Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    01. Ožujak 2018. 08:29

Vjerujem da je bilo u najboljoj namjeri al jednostavno tako kritiziranje vecine toga sta radim me podsjeca na mamu koja sve zna najbolje i onda se ne reagiram ko normalni ljudi, sorry 

• sretna
    01. Ožujak 2018. 09:06

Bebushka

Vjerujem da je bilo u najboljoj namjeri al jednostavno tako kritiziranje vecine toga sta radim me podsjeca na mamu koja sve zna najbolje i onda se ne reagiram ko normalni ljudi, sorry

Gle, ja ne vjerujem slijepo svemu sto pise. Jer, ruku na srce, na zalost, bilo je slucajeva da se djeca uguse. Ako im zapne komad tesko da ce ga iskasljat

I_me
    01. Ožujak 2018. 09:06

Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
    Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤

• sretna
    01. Ožujak 2018. 09:10

Ali dobro, necu vise nista komentirat, bez brige :)

Kiki156
    01. Ožujak 2018. 09:17

Cure jel to ta rizina? Koja ide s maminim mlijekom? Ili adom po zelji?

• Dena1009
    01. Ožujak 2018. 09:48

Kiki156

Cure jel to ta rizina? Koja ide s maminim mlijekom? Ili adom po zelji?

Trebalo bi biti. Kod nas malo drugacija slika al sve isto pise, mislim da je isto. Iza pise kako se priprema.

url=https://lilypie.com]

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:49

Bebushka... 12 NECAKA??? 12??? (u moru svega, nisam mogla ne komentiratiii 😍😍😍😍😍😍)
    Inace, juuuuutroooo 😍😍😍😍
    Kad smo kod toga, kad se mogu poceti davati komadici voca? Pa makar i preko one dude? ahahhahahhha
    Kod nas snijeeeeeg!!!! 
    Digla se u 9... Diego u 9 i pol skoro 😁😁😁😁 

[OBRISANO] 01. Ožujak 2018. 09:49

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    01. Ožujak 2018. 09:50

Kiki, je da.... mi imamo od Lina ali sve je to ista pasta a drugo pakovanje 😊

[OBRISANO] 01. Ožujak 2018. 09:51

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI