Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    21. Studeni 2017. 21:26

sanjchi255

I meni se vec vratila😂😂😂 al jos je definitivno rano…jos osjetim konce😣

Kak ti se tak rano moze vratit zelja? 🤣 pogotovo dok konce osjetis 😱

• sretna
    21. Studeni 2017. 21:27

Inace ja kurim 38.5

Belle84
    21. Studeni 2017. 21:30

Sretna pa sta je viroza neka ili?

I_me
    21. Studeni 2017. 21:30

sretna

Inace ja kurim 38.5

Ma daj?! Sta bi? Mislis da je neka prehlada ili od sise ( i ti si pisala da te boli?)

I_me
    21. Studeni 2017. 21:35

Sex-cekali smo da prodje 6 tj. Iako smo komotno mogli i prije jer ja nisam rodila prirodno pa nije bilo straha od konaca.. 
    Al htjela sam biti spremna u glavi. ☺

• sretna
    21. Studeni 2017. 21:47

I_me

sretna

Inace ja kurim 38.5

Ma daj?! Sta bi? Mislis da je neka prehlada ili od sise ( i ti si pisala da te boli?)

Sisa me bila pretala boljet i danas opet pocela i oko 19 h me uhvatila takva zima....i onda izmjerim temp. Ne znam, vjerojatno je od toga. Izmasirala sam ju makar je bolilo za poludit pa.je malo lakse

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 21:53

Cure koliko kapi espumisana da joj dam,ne mogu vise od pet sati je nosim😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    21. Studeni 2017. 21:53

I me ja isto nisam rodila vaginalno i rez me od carskog me ne boli a zelja mi se vratila 😊 al mislim da cu pricekat pregled kod ginica za 2 tjedna

Belle84
    21. Studeni 2017. 21:55

Barbi ja dam 25 kapi kao sto pise u uputama, nama stvarno pomaze, evo dernjao se kolko ga je mucilo i bolilo i nakon sto smo mu dali kapi zaspao u roku od par minuta

I_me
    21. Studeni 2017. 21:57

sretna

I_me

sretna

Inace ja kurim 38.5

Sisa me bila pretala boljet i danas opet pocela i oko 19 h me uhvatila takva zima….i onda izmjerim temp. Ne znam, vjerojatno je od toga. Izmasirala sam ju makar je bolilo za poludit pa.je malo lakse

Nadam se da nije nista strasno i da ce brzo proci. 😊
    Masiraj se i odmori ( koliko uspijes od klinaca )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.