I da, mojim mukama u ovoj trudnoći izgleda nema kraja danas mi gotovi nalazi briseva i vratila mi se ureoplasma koju smo prije trudnoće riješili i na trudnoći počeli raditi sa urednim brisevima. I sad me od doktora do sviju u okolini ubjeđuju kako ona ne mora biti opasna i da to nije ništa strašno ali ja ludim. Znam da u većini slučajeva jeste tako, ali nakon svega što mi se izdešavalo zbog nje, missed abortion u 12tom tjednu kad je došlo do infekcije posteljice i trovanja plodne vode, i kad su mi rekli da sam doslovno bila na rubu sepse, kako sad da budem normalna i smirena i da ne razmišljam o mogućim posljedicama. Uključili su mi sumamed i vaginalete, i već znam da neće djelovati jer prvi put mi je tek terapija od 5 kutija doksiciklin-a djelovala. Strah me i mogućih posljedica, i poroda s njom da nešto ne naškodi bebi, i milion drugih misli u glavi... eto odužih, ali morala sam negdje da se požalim
Jbt sad sam gledala cijene Kod vas ovakva ergobaby nosiljka koju sam ja kupila 1200 kn u svedskoj ista 717 kn . Opcenito ovdje su stvari jeftinije i to me strasno ljuti iako ne zivim vise dole. I ovdjr su tecajevi besplatni imam dva, koja su ja mislim obavezna. I muz ide naravno bez ikakve doplate. Prvi je o porodu dva i po sata drugi o bebi kako s njom poslije isto oko dva sata.
A da ti nama posaljes onda 😂😂😂
A da se ti preselis pa da ja ne moram nista🙂
Hladno je gore...jednostavno to ne mogu 😂😂😂😂
Sličan sam i ja vidla na internetu, di si ga kupila?
Meni se i ovaj čini dobar
U baby centru u city-u... bile su roze, plave i prozirne. Prozirne su cak najjeftinije.. mislim da sam 20% popusta dobila
Sličan sam i ja vidla na internetu, di si ga kupila?
Meni se i ovaj čini dobar
U baby centru u city-u… bile su roze, plave i prozirne. Prozirne su cak najjeftinije.. mislim da sam 20% popusta dobila
Još uvijek je popust ako nekoga zanima
Schinin da i meni su rekli da je bolje da ga ostavimo da se i on lakse privikne na bebu 😊
garavusa ekipaca za nošenje u Rijeci se manje više okuplja srijedom ili u Cacau ili u parku na Trsatu( zaboravih koji točno ) . E da mene je neki dan zvala patronažna i isto mi je rekla da 11.08 nazovem za tečaj al sam zaboravila pitat na koji broj pa ako imaš javi. Rekla mi je da je tečaj početkom 9mj. Isti tako smo se dogovorile da joj se javim početkom 9mj pa da mi dođe u posjet. S obzirom da smo blizu možda nam čak i ista patronažna bude.
Što se tiče pasonja ja imam 2 mopsića, milslim da če biti malo ljubomorni al če se naviknuti, planiram po dragom poslati pelene i moju spavačicu iz bolnice da se priviknu na miris al vjerujem da če se odlično slagati. Do sada su sa svom djecom bili skroz dobri tako da se ne brinem oko toga.
Netko je pitao za bočice ... frendica je imala dr.Browns i bila je jako zadovoljna. Ja sam malo gledala i čini mi se da su po cijeni i one i avent i tomi tipi sve tu negdje tako da ja mislim da ču ja uzet ove brown.
Schinin a bas te cijevi zajebavaju. Jesi uspjela dobiti vodoinstalatera, jel rijesio ista?
Ssanja a jebemu, bas mi je zao, ja sam imala terapiju azitromicinom (Sumamed) i 2 jozamicinom (Josalid) prije nego sam je se uspjela rijesiti u ovoj trudnoci, a otkrili su mi je u 9 tjednu tako da mislim da nece biti nista od antibiotika, a jesu radili antibiogram?
Schinin bas si detaljno ovo za lijekove napisala, meni isto nije jasno to za Normabel nikako. A i kod nas mozes do svaceg takvog lako doci, moja jedna prijateljica mi je dosla pred moj pir da ako ocu bas da budem mirna i opustena da je ona od svoje doktorice dobila Helex pa da ce mi dat koji.
A Normabel znam x ljudi da uzmu kad im je na poslu malo zesci dan.
Ssanja moja prijateljica je rodila pod ureaplazmom i nista nije na malu preslo, cak je pila neke tablete nepozeljne u trudnoci i sve ok bilo. Ja sam misljenja da sad ovoliko velikim bebama ureaplasma ne moze naskoditi toliko koliko naskodi tek nastaloj trudnoci. Ja sam isto imala jedan rani spontani ima par god radi ureaplasme .
Ssanja a i na samom lraju trudnoce si, nema sad neke stete koju ureaplazma moze uciniti, otvaranje ako i krene, ti si 35 tt tako da nije da ce bebici nesto biti, meni je doktorica objasnila da je kod ureaplazme opasnije to kad ju imas pocetkom nego krajem trudnoce, cak mi je zadnji put rekla da ako je jos uvijek pozitivan nalaz da mi nece vise antibiotik davati , ali bio je negativan KONACNO
I ja sam uzela dr. Brown bočice, šogi ih ima već 3 godine i odlične su jedino nisam staklene mogla naći nego plastične i uzela sam usko grlo, kad počne mali sam držati bočicu bit će mu lakše, i još sam u potrazi za malom skroz, nju nikako ne mogu naći 😀
A naša pesica je malo ljubomorna, ubiti neće ništa dijeci ali bježi od njih ako plaču, vrište.....a ako joj se baci loptica uopće ne kuži dijete nego se zaleti za lopticom i ruši dijecu ko čunjeve 😂, pitali smo veterinara kaj kad dođe beba u kuću, on je preporučio kratko upoznavanje i bar prva 2 tjedna da nisu u istoj prostoriji ali naravno da ne zanemarimo psa sa šetnjama i igrom, obavezno svaka 3 mj čistiti od parazita i nikako ne dati lizati dijete. Inače naša je stvarno stalno čista, često u kući i jako zaigrana (haski/labrador mješanka), ovu zimu je u igri ogrebala muža sa zubom po ruci (nije prvi put) ali ga je polizala odmah po tome da se ispriča i na kraju je završio na 3 doze tetanusa, tako da cure oprez, volimo mi njih ali treba bit jako oprezan😀
Sortiraj odgovore
Najstariji