Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    28. Veljača 2018. 22:40

Hedge ja te razumijem sta se tice bonbona,moj je tata jednom spasavao jednu curicu koja se davila u tvrdom bonbonu,tako da mislim da ni Lea nece dugo to jest jedino ako ga prepolovim....divim se Bebushki,ja se to nebi jos usudila,taj cas ona odlomi komad i ode krivo,a bas mi se ne prolazi to

• Srnac
    28. Veljača 2018. 23:03

Bebushka cure su jako zgodne😍
    Navodno se bebe ne guse tako lako..imaju jako osjetljiv gag refleks koji je pomaknut skroz na pocetak usne supljine..navodno bas naprotiv miksanjem hrane taj refleks ne razvijaju nego gube i kad pređu na hranu u komadicima veca je mogucnost gusenja jer em su izgubili taj refleks em ne znaju zvakat..ocekuju da ce progutati isto kao sto su gutali i kasicu. E sad..mene je naravno kao i sve isto strah gusenja ali mislim da cu i ja probati dati "finger food" pa sta mu se vise svidi..komadi ili gnjeceno. Miksati necu. Namjeravam poceti sa 6mj pa mozda bude i kojeg zubeka do tad.

kleaiva
    28. Veljača 2018. 23:05

Curke ja sve te zitarice drzim u staklenim il plasticnim posudama s poklopcima zbog glupih kucnih moljaca koji dodu u to pa se nakote...ovak im nije pogodno.😊
    Sto se tice rizolina...nikad nisam davala na bocu...ugl. moji nisu uopce htjeli piti uz bocice cak ni kad bi ostali s nekim vec su jeli na spricu i zlicicu ili iz case. Fine guze. Ja sam to odmah na zlicicu. Sad dora usto odbija bocicu al bude prihvatila ja mislim jer cim skuzi da je u drugom prostoru i ako mene ne vidi i ne cuje onda pojede bez beda.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    28. Veljača 2018. 23:06

Sanjchi nemoj previse rizolina jer ti te rizine pahuljice zatvaraju...da je ne bi mucila probava.

• Srnac
    28. Veljača 2018. 23:08

U svakom slucaju mislim pregledati sve materijale o pomoci kod gusenja i prostudirati razliku između iskasljavanja i gusenja. Jer sve sto krene "krivo" oni iskaslju i tu im ne treba nikakva asistencija.

kleaiva
    28. Veljača 2018. 23:14

Srnac

Navodno se bebe ne guse tako lako..imaju jako osjetljiv gag refleks koji je pomaknut skroz na pocetak usne supljine..navodno bas naprotiv miksanjem hrane taj refleks ne razvijaju nego gube i kad pređu na hranu u komadicima veca je mogucnost gusenja jer em su izgubili taj refleks em ne znaju zvakat..ocekuju da ce progutati isto kao sto su gutali i kasicu. E sad..mene je naravno kao i sve isto strah gusenja ali mislim da cu i ja probati dati "finger food" pa sta mu se vise svidi..komadi ili gnjeceno. Miksati necu. Namjeravam poceti sa 6mj pa mozda bude i kojeg zubeka do tad.

Potpisujem...moj jakov je jeo komadice i zagrcnuo se milijun puta...ja u strahu a on zacas rijesi i smije se😂😂😂 i danndanas kad mu pobjegne odmah rijesi stvar i nema panike. Vise me strah zvaka i bombona i jela opcenito dok skace ili trci😒

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 02:01

kleaiva

Srnac

Potpisujem…moj jakov je jeo komadice i zagrcnuo se milijun puta…ja u strahu a on zacas rijesi i smije se😂😂😂 i danndanas kad mu pobjegne odmah rijesi stvar i nema panike. Vise me strah zvaka i bombona i jela opcenito dok skace ili trci😒

Ma naravno, sve ja to kužim. Ali strah je strah. A još je gori neutemeljeni strah. Možda sam suprugu da ju on hrani. 😂

• Bebushka
    01. Ožujak 2018. 08:00

Srnac hvala na objasnjenju tako da ne moram ja sad objasnjavat tako je kako si napisala  nije da sam to procitala u nekom opskurnom clanku na internetu nego u knjizi koju su napjsali strucnjaci...inace bi samoj ne bi palo na pamet tako riskirat
    Hedge je, narezem jabuku i krusku na stapice tako da im malo viri iz sake, lipo vjezbaju motoriku oko-ruka-usta i usput iscuclaju soka i hlade si desni, u svakom slucaju zanimacija kojom ubijes nekih po ure 

• sretna
    01. Ožujak 2018. 08:06

Bebushka

Srnac hvala na objasnjenju tako da ne moram ja sad objasnjavat tako je kako si napisala nije da sam to procitala u nekom opskurnom clanku na internetu nego u knjizi koju su napjsali strucnjaci…inace bi samoj ne bi palo na pamet tako riskirat
    Hedge je, narezem jabuku i krusku na stapice tako da im malo viri iz sake, lipo vjezbaju motoriku oko-ruka-usta i usput iscuclaju soka i hlade si desni, u svakom slucaju zanimacija kojom ubijes nekih po ure

Znam da su to pisali strucnjaci, nije mi P prvo dijete, ali ipak kazem da opreza nikad dosta. 

• Bebushka
    01. Ožujak 2018. 08:27

Ako znas nisi mi trebala pisat da ne vjerujemo svemu sta pise na netu jer onda ispadam glupa i neoprezna, imam 12 necaka i nacuvala sam se beba tako da nije da ne znam sta radim i slazem se opreza nikad dosta al bogu fala bebe su zilave i imaju puno zastitnih mehanizam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI