje. Dakle, pelena, pidžamica, vreća? To ok?
    A za ovo preko dana, valjda tajice/hlačice/štramplice, bodi i gore majica. Ili samo bodi sa hlačicama ako je toplo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.