Moj P ne prati tu tablicu,po taici bi trebao nositi 62, a on je na 68
I Diego ne prati tu tablicu.. Po ovome bi bio nosio za 6-9mj robicu
Mi se borimo s vecernjom nervozoooommmm... svaaaaaku vecer ista drama. Znaci ja sam se danas cak potrudila i pokusala ga uspavati na prvim znakovima (oko20h)umora al neeeceee i neeeceeeee.... i u 21:15 je zaspao...
Suncokretice, ni nama vise nosanje ne pomaze...
Nosanje ne pomaze.pri uspavljivanju, na to sam mislila... sad je u fazi uspavljivanja na cici (vec 2tj) al to traje dooostaaaa dugo.... Vec oko20h pocinje pokazivati znakove umora al do 21cca se neeeeeeee daaa... evo danas je zaspao u21:15...
Znam da kazu da bebi do 6.mj ne treba nista osim majcinog mlijeka al kad ste krenule davati caj, mame koje jesu? 😁
Muz je otisao na kviz.. ja soliram.. barem malo mira... Diego je postao sve zahtjevniji... samo bi se nosao... ne uzmem ga dok ne krene draaamaaaaaa jer sto se njega tice od 9h do 21h bi bio na rukama.. a ne mogu si bas dozvoliti... Ne mogu nista raditi kod kuce
Kiki, slonica smo dobili od kumova 😁 tj. Diego je dobio 😊😊😊😊
D voli i kosaru i jaje.. Bitno da ga se vozi... mada j ga mi vecinom vozimo u kosaru dok ju ne preraste....
Diego se jos nije okrenuo s trbuha na ledja.. al kad je na trbuhu najvise pokusava na desnu stranu.. Ne znam da li je normalno sto se jos nije krenuo okretati? Pitala sam muzevu rodjakinju i rekla je: sve u svoje vrineme.
I Diego ne prati tu tablicu.. Po ovome bi bio nosio za 6-9mj robicu
Mi se borimo s vecernjom nervozoooommmm… svaaaaaku vecer ista drama. Znaci ja sam se danas cak potrudila i pokusala ga uspavati na prvim znakovima (oko20h)umora al neeeceee i neeeceeeee…. i u 21:15 je zaspao…
Suncokretice, ni nama vise nosanje ne pomaze…
Nesto sam fulala u onoj prvoj recenici... Bas ne kuzim nista... sta citam.. sta pisem.. spava mi se... mogla bih u krpe ranije al gledam Uvod u anatomiju...
ugl, Diego nosi br 68 😊
Diego se jos nije okrenuo s trbuha na ledja.. al kad je na trbuhu najvise pokusava na desnu stranu.. Ne znam da li je normalno sto se jos nije krenuo okretati? Pitala sam muzevu rodjakinju i rekla je: sve u svoje vrineme.
Bez brige, normalno je. Jos uvijek nemas razloga za brigu 😊
Nasa fizijatrica je rekla da bi se trebao sa 5mj oktenuti, tako da ima vremena ☺
V je spavao od 18 do 21:30, nisam znala dal da ga budim, onda sam ga htjela obuci u pidzamu i prebaciti u kimbi pa je sad budan, da budniji ne moze biti. Ovo ce biti duga noc predosjecaaaaam😏😏
url=https://lilypie.com]
Ahaaaa... Ja sam mislila da bi to vec trebao...
Joojjj, i meni se D razbudiooo Proplakat sam htjela... Dam mu cicu, zaspi.. prebacim ga u krevetic i probudi se i tako 15ak min sve dok nisam pop*, pustila mu app fena i zatvorila vrata... malo je kmeketao, pa sam se vratila i rekla: tiho! i izasla iz sobe.. 2 min kasnije on je SPAVAO...
Dena, nadam se da ce ti zaspati uskoro 😘😘😘😘
Idem i ja spavati... sutra je novi dan... umorna sam... bit ce bolje.. proci ce.. aaahh te faaaaazeeee njihove
Sortiraj odgovore
Najstariji