Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    08. Ožujak 2018. 08:09

Jutrooo! 
    Sretan vam dan zena, zene! 
    Dena, daaa jako je jak, ja ga ne volim ali kad zakamufliram sa limunom i medom popijem.
    Nadam se da ti je bolje.

I_me
    08. Ožujak 2018. 08:13

Belle84

Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩

I mene zanima!!! 😥😥😥
    Moj muz ga isto zna zahrkat da poludim 😨😨😨

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:45

Juuuutroooo 😘😘😘
    Sretan 8. mart  😘😘😘😘😘
    Djumbir je jak al dobar za organizam 😊

• sretna
    08. Ožujak 2018. 08:45

Ja.mislim da postoje  neki flasteri sto se zalijepe na nos protiv hrkanja

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:50

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana 

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:52

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana od cijepiva
    Hedge, super za spavanje 😊 i mi imamo malu sobu i uvalili krevetic 

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:54

Protiv hrkanja-mislim da postoje neki flasteri ali koliko su ucinkoviti pojma nemam...
    Diego je u gymu... malo lezi ko ljencina malo se igra 😂😂😂 Valjda ne kuzo sta hocu od njega...
    Ja sam upravo doruckovala.
    Noc - koma! Svaka 2h se budio ali kao da se zalio, kao da je.plakao... mozda od 2.zubica? Ne znam.. .ali koma sam vise s tim ne spavanjeeeeeeeeemmmmmm....
    Dns je vrijeme super! Upravo mi se masina robe pere 😍 ZIVIO DAN ZENA 😂😂😂 I napravit cu mu kasicu pa cemo ici u setnjuuu 😍😍😍
    Poslije podne idem s muzem na pizzu tako da ne kuham 😂
    Novosti-Diego stavlja  nozni palac u usta 😂😂

luce <3
    08. Ožujak 2018. 08:58

Zene, majke, kraljice sretan vam dan zena!!! 

Belle84
    08. Ožujak 2018. 08:58

Barbs a s kolko kg je rodjen?

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 09:01

Jutro cure! Sretan nam nas dan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI