Joooj sretna sad si ko moja mater!
Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙
Joooj sretna sad si ko moja mater!
Maravno da pazim, s njima sam i nikad im ne dajem stapice ako nisu u uspravnom polozaju, a ako je istina sta pise beba vodja dohrane u tom slucaju bi im trebali radit refleksi i da otkinu komadic iskasljat ce ga, al hvala ti sto brines 😙
🤣🤣🤣 nek sam! I pusti ti to sta pise, bolje biti preoprezan nego se oslanjat na clanke

Mamisita, aaahaaaaaaa, sve mi je jasnije 😁 ja sam dobola rizine pahuljice i isto citala sta kako i gledam, wtf? otkud da ja izdojom 170ml mlijeka ?! 😂😂😂😂😂 a negdje sam citala drugi recept...
Sanjchi, ahahahahaha, kako se onesvijestila i ode ona 😂😂😂😂
Maslacak, jooojjj 😍😍😍😍 diiivnooo 😍😍😍
Sretna, ja se slazem s tobom sto se tice komadica voca... frendica je dala ali preko one dude?? pa on cuca...
Bebushka, preslatke su 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
Inace, hoce li zvucati cudno ali ja u biti ne namjeravam davati malome nesto sto ne jedem 😂😂😂😂 kao npr, sta je

Mamisita, aaahaaaaaaa, sve mi je jasnije 😁 ja sam dobola rizine pahuljice i isto citala sta kako i gledam, wtf? otkud da ja izdojom 170ml mlijeka ?! 😂😂😂😂😂 a negdje sam citala drugi recept…
Sanjchi, ahahahahaha, kako se onesvijestila i ode ona 😂😂😂😂
Maslacak, jooojjj 😍😍😍😍 diiivnooo 😍😍😍
Sretna, ja se slazem s tobom sto se tice komadica voca… frendica je dala ali preko one dude?? pa on cuca…
Bebushka, preslatke su 😍😍😍😍😍😘😘😘😘
Inace, hoce li zvucati cudno ali ja u biti ne namjeravam davati malome nesto sto ne jedem 😂😂😂😂 kao npr, sta je
sta je heljda? amarant?? booo nikad cula za to.. prvo cu prouciti o cemu se radi pa onda isprobati 😁😁😁😁
Ja sam se NAAAAPOKON rijesila robe za peglanje wwwwuuuhuuuuuuu... Diego spava evo od 14h cca...

Inace, mi smo izasli vani prvi put u sportskom djelu i dramio je... setali smo po kvartu i brzo se vratili doma... dala mu jesti (ocito je bio gladan 😂😂😂) i opet izasli nakon sto sam ga pr

Inace, mi smo izasli vani prvi put u sportskom djelu i dramio je… setali smo po kvartu i brzo se vratili doma… dala mu jesti (ocito je bio gladan 😂😂😂) i opet izasli nakon sto sam ga pr
*promijenila izasli smo van i opet cendraaaanjeeeee... nikako da se smiri i upalila mu fen i zaspao je... nakon pola min mu iskljucila i od onda spava...
inace, sportski dio je spusten kao i kosara... ne znam sto mu je odjednom bilo... moguce jer smo dosta kasnije nego inace izasli...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji