Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    08. Kolovoz 2018. 14:02

Bok cure! Mi smo jucer obavile pregled sve je super,bebica tocno odgovara tjednima(juce nam je bio puni 29tt) ,imamo 1340grama 😊 doktor kaze da to što mi je malo povisen šećer nije trenutno nista zabrinjavajuće posto je beba skroz po mjerama. Stigli su mi i nalazi od štitnjače tsh 1.25 rekli nastaviti piti terapiju kao do sada. Od opreme i robice imamo sve, jedino nam je ostala kozmetika za kupiti i to je to. Lijep pozdrav svima

Kimbača je cijeli zatrpan s jastucima,skicama,ogradicom,posteljinom da se pitam gdje cu među sve to dijete ugurati 😂
    Kimbača je cijeli zatrpan s jastucima,skicama,ogradicom,posteljinom da se pitam gdje cu među sve to dijete ugurati 😂
    joNNa
    08. Kolovoz 2018. 14:23

Jbt sad sam gledala cijene  Kod vas ovakva ergobaby nosiljka koju sam ja kupila 1200 kn u svedskoj ista 717 kn . Opcenito ovdje su stvari jeftinije i to me strasno ljuti iako ne zivim vise dole. I ovdjr su tecajevi besplatni  imam dva, koja su ja mislim obavezna. I muz ide naravno bez ikakve doplate. Prvi je o porodu dva i po sata  drugi o bebi kako s njom poslije isto oko dva sata. 

• Anđeo_
    08. Kolovoz 2018. 15:19
    Ja kad god stavim sliku muževi papci su na njoj 😅😂
    Ja kad god stavim sliku muževi papci su na njoj 😅😂

• Anđeo_
    08. Kolovoz 2018. 15:33

S.kra- dobro došla 😁😄
    Baby.nb1 - Jaoo 😱 svi imaju fobiju zbog mojih leđa i prijateljica me jučer zvala kaže presjeklo me nešto u leđima odmah sam se tebe sjetila 😁
    Garavusa- mene je neki dan zvala tatina tetka i kažem dragom javi se reci da sam se odselila 😂 a kaže on joj daj se javi  (imam jako veliku familiju baka je imala 9 braće i sestara i svi su povezani sve fešte krstitke svi se zovu) ja se javim a prva recenica di si buckica   jedva čekam da rodis da ja i teta Luce dođemo 😱😭😭 ZEMLJO OTVORI SE 😭 ps. Znala sam da se ne trebam javljati...
    Majchi- sviđa mi se bijeli kinbac svašta lijepog ima unutra 😍

• Bruncili
    08. Kolovoz 2018. 15:41

Trudnasam

Jbt sad sam gledala cijene Kod vas ovakva ergobaby nosiljka koju sam ja kupila 1200 kn u svedskoj ista 717 kn . Opcenito ovdje su stvari jeftinije i to me strasno ljuti iako ne zivim vise dole. I ovdjr su tecajevi besplatni imam dva, koja su ja mislim obavezna. I muz ide naravno bez ikakve doplate. Prvi je o porodu dva i po sata drugi o bebi kako s njom poslije isto oko dva sata.

A da ti nama posaljes onda 😂😂😂

christyy
    08. Kolovoz 2018. 15:51

Anđeo i Isssa hvala puno na odg.. nez sta bi me moglo docekat. Opet vađenje ogtt-a ili će mi dat te epruvete. Vidjet ćemo sutra... 
    Majchi ajme vidim prekrasnih stvari u kinderbetu 😍
    Anđeo divna bušica 😊
    Garavusa slažem se s razmišljanjem.. ja prvih dana dok ne dođemo sebi želim vidjet samo muža i moje i njegove roditelje.. mi smo se dvoumili hocemo li psića prvih mj dana dat kod njegovih dok beba malo ne stekne imunitet (strah od dlaka najviše) al faza jakog linjaja je prošla tako da smo ga odlučili ostaviti 

Ivylee
    08. Kolovoz 2018. 15:59

S.kra dobrodošla 👋
    Christyy ako si već radila ogtt i prvi put ideš na vv onda će ti samo dati epruvetice za profil i upute o prehrani. I reći će ti kad da im doneseš krv...

joNNa
    08. Kolovoz 2018. 16:02

Bruncili

Trudnasam

Jbt sad sam gledala cijene Kod vas ovakva ergobaby nosiljka koju sam ja kupila 1200 kn u svedskoj ista 717 kn . Opcenito ovdje su stvari jeftinije i to me strasno ljuti iako ne zivim vise dole. I ovdjr su tecajevi besplatni imam dva, koja su ja mislim obavezna. I muz ide naravno bez ikakve doplate. Prvi je o porodu dva i po sata drugi o bebi kako s njom poslije isto oko dva sata.

A da ti nama posaljes onda 😂😂😂

A da se ti preselis pa da ja ne moram nista🙂

• Anđeo_
    08. Kolovoz 2018. 16:16

Christyy- da slažem se s Ivyleeako si već radila ogtt negdje drugdje sumljam da ce ti ga ponovo radit onda dobiš samo epruvete i taj plan prehrane skratis si boravak gore za cca 2 h, ne znam da li ćeš slušati predavanja ovisi vjerojatno kakav ti je bio nalaz ogtt-a ja sam gore išla od početka pa neznam kakva je ovako procedura
    Cure imam jedno pitanje- vi koje ste već rodile ili neko tko je već istraživao i kupio, koje ste uzeli flašice  a da su dude najsličnije bradavicama? Gledala sam Tommee Tippee i Avent imaju one anti colic dude ili neka druga marka neznam stvarno više velik je izbor, i izdajalica za to sam čula da je Aventova najbolja

• Anđeo_
    08. Kolovoz 2018. 16:19

To je Tommee Tippee i čini mi se ok a nezz jel neko imao iskustva s tim  u praksi ili je čuo nešto više?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.