Sretna odlican shopping. Ja sutra krecem na pilates 2 x tjedno i jos doma HIIT i utezi😊
Trenutno vjezbam setanjem i po 2-3 sata i vec sam nekako ukorna. Vidjet cemo kako ce bit sad.
Usput...mi smo u skoku...2. Dan danas vec nacicava svakih pol sata sat😂 premirena sam i ja a i moje cice!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I me, jel citas grupu? Zajednica mame? auahahaha PISAAAAAMMMM
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Svasta... citaj od neke D... ne znam kad je postala 😂😂😂😂
I me, i ja sam bila nespavac i kad sam bila starija... i u vrticu su me tjerali da spavam aaaaa nije mi sr spaaaavaaaalooo.... isto tako, pred god i pol sam spavala popodne al imala sam trbusnu virozu i probudim se s temperaturom...
D stvaaaarnooo spavaaaaa... kaze muz da je to jer sam jucer bila nervozna... a jesam... svi i sve me nerviralo + ta menga... curila ko iz kabla...
Ajme, ajme, koji dobar osjecaj nakon treninga!! A i tamo sam bila tako nabrijana, ko luda 🤣 bas mi je falilo to, odmah se bolje osjecam.
Violeta tuzna situacija i ne zmam sto bi ti rekla jer ne mogu zamislit da se mi tako ponasamo jedni prema drugima...
Suncokretice, moguce da je jedna od tih... Svi znamo da bi tako mala beba trebala spavati kroz dan barem malo ali neke jednostavno ne mogu unatoc sviiimmmm pokusajima... A noc ti spava?? P.s. Ne mozes to muljat muljatore ahahahahha
Sretna, wuhuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Suuuuuper 😍😍😍 Neka si se istrenirala 😊😊😊😊 Jedva cekam ponedjeljaaaaaaaak 😍😍😍😍😍😍😍
Sretna, wuhuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Suuuuuper 😍😍😍 Neka si se istrenirala 😊😊😊😊 Jedva cekam ponedjeljaaaaaaaak 😍😍😍😍😍😍😍
Ja sam mislila da ti od danas kreces. Ja jedva cekam sutra opet 😄
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+
Ja sam mislila da ti od danas kreces. Ja jedva cekam sutra opet 😄
Nek si se ti sretna izvjezbala 😊 i ja sam mislila da barbs danas kreces sa vjezbanjem...
Ja cu od slhedeceg pon lagano kod kuce krenut vjezbat.. do tada moram pojest sve kolace i kekse i cipseve u kuci 😂😂😂 da me ne mami vise 😂
Sta se dogadja??
Iden brzo vidjet 😁😂😂
Barbs jesi mislila na onaj post gdje se 2 mame svadjaju oko caja?+
Sta vi to citate? Ja bi 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji