Možda opet neki skok? Jel postoji skok u 3.mjesecu? Čini mi se da je netko to spominjao?
Da. Skokovi su 3., 6., 9.tj. i 3., 6., 9.mj
Kiki i Barbs mislim da se tata i udaljio od mene, jer ga mama "odvukla" na sestrinu stranu. Jer Leon i ja, protiv njih 4 ne mozemo. Jos je jucer moja sestra opet ostavila djecu kod mojih. Znaci od kad je prestala skola djeca su stalno kod mojih, samo 3 dana nisu bila. Pricala sam sa sestrom 6.12. I onda sam joj sve rekla iskreno sta i kako i od tad je sve gorje. Jer takve neugodne i pogrbne nazive je rekla za Leona, a kad sam joj u facu rekla kako ona nikad ne dolazi kod mene, a ona je meni na to rekla pa sta cu. A s mamom ne zelim pricat, jer ona i ja se nikad nismo mogle sloziti oko nicega, a kad sam joj rekla sta je sestra sve rekla ruzno za leona, mama je samo promjenila temu. Evo sta se danas dogodilo: Posaljem mami poruku na viber jel moze kava i ona ne odgovara, da bih ja za sat vremena vidjela da je bila na viberu i nije mi odg, i ja nazovem tatu i on me stavi na razglas i ja pitam sta jel mi nesmijemo doc na kavu, a on pa zasto, pa reko mama mi ne zeli odgovorit na viber, i ona meni pa nije ni bila na viberu, i ja tocno ovim rijecima: Sta lazes, kad se na viberu vidi jesi bila i jesi vidila poruku. I ona se uzmucala i prebacila temu i rekla da su necakinje tamo. I tata kaze da dodemo. I mi dosli, necakinje cudne, mama sva zbunjena, a tata normalan. I kad smo isli od njih, mala necakinja kaze kako su uzeli tati mom karticu i isli ju peglat, a moj tata se zacrvenio. A sam to ignorirala, obukli se i otisli. Ne znam, nemam komentara vise ama bas niti jedan za njih. Neka sestra uzme sve i neka budu samo s njom, ne moraju nas nit vidit nit cut, ja cu prezivjeti. Hvala Bogu imam sina i za njega cu sve podnjeti.
Bella, uuuu, zamijenila sam vas 😂😂😂😂 a jel ti curka spava noc?
Spava uglavnom od 21-22 do 7-8 cca, ali nekad kao zadnja dva dana se stalno budi...nema pravila...
Suncokretica nemam neki pametan savjet za dnevno spavanje... Mi smo skuzili da kad ne spava nista preko dana da je puno teze navecer uspavati i puno losije spava noc, bas im je potreban taj san...
Ako nikako drukcije ne ide ja sam ju znala drzati u narucju da odspava barem 30,45 min jer inace nisam mogla s njom nista koliko je bila nervozna..
Klea ovo sta si napisala je upravo tako, i svakim danom to vise shvacamo...
I me kako je slatkaaa, bas buckica mala
Violeta zao mi je sto se tako osijecas, obitelj je najvaznija i to bi svakog pogađalo... ja imam brata i seku i ne mogu zamisliti da se tako ponasamo jedni prema drugima
I me preljepa je😘sretna ja vec imam upalu misica samo gledajuci opremu za vjezbanje😂😂😂😂😂a trebala bi se i ja trgnut malo💪💪💪
Hahahahahahha, Eto Barbi, mi ćemo vježbati u mislima s curama. Bit će kao da smo s njima! 😂😂😂😂
Joj mamasita koji peh...ja mislim da ne bi smjele maramice nastetiti...ti operi tako i jos operi jednom ves bez praska s dodatnim ispiranjem.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Violeta bas mi je zao sto vam je takva situacija. Definitivno se odmakni i komuniciraj minimalno, a s tatom probaj na samo razgovarati.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bela, znam i ja da se teže uspava navečer kad ne odspava dovoljno preko dana i točno to nam se događa u zadnje vrijeme otkako mi lošije spava preko dana. Prije je zaspala u najviše pola sata. Zato ju i stavim na vrijeme spavati čim primjetim znakove umora ali nam nije baš uspješno.
Kao da je zaboravila spavati i zatvoriti oči. Samo gleda okolo i ne zna zažmiriti. Puno mi je umornija nego prije, podočnjake ima i gore i dolje oko očiju, crveni kapcu, trlja okice. I onda navečer ju nikako uspavati.
Prije mi je znala zaspati nakon bočice ili bi ju uzela na sebe i umirila dudom i fenom i zaspala bi bar na pola sata. U zadnje vrijeme ne može niti tako, počne se ljutiti i nikako ju umiriti. Za sada nam samo klokanica funkcionira.
Vjerojatno je i to neka faza koju mora proći dok se ne nauči smiriti i uspavati, do tada ćemo se uspavljivati 1-2 h...
Joj mamasita koji peh…ja mislim da ne bi smjele maramice nastetiti…ti operi tako i jos operi jednom ves bez praska s dodatnim ispiranjem.
a valjda nece imala sam prije smede hlacice za njega i nikad nije pustalo sad ne znam kak su ove uspjele
Mamisita,meni su pustile od muza hlace boju i kupila sam u mulleru prasak ariel i sve mi je proslo.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me preljepa je😘sretna ja vec imam upalu misica samo gledajuci opremu za vjezbanje😂😂😂😂😂a trebala bi se i ja trgnut malo💪💪💪
Hahahahahahha, Eto Barbi, mi ćemo vježbati u mislima s curama. Bit će kao da smo s njima! 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji