I meni se vec vratila😂😂😂 al jos je definitivno rano…jos osjetim konce😣
Kak ti se tak rano moze vratit zelja? 🤣 pogotovo dok konce osjetis 😱
Inace ja kurim 38.5
Ma daj?! Sta bi? Mislis da je neka prehlada ili od sise ( i ti si pisala da te boli?)
Sex-cekali smo da prodje 6 tj. Iako smo komotno mogli i prije jer ja nisam rodila prirodno pa nije bilo straha od konaca..
Al htjela sam biti spremna u glavi. ☺
Inace ja kurim 38.5
Ma daj?! Sta bi? Mislis da je neka prehlada ili od sise ( i ti si pisala da te boli?)
Sisa me bila pretala boljet i danas opet pocela i oko 19 h me uhvatila takva zima....i onda izmjerim temp. Ne znam, vjerojatno je od toga. Izmasirala sam ju makar je bolilo za poludit pa.je malo lakse
Cure koliko kapi espumisana da joj dam,ne mogu vise od pet sati je nosim😢😢😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me ja isto nisam rodila vaginalno i rez me od carskog me ne boli a zelja mi se vratila 😊 al mislim da cu pricekat pregled kod ginica za 2 tjedna
Barbi ja dam 25 kapi kao sto pise u uputama, nama stvarno pomaze, evo dernjao se kolko ga je mucilo i bolilo i nakon sto smo mu dali kapi zaspao u roku od par minuta
Inace ja kurim 38.5
Sisa me bila pretala boljet i danas opet pocela i oko 19 h me uhvatila takva zima….i onda izmjerim temp. Ne znam, vjerojatno je od toga. Izmasirala sam ju makar je bolilo za poludit pa.je malo lakse
Nadam se da nije nista strasno i da ce brzo proci. 😊
Masiraj se i odmori ( koliko uspijes od klinaca )
Sortiraj odgovore
Najstariji