Dena ja nemam pojma za to 🤔
Kakica i kod L zna bit malo sluzi, a danas mu se rastezala kakica, onak ko zvakaca, ne znam kako bi opisala. Jel vam se to dogadalo kod beba?
Dena ja nemam pojma za to 🤔
Kakica i kod L zna bit malo sluzi, a danas mu se rastezala kakica, onak ko zvakaca, ne znam kako bi opisala. Jel vam se to dogadalo kod beba?
Da, i kod nas nekad bude sluzi, i ovoga kak ti veliš žvake, npr. Kad preklopiš i otklopiš pelenu pa se zalijepi i rastegne. Mislim da je to isto sluz. Nama je pedijatrica rekla da ako nije svaka da se ne brinemo oko toga. Ne znam, s obzirom da smo bili i na a zaraznoj i sve, znam da nema nikakvih bakterija ili virusa...
Ladica Mi imamo ono kadicu lavor iz ikee bez tog umetka... Ali ono se mučimo, suprug ju drži a ja perem. Baš sam razmišljala o tom umetku. Jel ima tko iskustva s tim? Jedino mene kod toga muči jel se oni "nabiju" dole? Mislim ne vezano jel curica ili dečko kak im to može biti udobno?
https://www.magicbaby.hr/okt-naslon-za-kupanje-hippo-bijeli.html
Ja imam ovu, al jos nismo koristili.
Pocet cu ju koristit kad dodje veca za tus kabinu. Ona sjedne ja ju tusiram.. bar sam si ja to tako zamislila 😂😂😂
Dena,to za pravu kadu? Ja to nisam koristila,nije mi bilo neophodno..kad su prerasli plasticnu..stavila sam ih u nasu,tad ih vec mozes posjest pridrzavajuci ih..tako sad Luku kupam..prvo polegnem nasapunam..pa posjednem i isperem.
Violeta- evoo mee! Ja bas volim pivu
Ne znam kak vi al ja sam vec u piđami 😂😂😂
Sad cu okupat malu, vecerat, nahranit ju i hrt1 A strana 😊
Mi sad ispekli kruh,sad si idemo veceru pripremat.. pacici na spavanje..a mi se nadamo docekat novu
Najnormalnije sam kupovala meso i povrce u ducanima kao i sebi. Ono sto sam imala domace sam domace koristila, ali nisam sad filozifirala i kupovala bio (u sta bas i ne vjerujem) ili se trgala ds mora bit domace
potpis na ovo....ajd vi koje živite "na selu" tj u nekakvim kućama s okućnicom i bokun vrta, ali šta mi iz grada da radimo?? naravno da se trudim kupovat domaće i svojoj većoj djeci pa i nama da ne jedemo iz dućana baš, ali kad nema - nema...a ovo šta kupim na pazaru (plac vi to kažete mislim) tko mi garantira da je domaće, ne_previše prskano etc...
Pupak - otpao jako rano, prije 10og dana, kući....ali meni je to bljak, nema šanse da bih čuvala. Vrhunac šta sam išla čuvat im mliječne zubiće kad su ispali ali i to mi je bilo fuj pa sam na kraju bacila. Sve je to organski, od dijelova tijela....
žena-majka-carica:)
Dena meni se čini bolji taj prvi....bitno je da ne skliže (ona obična plastika glatka kao pto je I_me stavila link/sliku na onaj s naslikanim hipposom) i da je što stabilnije jer kad se klinci krenu trzat da je šta stabilnije. Mi imamo ok baby medu, oblik je sličan kao ovaj šta je Ime linkala ali je bolji materijal - protuklizni....Preko 150kn u dućanu ali dade se polovni za 50kn ubost.
Sad ga trenutno ne koristim jer mi je Mila prevelika za kadicu s tim dodatkom, čak joj je knap i bez tog nema mjesta...a ne da mi se još u tuškabinu ju kupat jer mi je zgodnije ovak radi grijanja prostorije, u kupatilu mi je nezgodno sagnut se i nju manevrat ovako dok još nije čvrsta....ne sjećam se kad sam njih dvojicu krenula tak u običnoj odrasloj kadi kupat (da beba leži na umetku tom) ali bilo je lakše svakako jer tad nismo imali tuškabinu nego baš klasičnu kadu.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji