Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    11. Siječanj 2018. 22:42

Al sam se zajebala ea ovim co-sleepingom 😥😥😂😂😂
    Od 9 smo u krevetu. Sisa, zaspi,prebacim ju u krevetic,dere se ko da ju netko dere
    Vratim ji nazad,stavim na sisu,zaspi, ja se ustajem iz kreveta,oci ko u sove!!! 
    I sad sve ispocetka 😥
    Moram ju vratit u krevetic 😂

kleaiva
    11. Siječanj 2018. 22:44

Mi smo obavili prvi pregled...curka je 58 cm duga i ima 5300g, znaci dobila je 1,5 kg od izlaska iz bolnice i narasla 5 cm😂dokica veli da je sve super i da samo nastavimo tak fino cikati😂
    Na cijepljenje idemo za mjesec dana...a uzv kukica izmedu 2. i 3. mjeseca starosti. To cemo u koprivnicu u bolnicu ici kao i s ostalom djecom jer se tamo narucis odmah za sljedeci dan ujutro i budes gotov za 5 minuta...a u zgu se ceka duuuugo i za narudzbu i u bolnicama.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    11. Siječanj 2018. 22:50

Mamasita Dena hvala. Ja sam kupila isto hippov, da ga imam zlu ne trebalo. Samo je drukčije pakiranje. Ali mi imamo 1 obrok dnevno, tako da mislim da niti neću davati. 
    Violeta - ja obožavam francuski krumpir. To mi je mama znala raditi. Onda bi u jednom ćošku stavila hrenovke, jer ja nisam voljela kobase.... 😎

• Aria
    12. Siječanj 2018. 03:13

Pozz. Malo upadam.Moram se ubacit za caj. Ja sam mu jos dok je bio bolnici malo caja znala dati. Tamo smo svako jutro novu bocicu sa cajem dobivali. I od tad mu dajem. Ili kamilicu ili hippov komorac. Nekad popije vise nekad manje. Zavisi. Jel tocno vidim po njemu da je zedan nekad. A od rodenja je na Ad-u. Za stolicu nije nam bas znao pomoci caj,a tad sam ga znala malo zasecerit. I to za nedavanje caja do 6mj je meni glupost. Al dobro svaka mama zna svoje i kako ce sa svojom bebom. To jest zna sta je najbolje za nju. 😊😊

barbs
    12. Siječanj 2018. 04:27

I me, booomeeee je i tebi veselo... jesi ju uspjela uspavati??
    Klea,suuuper napreduje 😘😘😘
    Aria, tako je.. svatki zna za sebe 😊😊😊😊
    Frendica mi je skrenula.paznju na REGRES spavanja... ona ima sina 3tj starijeg od Diega... isto kaze da je odjednom losije poceo spavati po noci i kroz dan je kenjkav... eto... D se budi po noci svaka 2h...Ako imam srece...

neo
    12. Siječanj 2018. 04:58

Cure,sorry kaj upadam ali zanima me na kolko su vam trudovi bili razmaka kad ste isle u bolnicu? Meni su 5-7 min ali ne traju duze od minute. Nebi htjela prerano u bolnicu da me mrcvare bezveze

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    12. Siječanj 2018. 06:31

neo

Cure,sorry kaj upadam ali zanima me na kolko su vam trudovi bili razmaka kad ste isle u bolnicu? Meni su 5-7 min ali ne traju duze od minute. Nebi htjela prerano u bolnicu da me mrcvare bezveze

Odi u bolnicu. Sretno! 

Bela
    12. Siječanj 2018. 06:44

Barbs i mi se unazad par dana budimo svaka dva sata...prvi san odspava malo duze ali zato kasnije se stalno budi...sad je budna i tesko da ce jos odspavati.
    A meni se spavaaa
    Violeta tnx za recept, bas cu probati

Maja 3
    12. Siječanj 2018. 06:45

neo

Neo,ovisi koliko imas do bolnice! Ja sam s prvim isla na 3-5 min razmaka,a isto su po nekih minutu trajali..a sad s drugim na 3 min razmaka! 
    Sretno i nadam se da ces imat dobro iskustvo na svarci!
    Drzi se!

I_me
    12. Siječanj 2018. 06:51

barbs

I me, booomeeee je i tebi veselo… jesi ju uspjela uspavati??
    Klea,suuuper napreduje 😘😘😘
    Aria, tako je.. svatki zna za sebe 😊😊😊😊
    Frendica mi je skrenula.paznju na REGRES spavanja… ona ima sina 3tj starijeg od Diega… isto kaze da je odjednom losije poceo spavati po noci i kroz dan je kenjkav… eto… D se budi po noci svaka 2h…Ako imam srece…

Zaspala je u 11 i pol 😥 u bracnom. I jos je snama.. nije mi se dalo vise prebacivat ju u krevetic 😥😂
    Pa se probudila u 4 pa sad pa se nadam da cemo pdspavat do 10 barem 😆😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.