Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    28. Veljača 2018. 18:27

Romi

mamisita27

Ja sam misla kak su na onim tablicama gotovo svim za dohranu, navedeni heljda i amaranth, da je to nesto sto se "mora"davati za tu dobu u pocecima dohrane. Ja mislim da su to isto ko zitarice neke, nism proucila bas iskreno. Ne znam sta onda davat, ono sta ja jedem? Kako?
    A mrkvicu od hippa (kasicu, ne sok), kako zagrijavate,

Mamisita ja odvojim kolicinu koja mi treba u tanjuric i ugrijem u vrucoj vodi,a ostatak stavis u friz. i mozes potrosit u roku 3 dana….heljda je zitarica i ja ju osobno kuham kao jecam ili neko slicno jelo,inace kupujem i heljdin kruh,davat cu i Lei,kao i proso,a amaranth nisam nikad probala ali mogla bi,jer jako volim isprobat nesto sta inace ne jedem,a pogotovo ako je zdravo…..i sretnih vam 4 velika mjeseca

Romi, ako me pamćenje me vara već si ovo više puta pisala jel da...Hahhaha. i svaki put te hoću pitat kak točno ugriješ u vrućoj vodi? Potopiš tanjurić u vruću vodu?

Maja 3
    28. Veljača 2018. 18:29

sretna

Maslacak31

sretna

Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!

Ni najmanje! Plivat ce cijeli karlovac ako se to naglo krene topit.

Nisam rekla naglo 😂 a i ne moras meni o poplavama kad smo mi na uscu kupe i korane 🤣

Hhahha! Mora da te znam onda!

• Romi
    28. Veljača 2018. 19:03

Hedge jesam vec nekoliko puta,al ponavljanje je majka znanja kako koja pita ja pisem....
    Mamisita da u tanjuric stavim od L. i stavim vrucu vodu u neku vecu posudu i taj tanjuric unutra 

[OBRISANO] 28. Veljača 2018. 19:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    28. Veljača 2018. 19:37

Romi jao koji san 😱  
    Rizolino kupite onaj od podravke ili? 
    Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻 
    Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci. 
    Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati. 
    Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina? 

• sretna
    28. Veljača 2018. 20:00

Kiki156

Romi jao koji san 😱
    Rizolino kupite onaj od podravke ili?
    Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
    Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
    Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
    Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?

Ma ne moras tako. Stavi mlijeka kolko zelis i dodavaj rizolina do zeljene gustoce, isto kao sto radis cokolino npr

• Dena1009
    28. Veljača 2018. 20:04

Mamisita ja drzim papicu u spajzi, pa sam stavila u posudicu i na radijator, za cas se stopilo. A ovih dana je bilo jako hladno pa sam isto stavila u toplu vodu. 
    Romi ni V nece rizolino, samo ako u bocicu stavim. Probala sam sad dvije veceri al isto imamo premalu rupicu.
    Kasice za sad sve njupa kaj smo probali.
    Sad se prilagođavam na raznolikost kakice. 😂😂

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 28. Veljača 2018. 20:04

[OBRISANO] 28. Veljača 2018. 20:06

[OBRISANO] 28. Veljača 2018. 21:03

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI