Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    08. Ožujak 2018. 16:06

Jooooj mi smo se nasetali ko prasci. Osjecam se preporođeno. Ovo sunce mi hrani dusu i tijelo da jos imam more mislim da bi cak dosla doma i pocistila kucu kolko bi se energijom napucala

• Dena1009
    08. Ožujak 2018. 16:14

Srnac

Belle84

Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩

Ima domaci lijek zove se lakat u rebra
    Tak ja svog. Nikad nije hrkao i u nazad par mj rokce. Nije strasno, nekad uopce a nekad ga pili.

😂😂😂😂
    I ja koristim taj, ma da moj rijetko hrce, al dobar je i za sluh, npr. kad ne cuje alarm za posao. 😉😉

url=https://lilypie.com]

barbs
    08. Ožujak 2018. 22:20

Vecer mamice, mi smo danas setali i oprala sam jedno 3 masine robe 😁 sad perem 4. da odmah sutra ujutro stavim susiti... Isli smo na rucak... Diego je bio na cuvanju... malo je spavao malo se druzio s nonicima 😊

barbs
    08. Ožujak 2018. 22:21

Rode za kasice - povremeno skicnem u grupu i nemam nista protiv al osobno, radje cu poprucati sa roditeljima ili muzevom rodjakinjom i informirati se o svemu... tamo mogu samo recepte gledati 😁 Ako mi se svide,

• Srnac
    08. Ožujak 2018. 23:59

barbs

Rode za kasice - povremeno skicnem u grupu i nemam nista protiv al osobno, radje cu poprucati sa roditeljima ili muzevom rodjakinjom i informirati se o svemu… tamo mogu samo recepte gledati 😁 Ako mi se svide,

Evo ja poslala zahtjev da me prime 😉

Maja 3
    09. Ožujak 2018. 06:56

Jutro! Kavica!
    Nadam se da ste provelle jucer jedan lijepi dan..da ste odmarale..da su vas muzevi mazili i pazili...

Barkleys
    09. Ožujak 2018. 07:15

Jutro. Kavica. L si brije nešto u baby gymu. Stan nam je bomba. Još od ponedjeljka od Ikee. Išli smo po kinderbet, a kupili i ormar. Jer ono halo, zašto ne, pax sustavi su na akciji. Pa hej. Treba nam ormar. Pa smo još to jučer slagali. Kompletna sva odjeća (moja, suprugova, dječja) i posteljina,svakakve kutije i sve sve mi je po kauču, podu...a još ima kartona, alata po svuda...stan nam je i inače, veličine kutije šibica i kad je sve na svom mjestu (čitaj skriveno pod krevetom, po kutijama itd.) onda izgleda okej. Ali sad...pa ne mogu do prematalice. Ne mogu do svoje odjeće. Aaaaa. Dobro još danas. Ostavili smo ponoći svuda svjetla upaljena da ako netko treba na wc da ne padne u mraku preko nečega. 😂😂😂😂

[OBRISANO] 09. Ožujak 2018. 08:45

barbs
    09. Ožujak 2018. 08:58

Juuuutrooo 😘😘
    Kavica se pije... Marendala jesam. Ves se sinoc oprao tako da moram stavit susiti. Dns je isto divno vrijeme Diego ljencari na podu i laganini se zali jer je na podu 😂😂😂
    S muzem sam isla na rucak na sat vremena i nazad doma... onda je on isao navecer s frendovima na kvi,, a ja s diegom koji je j

barbs
    09. Ožujak 2018. 08:59

barbs

Juuuutrooo 😘😘
    Kavica se pije… Marendala jesam. Ves se sinoc oprao tako da moram stavit susiti. Dns je isto divno vrijeme Diego ljencari na podu i laganini se zali jer je na podu 😂😂😂
    S muzem sam isla na rucak na sat vremena i nazad doma… onda je on isao navecer s frendovima na kvi,, a ja s diegom koji je j

*jucer bio posebno zahtjevan... zaspao bi pa se probudio i tako u 2h svako malo... a i noc je bila koma... opet svako malo budjenje... vikala sam muzu da idem spavat u dnevni 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI