Sretna sretan rodendan Lukasu
Maslacak vic je top ,i bravo za muza...mene moj htio vodit na rucak,al meni nezgodno sa Leom,a nemam je kom ostavit,pa je rekao da nas vidi navecer na kolace
Sretan rockas Lukasu i ovim putem 😘 i mami naravno 😉

Eeeee nastavlja se niz poruka vezane za vjencanicu 😂 ovoga je puta muz dobio sms 😂😂😂😂 Mamicu im njihovu 😂😂😂😂.Danas je Diego jeo jabuku i krusku i prije nego smo krenuli u setn

Hvala vam na svemu, pokusat cemo s aplikacijom ili nasnimiti na nesto.. a beba ima 2 mjeseca, nema grceve, od pocetka mi pije cajeve i BioGaiu. A pojede dosta, cak i previse za dob. Frajer zna pojesti i po 200 u sutu. Najcesce oko 130 do 160 ali i ovo se omakne. Tako da mislim da treba i moze biti na 3 sata..
Fala, idem traziti aplikaciju..
Aymee
Fak slucajno sam kliknula SALJEM 😂😂😂😂
ugl prije nego smo krenuli u setnju je jeo malo iz cice al sam rucno u min izdojila 60-70ml prije koliko mi je puna bila.... i sad se setamo a on spava i divno ke

Divno je vrijemeeee 😍😍😍😍 odmah sam boljeg raspolozenja... 😊
Maslacak, lijepo od muza i super slika 😂😂😂

Aymee, nas povremeno spasava fen preko app BABY SOUNDS.... i to mi je super jer ga ponekad samo to smiri...

Sad me tata zove da mi je pustio ruzu ispred kuce 😂 a nas nema doma a nije htio doci uz more u setnju 😂.a dns s muzem idem na rucak kad se vrati s pregleda pa ne kuham sto je super 😎

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji