Heeej cure!
Procitala sam zaostatke, a sto sam zapamtila, vidjet cemo! 😂
Sretna ne znam jesam li vec komentirala ali super ti je torta!
Barbs super za zubic! 😁
Mamasita drago mi je zbog muza, a zao zbog Karlovih suza.. 😢 bitno da je dobro proslo!
Daaaakle, ja jos nista nisam nasla za obuci… al sam zato kupila kaput i torbu, a nisu bili nuzni! 😌 Problem mi je jer moram dojiti i nigdje ne mogu naci neku prikladnu haljinu za to. Nisam nasla ni neke lijepe suknje i kosulje pa da to obucem, probavala sam neke hlace na peglu kao al sam debela u njima, cudno mi sve stoje.
Valjda ces naci nesto...a kaput i torba uvijek trebaju 😁

Romi super puno ti hvala!
Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena....😱😘
Kiki gdje cete imati krstitke?
Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio...

Romi super puno ti hvala!
Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena….😱😘
Kiki gdje cete imati krstitke?
Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio…
Hvala! 😙

Belle, ohoooo, Luka ce rano dobiti zubic 😍😍 Mi cekamo drugi 😊
Da vidimo sto sam sve propustila 😁

Belle, ne brini za kilazu 😁 Sad ce ti postati veselooo 😊😊😊
Kiki, joj i mene brinu te haljine prikladne za dojenje jer idem i na pir 28.4.

Belle, koliko kg L ima?
Sretna, napravi tortu i posalji u Pu 😍
Romi, bas si moderna kucanica 🤗 Cijena je super. Lidl ima super stvari...

Maslacak, kruh posalji u Pu 😘 Sto se drugog zubica tice, ocekujemo ga... vidim ga al nije ispod povrsine kao i ovaj jucer... ugl.. nadzire se 😊😂
Nadam se da cemi veceras spavati bolje...
Inace, poceli smo trenirati uspavljivanje 😂😂😂 Vec 5 dana se uspavljujemo u sobi...

Maslacak, kruh posalji u Pu 😘 Sto se drugog zubica tice, ocekujemo ga… vidim ga al nije ispod povrsine kao i ovaj jucer… ugl.. nadzire se 😊😂
Nadam se da cemi veceras spavati bolje…
Inace, poceli smo trenirati uspavljivanje 😂😂😂 Vec 5 dana se uspavljujemo u sobi…
Za vecernje spavanje? A gdje ste se inace uspavljivali?

Haljine za dojilje imate prekrasne na Asosu, ja sam sebibuzela za krštenje, ima ispod cica zatvarac, praktično skroz

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji