Ja sam misla kak su na onim tablicama gotovo svim za dohranu, navedeni heljda i amaranth, da je to nesto sto se "mora"davati za tu dobu u pocecima dohrane. Ja mislim da su to isto ko zitarice neke, nism proucila bas iskreno. Ne znam sta onda davat, ono sta ja jedem? Kako?
A mrkvicu od hippa (kasicu, ne sok), kako zagrijavate,
Mamisita ja odvojim kolicinu koja mi treba u tanjuric i ugrijem u vrucoj vodi,a ostatak stavis u friz. i mozes potrosit u roku 3 dana….heljda je zitarica i ja ju osobno kuham kao jecam ili neko slicno jelo,inace kupujem i heljdin kruh,davat cu i Lei,kao i proso,a amaranth nisam nikad probala ali mogla bi,jer jako volim isprobat nesto sta inace ne jedem,a pogotovo ako je zdravo…..i sretnih vam 4 velika mjeseca
Romi, ako me pamćenje me vara već si ovo više puta pisala jel da...Hahhaha. i svaki put te hoću pitat kak točno ugriješ u vrućoj vodi? Potopiš tanjurić u vruću vodu?
Ja uopce ne uzivam u tom snijegu, jedva cekam da se otopi!
Ni najmanje! Plivat ce cijeli karlovac ako se to naglo krene topit.
Nisam rekla naglo 😂 a i ne moras meni o poplavama kad smo mi na uscu kupe i korane 🤣
Hhahha! Mora da te znam onda!

Hedge jesam vec nekoliko puta,al ponavljanje je majka znanja kako koja pita ja pisem....
Mamisita da u tanjuric stavim od L. i stavim vrucu vodu u neku vecu posudu i taj tanjuric unutra
Romi jao koji san 😱
Rizolino kupite onaj od podravke ili?
Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?

Romi jao koji san 😱
Rizolino kupite onaj od podravke ili?
Ja sam bila na treningu, sad mali sisa i vec spava na pola. Nadam se da ce biti dobra noc 🙏🏻
Danas je V bio ekstra nervozan, cijeli dan je puno prdio i 2x se jako pokakao. Mozda ga probava muci.
Najrade bi mu dala i ja rizolino, na zlicu jer bocu nece. Sad sam rekla muzu da kupi, sutra cu mu dati.
Dakle na 180ml ADa 5 zlica (jusnih?) rizolina?
Ma ne moras tako. Stavi mlijeka kolko zelis i dodavaj rizolina do zeljene gustoce, isto kao sto radis cokolino npr

Mamisita ja drzim papicu u spajzi, pa sam stavila u posudicu i na radijator, za cas se stopilo. A ovih dana je bilo jako hladno pa sam isto stavila u toplu vodu.
Romi ni V nece rizolino, samo ako u bocicu stavim. Probala sam sad dvije veceri al isto imamo premalu rupicu.
Kasice za sad sve njupa kaj smo probali.
Sad se prilagođavam na raznolikost kakice. 😂😂

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji