Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    21. Studeni 2017. 22:01

Belle84

I me ja isto nisam rodila vaginalno i rez me od carskog me ne boli a zelja mi se vratila 😊 al mislim da cu pricekat pregled kod ginica za 2 tjedna

Mene je bila uhvatila zelja nakon 2 tjedna.. al nismo! Nisam se usudila. Pa kad sam htjela mala nas par puta prekinula 😂😂😂 i onda smo ju jedan dan okupali,napapali i uspavalu pa su se mama i tata bacili u akciju. Full cudno i smijesno bilo. Ko prvi put 😂 

Belle84
    21. Studeni 2017. 22:04

I me kako zapravo izgleda taj pregled kod gina? Pregledava ti rez i ultrazvuk radi ili?

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 22:06

Belle84

Barbi ja dam 25 kapi kao sto pise u uputama, nama stvarno pomaze, evo dernjao se kolko ga je mucilo i bolilo i nakon sto smo mu dali kapi zaspao u roku od par minuta

Belle,hvala puno😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    21. Studeni 2017. 22:08

Citrusi-ja jedem mandarine  i pijem sok od narance domaci... meni je muzeva rodjakinja rekla da probam i ako vidim da Diegu ne smeta nastavim jesti ali ne prezderavati se... npr ne jesti 10 mandarina vec jednu-dvije i ako mu ne smeta za koji sat isto tako... I ja tako radim i njemu ne smeta..
    Zelena stolica-ahahahahahahahhahaha i ja sam se usr* da je GLADAN i meni je patronazna rekla da je sve to od hrane koju sam jela 😁😁😁😁😁😁
    Znaci, Treca sreca, oni iz prosle kolekcije u Lidli (100kn) su kvalitetniji grudnjaci?
    Da li netko ima Mullerove?
    Joj, Dzenny, foooraaaa kolekcija 😍😍😍😍

barbs
    21. Studeni 2017. 22:09

Violeta, pa ide na bolje prehlada ali sutra cu se zaletiti u ljekarnu... nos mi curiiii non stop i prije sam se inhalirala pa mi je bilo bolje.. Samo pitanje je kakva ce noc biti... i preslatkiii bofii

barbs
    21. Studeni 2017. 22:12

Robica- Diego jos stane u br 50-56 iz LIDLA... a iz C&A-a smo morali kupiti 68  Iz Kika mi je npr 62 okromno 
    TALIJANSKI- Hahahahahhahahahahhahahahhaha Ja pricam tal.jezik otkad sam se rodila i isla sam u sve tal ustanove od VRTICA do FAKULTETA...

barbs
    21. Studeni 2017. 22:13

Sretna, P je presisao Diega ahahahaha 
    Danas je tata preuzeo brigu o Diegu da mama moze doci i u se i na se... samo sam ga hranila naravno a skupa smo ga kupali 

barbs
    21. Studeni 2017. 22:15

Belle84

Cure kolko ste cekale sa seksom nakon poroda? Trebalo bi se cekati oko 6 tjedana jel tako? Meni se lagano vratila zelja al tek je proslo mjesec dana pa me zanima kolko ste vi cekale?

mjesec i nesto 
    DENA, TVOJ V JE MIS MAAALIII!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    znaci, u KIKUA imaju stramplice?

I_me
    21. Studeni 2017. 22:16

Belle84

I me kako zapravo izgleda taj pregled kod gina? Pregledava ti rez i ultrazvuk radi ili?

Pogledala je rez da vidi kako je zaraslo.malo smo pricale o tome koliko i kako sam krvarila.pitala sam ju za mengu kad bi ju mogla ocekivat pa je rekla da sve ovisi od zene do zene i dali dojim. Netko dobije odmah a nezko nakon god dana.. Napravila papa test i pogledala unutra dal mi moze stavit spiralu i ne moze. I vaginalni uvz. I to je to.

barbs
    21. Studeni 2017. 22:24

Sretna, odmaraj!!  Grozno...
    Mene temp ne hvata aliiii sam sva koma od tog zacepljenog nosa.... i non stop kisem i svaki put ko da mi.urin pobjegne  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.