Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    08. Siječanj 2018. 21:21

Sretna odlican shopping. Ja sutra krecem na pilates 2 x tjedno i jos doma HIIT i utezi😊
    Trenutno vjezbam setanjem i po 2-3 sata i vec sam nekako ukorna. Vidjet cemo kako ce bit sad.
    Usput...mi smo u skoku...2. Dan danas vec nacicava svakih pol sata sat😂 premirena sam i ja a i moje cice!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    08. Siječanj 2018. 21:22

barbs

I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM

Sta se dogadja?? 
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

barbs
    08. Siječanj 2018. 21:29

I_me

barbs

Sta se dogadja??
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

Svasta... citaj od neke D... ne znam kad je postala 😂😂😂😂
    I me, i ja sam bila nespavac i kad sam bila starija... i u vrticu su me tjerali da spavam aaaaa nije mi sr spaaaavaaaalooo....  isto tako, pred god i pol sam spavala popodne al imala sam trbusnu virozu i probudim se s temperaturom...
    D stvaaaarnooo spavaaaaa... kaze muz da je to jer sam jucer bila nervozna... a jesam... svi i sve me nerviralo + ta menga... curila ko iz kabla... 

• sretna
    08. Siječanj 2018. 21:31

Ajme, ajme, koji dobar osjecaj nakon treninga!! A i tamo sam bila tako nabrijana, ko luda 🤣 bas mi je falilo to, odmah se bolje osjecam.
    Violeta tuzna situacija i ne zmam sto bi ti rekla jer ne mogu zamislit da se mi tako ponasamo jedni prema drugima...

barbs
    08. Siječanj 2018. 21:31

Suncokretice, moguce da je jedna od tih... Svi znamo da bi tako mala beba trebala spavati kroz dan barem malo ali neke jednostavno ne mogu unatoc sviiimmmm pokusajima... A noc ti spava?? P.s. Ne mozes to muljat muljatore ahahahahha

barbs
    08. Siječanj 2018. 21:32

Sretna, wuhuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Suuuuuper 😍😍😍 Neka si se istrenirala 😊😊😊😊 Jedva cekam ponedjeljaaaaaaaak 😍😍😍😍😍😍😍

• sretna
    08. Siječanj 2018. 21:50

barbs

Sretna, wuhuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Suuuuuper 😍😍😍 Neka si se istrenirala 😊😊😊😊 Jedva cekam ponedjeljaaaaaaaak 😍😍😍😍😍😍😍

Ja sam mislila da ti od danas kreces. Ja jedva cekam sutra opet 😄

I_me
    08. Siječanj 2018. 21:59

I_me

barbs

Sta se dogadja??
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+

I_me
    08. Siječanj 2018. 22:02

sretna

barbs

Ja sam mislila da ti od danas kreces. Ja jedva cekam sutra opet 😄

Nek si se ti sretna izvjezbala 😊 i ja sam mislila da barbs danas kreces sa vjezbanjem...
    Ja cu od slhedeceg pon lagano kod kuce krenut vjezbat.. do tada moram pojest sve kolace i kekse i cipseve u kuci 😂😂😂 da me ne mami vise 😂

• sretna
    08. Siječanj 2018. 22:02

I_me

I_me

barbs

Sta se dogadja??
    Iden brzo vidjet 😁😂😂

Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+

Sta vi to citate? Ja bi 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.