Da schinin ali ovo je 500 kn razlike a place. 4 puta vece. Jos uvijek se iznenadjujem i nakon ovoliko godina.brucil nista onda grij se 😉a ja cu da se smrzavam.
Joj issa dobro si me podsjetila, moram ja svoje ocistiti od oarazita prije bebe. Hvala ti.
Jao puno se toga pisalo sve sam pozaboravljala naravnooo ja sam jos uvjek u potrazi i za ogradicama za krevetac i za dudama varalicama i bočicama nema pojma nos hhh .. 😳
Za euthyrox je meni rekla endokrinologica da nakon sta rodim prestanem piti i da dojdem na kontrolu dva mj. nakon poroda....
Mi bas zbog ureaplasme nemamo sex tj s obzirom da nam gin nije dala ljekove tj dala je samo meni... A nisam znala bas kako se tocno prenosi pa sam je opt bila navukla i potom opet antibiotik i onda smo mi odlucili na apstinenciju 🙄🙄
Zasada je nema i neka tako i ostane 😁😁😁
S. Kra dobro došla 🙂🙂🙂
Ja jos do nosiljka nisam. Ni stigla 🙄 kaze mi sestricna da je marama zakon paa probat cemo s time za pocetak
Pročitala sam da ste pisale i o dolasku drugih da vide bebu ja sam za to da se ostavi roditelje na miru prvih mj dana pa onda mogu polako dolazit osim bake i djedova i ako hoce bebine tetke (uz uvjet da svi oni donesu sta za jest 😁😁😁sala 😁😁)
Endzrue stvarno ljepi radovi 😁😁👏👏 svaka čast
Našim malim velikim palčicama šta brze sakupljanje kilicaaa i da brzo brzoo odu doma sa mamicama 🙂🙂🙂
Mislim da sam sve napisala hhh 🤷♀️🤷♀️
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Jao puno se toga pisalo sve sam pozaboravljala naravnooo ja sam jos uvjek u potrazi i za ogradicama za krevetac i za dudama varalicama i bočicama nema pojma nos hhh .. 😳
Za euthyrox je meni rekla endokrinologica da nakon sta rodim prestanem piti i da dojdem na kontrolu dva mj. nakon poroda….
Mi bas zbog ureaplasme nemamo sex tj s obzirom da nam gin nije dala ljekove tj dala je samo meni… A nisam znala bas kako se tocno prenosi pa sam je opt bila navukla i potom opet antibiotik i onda smo mi odlucili na apstinenciju 🙄🙄
S. Kra dobro došla 🙂🙂🙂
Ja jos do nosiljka nisam. Ni stigla 🙄 kaze mi sestricna da je marama zakon paa probat cemo s time za pocetak
Pročitala sam da ste pisale i o dolasku drugih da vide bebu ja sam za to da se ostavi roditelje na miru prvih mj dana pa onda mogu polako dolazit osim bake i djedova i ako hoce bebine tetke (uz uvjet da svi oni donesu sta za jest 😁😁😁sala 😁😁)
Našim malim velikim palčicama šta brze sakupljanje kilicaaa i da brzo brzoo odu doma sa mamicama 🙂🙂🙂
Meni ti je moja rekla da moze odnos, ali samo uz zastitu dok nam oboma brisevi ne budu cisti. Muzev je odmah bio negativan nakon sumameda (iako ne znamo je li imao ureaplazmu prije toga uopce), a meni jos 2x pozitivan. Daj zamisli kako je smijesno kad trudnica kupuje kondome, ja sam bila ta trudnica...
Shinin- upoznata sam sa spasmexom jer sam ga ja pila za menstrualne bolove u pubertetu. Kod nas ga često pripisuju nakon operativnih zahvata, za bolove i grčeve u glatkim mišićima. A Apaurin/Diazepam daju za svaki klinac nevezano za trudnoću, a i ja sam bome doznala tek ovdje na forumu da se pripisuje za smirivanje kontrakcija. Šokirala sam se kad sam skuzila da je sastavni dio večernje terapije u bolnici neovisno o dijagnozi. Tata zbog gušterače u bolnici- apaurin, mama slomila nogu- Apaurin, svekar izvadio bubreg- apaurin... i to samo navečer.
Meni su kontrakcije u pravilnim razmacima, jedna jaka, jedna slabija. I stalno su prisutne sto god ja radila. Manje ih osjetim samo kada ležim. Kad stojim, sjedim, hodam, pogotovo ako se nagnem ili cucnem jako stegnu.
Nešto si bila spomenula da nisi pila dovoljno vode pa da su te uhvatile kontrakcije, pa me malo vise zanima o tome posto sam ja pustinjska deva sto se tiče količine tekućine koju unosim.
Dea_Rene - nemam kod sebe broj. Čim saznam, javim ti
Za euthyrox je meni rekla endokrinologica da nakon sta rodim prestanem piti i da dojdem na kontrolu dva mj. nakon poroda….
Mi bas zbog ureaplasme nemamo sex tj s obzirom da nam gin nije dala ljekove tj dala je samo meni… A nisam znala bas kako se tocno prenosi pa sam je opt bila navukla i potom opet antibiotik i onda smo mi odlucili na apstinenciju 🙄🙄
S. Kra dobro došla 🙂🙂🙂
Meni ti je moja rekla da moze odnos, ali samo uz zastitu dok nam oboma brisevi ne budu cisti. Muzev je odmah bio negativan nakon sumameda (iako ne znamo je li imao ureaplazmu prije toga uopce), a meni jos 2x pozitivan. Daj zamisli kako je smijesno kad trudnica kupuje kondome, ja sam bila ta trudnica…
Iskreno, ja sam prodavala j kiosku kad sam bila studentica pa mi je dosla cijela familija. Tata, trudnica i dijete po kondome i bas sam se bila pitala, "Boze, pa zašto?" Neonski upitnik iznad glave i blago teleći pogled. Al dobro, ajd, nekako sam ja to sebi objasnila da možda kupuju za nekoga kome je neugodno.
Ma što se tiče ureoplasme, meni je najčudnije kako se uopšte vratila. Nakon spontanog uradila briseve, pila terapiju, ponovila briseve bili uredni. Muž uradio briseve, njemu su u startu bili negativni. Sve to uradili prije same trudnoće, jer smo išli u proces za potpomognutu, tako da smo svakako morali imati sve čisto jer nismo znali do koje ćemo faze doći. Na kraju uspjelo prirodno uz klomifene. Odnose nemam od momenta kad smo saznali za trudnoću zbog razno raznih komplikacija koje sam imala cijelo vrijeme, briseve radila u 12tom tjednu bili negativni, radila ponovo nekad u 20tom zbog iscjedka koji sam imala i tad bili negativni kao i urinokultura, uradila sad u 34tom i odjednom pozitivni. Kako nije mi jasno. U ponedeljak sam zakazala razgovor kod doktora jer znam sebe, neću se moći smiriti od brige dok ne vidim šta i kako dalje
Pozdrav cure! Ja vas redovito čitam, ali slabo pišem..
Vidim da vas muče razno razni problemi.. baš mi je žao
Mi imamo petak kontrolu, nadam se da će ginekologica reći da je sve ok..
Mi spremili sve za bebača
Krajem mjeseca idem sa curkom tjedan dana u Zg na vježbe, pa ću uzeti torbu za bolnicu..nikad se nezna da me uhvate trudovi dok smo tamo
Nisam stavila sličicu za puni tjedan..evo duga:
Da a zamisli sada mi kupujemo kondome a ppogledi wtf?? Hahhaha al moj menini nije ni rekla da smijem imat odnose hhh tako da mi odlucili malo malo ako bas ne mozemo izdrzat pa ajde ako mozemo onda bolje kao ne.... Uhh i k tome muz naravnooo negativan na ureaplasmu.... A ja ko budala dr put je opet pokupilaa kakoo od kud?? Nije mi jasnoo.... Odo ja probat spavat, laku noc, nadam se slatkim snovima sa sto manje buđenja i bez žgaravicee svima vama na klokanicii 😘😘😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala na savijetima za bočice ❤ ste, sutra idem u City pa ću pogledat i Tommee Tippee i Browns htjela bi nešto najsličnije bradavicama da mogu bebu ostavit mužu dok odem npr. Na pregled izdojit se i otic na 2 sata bez brige oce bit gladna (Danas kad sam to izjavila pred svekrvom rekla je da mi to baš nije pametno da šta ću igdje bez bebe bolje je povedem pa je nahranim tamo di jesam) ali ne odustajem od flašice mislim da joj jedan obrok na bočicu izdojenim mlijekom jednom u 2 tjedna neće naškodit...
Kad smo kod dojenja jel moguće da mi već curi mlijeko? Bila sam u bijeloj potkošulji sinoc spavala i ujutro sam vidla neku flekicu zar nije to malo rano?
Eto slučajno stisla nisam gotova 😂 ja 17. imam pregled i ponavljam briseve na ureaplazmu joj nadam se da sam je se riješila, par dana prije nego sam ja radila briseve radio je i muž nije je imao a ja jesam iako nismo imali od odnose zbog mog krvarenja morao je i on pit antibiotik i ja nakon toga nismo imali odnose iako je ginekologica pretprošli put na pregledu sama rekla da smijemo (uz zaštitu) dragi se boji a ja poštujem nisam ni ja nešto opuštena "za to" 😂 tu i tamo ga milo pogledam prije spavanja i kažem sve ćemo mi to nadoknadit kad rodim a on kaže jedva čekam i kraj razgovora o hopa cupa 😆 (ili obrnuto on kaže jedno ja drugo)
Sortiraj odgovore
Najstariji