Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    09. Kolovoz 2018. 14:30

Dija, ja ih tek jutros vidjela u ponudi. :/ 
    Bravo za odoljevanje napasti..Ja u ovoj bitci nissm imala šanse. Ipak sad sam sve rastvorila iz kutija i preeeslatko je 😁 A sebi u obranu imam reći da sam sam i uzela 2 korisne stvari koje još nemam-  ručnik za bebu i posteljinu za krevetic. Već vidim da sam danas pod opsadom hormona. Najbolje da se povučem u svoje odaje i čekam da prođe, ne znam na koju ce stranu okrenut 😂

Looda_vila
    09. Kolovoz 2018. 14:55

Justme123

Looda_vila

Tusiras se tek iduci dan nakon poroda? Ma daj, ja mislila da to ide nakon poroda..tj, nakon mazenja sa bebicom i kad ju uzmu na pranje ili sto vec nakon. Pa da ti onda ides pod tus uz pomoc sestre. Svasta ssm si ja zamislila u svojoj glavi😂😁

Jel ima tamo neka pipa za tocit vodu u bocu? U predrađaoni i boxu?
    Tebi je stvarno bilo super kad si i spavala, ocu i ja takooo😅😅
    Ja bi najradije da dodem u bolnicu u trodovima 8 cm otvorena i da sve rijesim u max 2 h😂😂😂

Mozda ak rodis ujutro pa se uspijes istusirat isti dan, ja sam rodila jedno popodne, drugo u 7 navecer tak da nije bilo tusiranja do sutra. Imas pipu za tocit vodu i u predradaoni i u boxu, ja sam si svejedno 6pack jane uzela oba puta jer sam pila ko deva. Ja bi isto najradije dosla toliko otvorena pa da samo izvuku bebu van bez klistiranja i svega jer mi se ne da to opet, al ja svaki put dodem 4cm, ali ide dosta brzo, oba puta mi je od dolaska do drzanje bebe proslo 4h. Ma ko da je tesko spavat kad te nadrogiraju, ja se tome veselim ko zadnji narkic, muz mi se smije koliko cesto to spominjem 😂

Haha kakva radost!😂 pa.super bas! Nadam se da cu tako i ja razmisljat nakon poroda😁
    Garavusa - Mislim da vecina nas prizeljkuje takav scenarij za porod!🤩 jos kad nebi popucale ni bile sivane..di ces bolje😁
    Bas sam neki dan naletila na poznanicu rodila krajem 6mj curicu 4500g i 52 dugu, prirodno bez ijednog sava😱😱 a ona sva sitna, metar i zilet, mrsavica nemas je ata vidjet... pa KAKOOO ?!😂😂
    Vidim da ste poharale lidl..ja planirala otic, al stvarno mi vise nista ne treba..imam robice da mala nece stic ni nosit😅 gledala sam jedino posteljinu, al ne pasu mi dimenzije za poplun.

Looda_vila
    09. Kolovoz 2018. 14:58

Evo i moje lopte. Bas gledaam kako vecina vas ima prema dolje trbuscic, a moj se popeo u nebesa😂😅 bas mi je jako visoko...

Aurora
    09. Kolovoz 2018. 15:08

Svaka čast svima koji si uređuju stan, ja se ne mogu niti zamisliti u tome sada. Jedva i počistim po stanu, iako mi je kuhanje i sve u kuhinji super i lagano, a stalno bešto kuham jer dragi ove godine ima ogroman vrt, ja baš ne mogu raditi u njemu, ali zato sve za zimu spremam😁 
    Super su vam stvarčice iz Lidla!!!! 
    Ja sam kupila spavaćice u Nami u Zagrebu, imaju sniženje i fora su pa ako nekog zanima... Cijena oko 90 kn...
    Ovo s torbom mi nije jasno, znači uzmem samo za rađaonu, a onda mi suprug donese kad rodim ostatak?! Jel za Petrovu treba nositi išta ze bebu?
    Ja danas bila na pregledu, sve je okej iako svaki dan imam kontrakcije, kaže ginekolog nema pojma zašto, ali da je prerano (a imam ih od 20tog tjedna)... Valjda je sa mnom tako... Bebica je okrenuta glavom dolje, ima oko 1600 grama i sve se čini dobro😀 Ja zatvorena (a bila sam nakon agresivnijeg pregleda s prevelikim spekulumom u Petrovoj već otvorena prije 10 tjedana). Tako da nisam sigurna da je ovo gledanje stalno dobro🤔

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Aurora
    09. Kolovoz 2018. 15:10

Looda_vila i PlavaBorovnica baš ste divne!!!!!😍
    Dija85 super su mi ti komentari, neki ljudi stavrno ne znaju za granice😝 Meni je svaka trudnica koju vidim divna! 

• Anđeo_
    09. Kolovoz 2018. 15:15

Vidim većina vas je bila u Lidlu i ja sam kupili smo svašta sve je fino mekano 😍👏 jedino nisam našla ručnike i to mi je baš žao 😢 a bila sam oko 11h.. 
    Ja još moram kupiti: kapice, ručnike, tetra pelene, fali mi možda 3 bodija dugih rukava i onih odjelca i to je to, baš sam sad sortirala i šokirala se kad sam vidla kolko sam nakupovala imam 16 hlačica i majčica u 62 i 56 broju (s tim da smo baš sve novo kupovali nisam ništa naslijedila/dobila)
    Dija85- Na komentare se ne obaziri vjerujem da te to nervira i mene al šta ćeš ljudi ne misle glavom,  meni je neki dan poznanica rekla jaooo pa ti nemaš uopce velik trbuh al zato ti je sve otišlo u leđa baš si ogromna od iza 😂😂
    Buše su vam prekrasne ❤❤

09. Kolovoz 2018. 15:21

Bas pretjerujemo haha Lidl ce nas dotuc 
    Nego evo moje nove paranoje 😂 Sve sta sam kupila sam raspakirala i gledam i ne znam kako obuc bebu. 
    Znaci dugi bodi i na to majicu dugih rukava i hlacice dolje? 
    Ili dugi bodi pa na to pidjamu dugu? A kad prislonim samo dugi rukav na dugi mi se cini previse. 
    Neka mi molim vas neka mama objasni kako se bebe oblace 😂😂 

Aurora
    09. Kolovoz 2018. 15:32

KikeS

Bas pretjerujemo haha Lidl ce nas dotuc
    Nego evo moje nove paranoje 😂 Sve sta sam kupila sam raspakirala i gledam i ne znam kako obuc bebu.
    Znaci dugi bodi i na to majicu dugih rukava i hlacice dolje?
    Ili dugi bodi pa na to pidjamu dugu? A kad prislonim samo dugi rukav na dugi mi se cini previse.
    Neka mi molim vas neka mama objasni kako se bebe oblace 😂😂

Meni isto, meni isto😂 A gdje na sve to dođu čarapice? I jel trebaju štramplice?!

• Anđeo_
    09. Kolovoz 2018. 15:35

KikeS- jaooo istu muku mučimo 😂 ja se pitam kako ću bodi dugi rukav navuc na majcu dugi rukav ili piđamicu  da će mi se sve sfrknut zato sam i kupovala kratki rukav pa gore to dugo i onako je deblje nije skroz tanko ili će još u vreći za spavanje bit ako su tanje piđamice a dugi bodi i onda dole hlačice MA NEZNAM 😂😂  sramota me to bilo pitat al kad si već ti da Vidiš da nisi jedina ❤

09. Kolovoz 2018. 15:39

Nisam jedina 💪 hehe
    Prijateljica jedina koja je rodila mi je rekla da radim po osjecaju i kako sebe oblacim. Ovisi kakvo vrijeme ce biti u 9mj. Pa kakav vrazji osjecaj nemam ga! Ne znam. Nisam pametna. Tako da mi opet nije nista rekla. :( 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI