I me ja isto nisam rodila vaginalno i rez me od carskog me ne boli a zelja mi se vratila 😊 al mislim da cu pricekat pregled kod ginica za 2 tjedna
Mene je bila uhvatila zelja nakon 2 tjedna.. al nismo! Nisam se usudila. Pa kad sam htjela mala nas par puta prekinula 😂😂😂 i onda smo ju jedan dan okupali,napapali i uspavalu pa su se mama i tata bacili u akciju. Full cudno i smijesno bilo. Ko prvi put 😂
I me kako zapravo izgleda taj pregled kod gina? Pregledava ti rez i ultrazvuk radi ili?
Barbi ja dam 25 kapi kao sto pise u uputama, nama stvarno pomaze, evo dernjao se kolko ga je mucilo i bolilo i nakon sto smo mu dali kapi zaspao u roku od par minuta
Belle,hvala puno😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Citrusi-ja jedem mandarine i pijem sok od narance domaci... meni je muzeva rodjakinja rekla da probam i ako vidim da Diegu ne smeta nastavim jesti ali ne prezderavati se... npr ne jesti 10 mandarina vec jednu-dvije i ako mu ne smeta za koji sat isto tako... I ja tako radim i njemu ne smeta..
Zelena stolica-ahahahahahahahhahaha i ja sam se usr* da je GLADAN i meni je patronazna rekla da je sve to od hrane koju sam jela 😁😁😁😁😁😁
Znaci, Treca sreca, oni iz prosle kolekcije u Lidli (100kn) su kvalitetniji grudnjaci?
Da li netko ima Mullerove?
Joj, Dzenny, foooraaaa kolekcija 😍😍😍😍
Violeta, pa ide na bolje prehlada ali sutra cu se zaletiti u ljekarnu... nos mi curiiii non stop i prije sam se inhalirala pa mi je bilo bolje.. Samo pitanje je kakva ce noc biti... i preslatkiii bofii
Robica- Diego jos stane u br 50-56 iz LIDLA... a iz C&A-a smo morali kupiti 68 Iz Kika mi je npr 62 okromno
TALIJANSKI- Hahahahahhahahahahhahahahhaha Ja pricam tal.jezik otkad sam se rodila i isla sam u sve tal ustanove od VRTICA do FAKULTETA...
Sretna, P je presisao Diega ahahahaha
Danas je tata preuzeo brigu o Diegu da mama moze doci i u se i na se... samo sam ga hranila naravno a skupa smo ga kupali
Cure kolko ste cekale sa seksom nakon poroda? Trebalo bi se cekati oko 6 tjedana jel tako? Meni se lagano vratila zelja al tek je proslo mjesec dana pa me zanima kolko ste vi cekale?
mjesec i nesto
DENA, TVOJ V JE MIS MAAALIII!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
znaci, u KIKUA imaju stramplice?
I me kako zapravo izgleda taj pregled kod gina? Pregledava ti rez i ultrazvuk radi ili?
Pogledala je rez da vidi kako je zaraslo.malo smo pricale o tome koliko i kako sam krvarila.pitala sam ju za mengu kad bi ju mogla ocekivat pa je rekla da sve ovisi od zene do zene i dali dojim. Netko dobije odmah a nezko nakon god dana.. Napravila papa test i pogledala unutra dal mi moze stavit spiralu i ne moze. I vaginalni uvz. I to je to.
Sretna, odmaraj!! Grozno...
Mene temp ne hvata aliiii sam sva koma od tog zacepljenog nosa.... i non stop kisem i svaki put ko da mi.urin pobjegne
Sortiraj odgovore
Najstariji