Jutrooo!
Sretan vam dan zena, zene!
Dena, daaa jako je jak, ja ga ne volim ali kad zakamufliram sa limunom i medom popijem.
Nadam se da ti je bolje.

Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩
I mene zanima!!! 😥😥😥
Moj muz ga isto zna zahrkat da poludim 😨😨😨

Juuuutroooo 😘😘😘
Sretan 8. mart 😘😘😘😘😘
Djumbir je jak al dobar za organizam 😊

Ja.mislim da postoje neki flasteri sto se zalijepe na nos protiv hrkanja

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana od cijepiva
Hedge, super za spavanje 😊 i mi imamo malu sobu i uvalili krevetic

Protiv hrkanja-mislim da postoje neki flasteri ali koliko su ucinkoviti pojma nemam...
Diego je u gymu... malo lezi ko ljencina malo se igra 😂😂😂 Valjda ne kuzo sta hocu od njega...
Ja sam upravo doruckovala.
Noc - koma! Svaka 2h se budio ali kao da se zalio, kao da je.plakao... mozda od 2.zubica? Ne znam.. .ali koma sam vise s tim ne spavanjeeeeeeeeemmmmmm....
Dns je vrijeme super! Upravo mi se masina robe pere 😍 ZIVIO DAN ZENA 😂😂😂 I napravit cu mu kasicu pa cemo ici u setnjuuu 😍😍😍
Poslije podne idem s muzem na pizzu tako da ne kuham 😂
Novosti-Diego stavlja nozni palac u usta 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji