Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    08. Siječanj 2018. 18:06

Hedgehog

Možda opet neki skok? Jel postoji skok u 3.mjesecu? Čini mi se da je netko to spominjao?

Da. Skokovi su 3., 6., 9.tj. i 3., 6., 9.mj

violeta1
    08. Siječanj 2018. 18:07

Kiki i Barbs  mislim da se tata i udaljio od mene, jer ga mama "odvukla" na sestrinu stranu. Jer Leon i ja, protiv njih 4 ne mozemo. Jos je jucer moja sestra opet ostavila djecu kod mojih. Znaci od kad je prestala skola djeca su stalno kod mojih, samo 3 dana nisu bila. Pricala sam sa sestrom 6.12. I onda sam joj sve rekla iskreno sta i kako i od tad je sve gorje. Jer takve neugodne i pogrbne nazive je rekla za Leona, a kad sam joj u facu rekla kako ona nikad ne dolazi kod mene, a ona je meni na to rekla pa sta cu. A s mamom ne zelim pricat, jer ona i ja se nikad nismo mogle sloziti oko nicega, a kad sam joj rekla sta je sestra sve rekla ruzno za leona, mama je samo promjenila temu. Evo sta se danas dogodilo: Posaljem mami poruku na viber jel moze kava i ona ne odgovara, da bih ja za sat vremena vidjela da je bila na viberu i nije mi odg, i ja nazovem tatu i on me stavi na razglas i ja pitam sta jel mi nesmijemo doc na kavu, a on pa zasto, pa reko mama mi ne zeli odgovorit na viber, i ona meni pa nije ni bila na viberu, i ja tocno ovim rijecima: Sta lazes, kad se na viberu vidi jesi bila i jesi vidila poruku. I ona se uzmucala i prebacila temu i rekla da su necakinje tamo. I tata kaze da dodemo. I mi dosli, necakinje cudne, mama sva zbunjena, a tata normalan. I kad smo isli od njih, mala necakinja kaze kako su uzeli tati mom karticu i isli ju peglat, a moj tata se zacrvenio. A sam to ignorirala, obukli se i otisli. Ne znam, nemam komentara vise ama bas niti jedan za njih. Neka sestra uzme sve i neka budu samo s njom, ne moraju nas nit vidit nit cut, ja cu prezivjeti. Hvala Bogu imam sina i za njega cu sve podnjeti.

Bela
    08. Siječanj 2018. 18:29

barbs

Bella, uuuu, zamijenila sam vas 😂😂😂😂 a jel ti curka spava noc?

Spava uglavnom od 21-22 do 7-8 cca, ali nekad kao zadnja dva dana se stalno budi...nema pravila...

Bela
    08. Siječanj 2018. 18:37

Suncokretica nemam neki pametan savjet za dnevno spavanje... Mi smo skuzili da kad ne spava nista preko dana da je puno teze navecer uspavati i puno losije spava noc, bas im je potreban taj san... 
    Ako nikako drukcije ne ide ja sam ju znala drzati u narucju da odspava barem 30,45 min jer inace nisam mogla s njom nista koliko je bila nervozna..
    Klea ovo sta si napisala je upravo tako, i svakim danom to vise shvacamo...
    I me kako je slatkaaa, bas buckica mala
    Violeta zao mi je sto se tako osijecas, obitelj je najvaznija i to bi svakog pogađalo... ja imam brata i seku i ne mogu zamisliti da se tako ponasamo jedni prema drugima

Barkleys
    08. Siječanj 2018. 18:44

Barbi13

I me preljepa je😘sretna ja vec imam upalu misica samo gledajuci opremu za vjezbanje😂😂😂😂😂a trebala bi se i ja trgnut malo💪💪💪

Hahahahahahha, Eto Barbi, mi ćemo vježbati u mislima s curama. Bit će kao da smo s njima!  😂😂😂😂

kleaiva
    08. Siječanj 2018. 19:25

Joj mamasita koji peh...ja mislim da ne bi smjele maramice nastetiti...ti operi tako i jos operi jednom ves bez praska s dodatnim ispiranjem.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Siječanj 2018. 19:26

Violeta bas mi je zao sto vam je takva situacija. Definitivno se odmakni i komuniciraj minimalno, a s tatom probaj na samo razgovarati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Suncokretica
    08. Siječanj 2018. 19:35

Bela, znam i ja da se teže uspava navečer kad ne odspava dovoljno preko dana i točno to nam se događa u zadnje vrijeme otkako mi lošije spava preko dana. Prije je zaspala u najviše pola sata. Zato ju i stavim na vrijeme spavati čim primjetim znakove umora ali nam nije baš uspješno. 
    Kao da je zaboravila spavati i zatvoriti oči. Samo gleda okolo i ne zna zažmiriti. Puno mi je umornija nego prije, podočnjake ima i gore i dolje oko očiju, crveni kapcu, trlja okice. I onda navečer ju nikako uspavati. 
    Prije mi je znala zaspati nakon bočice ili bi ju uzela na sebe i umirila dudom i fenom i zaspala bi bar na pola sata. U zadnje vrijeme ne može niti tako, počne se ljutiti i nikako ju umiriti. Za sada nam samo klokanica funkcionira. 
    Vjerojatno je i to neka faza koju mora proći dok se ne nauči smiriti i uspavati, do tada ćemo se uspavljivati 1-2 h... 

• Barbi13
    08. Siječanj 2018. 19:57

mamisita27

kleaiva

Joj mamasita koji peh…ja mislim da ne bi smjele maramice nastetiti…ti operi tako i jos operi jednom ves bez praska s dodatnim ispiranjem.

a valjda nece imala sam prije smede hlacice za njega i nikad nije pustalo sad ne znam kak su ove uspjele

Mamisita,meni su pustile od muza hlace boju i kupila sam u mulleru prasak ariel i sve mi je proslo.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    08. Siječanj 2018. 19:57

Hedgehog

Barbi13

I me preljepa je😘sretna ja vec imam upalu misica samo gledajuci opremu za vjezbanje😂😂😂😂😂a trebala bi se i ja trgnut malo💪💪💪

Hahahahahahha, Eto Barbi, mi ćemo vježbati u mislima s curama. Bit će kao da smo s njima! 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.