Mi sad ispekli kruh,sad si idemo veceru pripremat.. pacici na spavanje..a mi se nadamo docekat novu

Najnormalnije sam kupovala meso i povrce u ducanima kao i sebi. Ono sto sam imala domace sam domace koristila, ali nisam sad filozifirala i kupovala bio (u sta bas i ne vjerujem) ili se trgala ds mora bit domace
potpis na ovo....ajd vi koje živite "na selu" tj u nekakvim kućama s okućnicom i bokun vrta, ali šta mi iz grada da radimo?? naravno da se trudim kupovat domaće i svojoj većoj djeci pa i nama da ne jedemo iz dućana baš, ali kad nema - nema...a ovo šta kupim na pazaru (plac vi to kažete mislim) tko mi garantira da je domaće, ne_previše prskano etc...
Pupak - otpao jako rano, prije 10og dana, kući....ali meni je to bljak, nema šanse da bih čuvala. Vrhunac šta sam išla čuvat im mliječne zubiće kad su ispali ali i to mi je bilo fuj pa sam na kraju bacila. Sve je to organski, od dijelova tijela....

žena-majka-carica:)
Dena meni se čini bolji taj prvi....bitno je da ne skliže (ona obična plastika glatka kao pto je I_me stavila link/sliku na onaj s naslikanim hipposom) i da je što stabilnije jer kad se klinci krenu trzat da je šta stabilnije. Mi imamo ok baby medu, oblik je sličan kao ovaj šta je Ime linkala ali je bolji materijal - protuklizni....Preko 150kn u dućanu ali dade se polovni za 50kn ubost.
Sad ga trenutno ne koristim jer mi je Mila prevelika za kadicu s tim dodatkom, čak joj je knap i bez tog nema mjesta...a ne da mi se još u tuškabinu ju kupat jer mi je zgodnije ovak radi grijanja prostorije, u kupatilu mi je nezgodno sagnut se i nju manevrat ovako dok još nije čvrsta....ne sjećam se kad sam njih dvojicu krenula tak u običnoj odrasloj kadi kupat (da beba leži na umetku tom) ali bilo je lakše svakako jer tad nismo imali tuškabinu nego baš klasičnu kadu.

Maslačak super, blago vama...i za gozbu i najviše za kids_free večer.....moja Mila evo od 5 popodne još spava (cili dan nije uspila onaj dnevni spavanac odradit i onda kad je u 5 zaspala evo već 3 ure, ne znam šta joj bi....inače max 2 ure u komadu po danu i to ako su idealni uvjeti a sad petarde lupaju na sve strane.....još smo Vprizemlje pa se čuje ajme majkoooo)
i sad kad se probudi, mislim da ćemo s njome na rukama dočekat Novu a onda neću ni stariju dvojicu špedit leć, bit će mi žao...zato ćemo sutra bit muž i ja krepani, već vidim.
Uživajte tko možeeee

Maslačak super, blago vama…i za gozbu i najviše za kids_free večer…..moja Mila evo od 5 popodne još spava (cili dan nije uspila onaj dnevni spavanac odradit i onda kad je u 5 zaspala evo već 3 ure, ne znam šta joj bi….inače max 2 ure u komadu po danu i to ako su idealni uvjeti a sad petarde lupaju na sve strane…..još smo Vprizemlje pa se čuje ajme majkoooo)
i sad kad se probudi, mislim da ćemo s njome na rukama dočekat Novua onda neću ni stariju dvojicu špedit leć, bit će mi žao…zato ćemo sutra bit muž i ja krepani, već vidim.
Uživajte tko možeeee
Hahhah! Ko za inat,mali nece zaspat! Seka ga je lijepo 2 puta danas probudila..i sad je premoren! A kad i zaspi,onda borbe s gospodicnom..njoj se ne spava..ona nece..itd,spavala do 4 popodne..na kraju cemo mi zaspat prije nje!

Nama je kadica sad vec premala i cijeli je jadan skvrcen u njoj. Pa sam mialila tako nesto, imamo kadu i tus kabinu i to onu malo dublju pa cu ga vjerojatno tamo da ne punim kadu. Meni se ovaj prvi cini bolji isto al malo kratak, ma da, na ovoj slici po duzini i nije.
Hrana ma ko sto velite, lako je napisat bio i nabit cijenu, a ko ce ga znat sta je i odakle. Samo ono sta sam posadis i uberes znas kakvo je. Nama kupujem u ducanu, a za V cu vjerojatno na plac + mamine posiljke. Ja sam imala srece pa dok se nisam odselila od kuce nisam (skoro) jela kupljenog. Al ni dijeci koja jesu ne fali nista.

url=https://lilypie.com]
Maslacak sta si mi zamirisala sa przenim sad🤗
A rijetko przim, ne da mi nije fino, nego mi je mrsko zamastit kuhinju, a drugacije neznam😅
Mi smo danas duuugo cmolili jutarnju kavu, pa je mm prosetal sa V dok sam si ka priustila kadu, onda je V spaval, a mi rucali, pa red spavanja, igranja, obacili fotkanje, jos jednu kava....ma bas uzivancija.....V je u krevetu, a mama i tata se nadaju da ce lijepo pajkiti da se i oni isto podruze😁

url=https://lilypie.com]
Moja A je vec u krevetu.. 😁 mama i tata je okupali i sad pajki.. 😊 zlato mamino 😍
Tata se malo druzi sa svojim dole u spratu,a meni se bas i neda,radije uzivam u pogledu na svoju mrvicu sa kojom prvi put docekujem Novu godinu.. 😍 prosle godine negdje oko nove je mamica ostala trudna sa njom.. 😍😍 kako vrijeme brzo prolazi.. tako ce i nase mrvice brzo da odrastu 😢

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji