Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    07. Ožujak 2018. 14:45

Senoritakova

Jutro curke, evo i nas malo. Kod nas je sve isto, Rita papa kasice i svida joj se.
    Isli smo na uzv mozda i pokazao je da je R imala krvarenje 1-2 stupnja za vrijene trudnoce, to se sada povuklo ali moramo na vjezbe. Isli smo kod fizikatra i neuropedijatra i rekli su da ima pkago poviseni tonus pa je dobro da ide na vjezbe. Idemo na vjezbe u sl.brod u Zlatni cekin, terpaija Vojta. To se neke tocke na tijelu pritišću i bas se vide rezultati…
    Sretna, torta je predivna. Možeš li staviti recept za masu i koje boje si koristila. Kuma sam na krstenju pa bi htjela tortu napraviti.

Senoritakova imas super recept za ticino na stranici" Natasine slastice"radila sam ga nedavno prvi put i ispalo je odlicno,samo moja preporuka je koristit secer u prahu Franckov ili neki malo bolji,jer je fino samljeven,pa je lakse radit,makar sam ja radila sa secerom iz Lidla,i isto je uspjelo,al kaze mi od brata zena da je puno lakse sa Franckovim

• Romi
    07. Ožujak 2018. 14:48

sretna

Romi

sretna

Poslala sam zahtjev za grupu, primite me 😂
    Tko me pitao za boje…boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje

Hvala Sretna,gdje si ih kupila?S tim bojama radi i ova Natasa po cijem receptu radim ticino,ona ih kupuje u sve i svasta,dal ima jos negdje

Dora usluge iz Zg. Imaju dostavu

Hvala,super da znam,jer s ovim obicnim bojama nisam mogla dobit tako intezivne da budu

I_me
    07. Ožujak 2018. 14:52

sretna

Poslala sam zahtjev za grupu, primite me 😂
    Tko me pitao za boje…boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje

Ja te ne vidim u grupi jer nismo prijatelji na fejsu. Mozda treca sreca moze jer je ona napravila grupu.

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 15:02

I ja sam poslala zahtjev...Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
    Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V....i pjevam...sve cu preziviiiiit😓😓😓

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:08

I ja sam poslala zahtjev... 😂

Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:15

Wohoo za Diega i zubić. Ovo sa žlicom je genijalni savjet.
    Romi - genijalno, ja bi pekaaač. Samo moram uvjeriti supruga da mi to baš treba i da imamo mjesta za njega i da to ne znači da svaki dan očekuje friški kruh...niti svaki tjedan. 😂😂😂😂

Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:16

Dena1009

I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
    Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓

Hahaha.... pjesma 👍👍

Bela
    07. Ožujak 2018. 15:17

Dena1009

I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
    Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓

Đumbir je dobar za zeludac, njega mozes 

• Srnac
    07. Ožujak 2018. 15:27

I ja poslala zahtjev 
    Barbs cestitke na zubeku..nema nista slađe od donja dva zuba na bebama 😍
    Ja neku noc sanjala da smo dosli na pregled i pedica nam govori jooj pa on ima sve zube a ja u cudu gledam pa vidi stvarno ima sve zube osim donjih jedinica i kazem nisam primjetila ostale jer sam ocekivala i samo gledala donje jedinice
    Uglavnom bilo mi je neugodno # nemajka

• sretna
    07. Ožujak 2018. 15:36

Hedge, opet su u lidlu tajice i ima svakakvih uzoraka 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI