Sanjchiii, sretnih 5 😘😘😘
E bas sam htjela pitati za RIZOLINO... nekako mi je ostalo u sjecamo da moramo paziti koliko dajemo radi stolice?

Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤
HAHHAHAHAHAHAH

Ovdje pada bilo bijelo govno 😡😡😡
Sad ce biti statusa na fejsu: PADA SNIJEG 😍😍😍❄❄❄❤❤❤
Ništa, ipak ćeš trebat onu toplu jaknu 😂😂😂
Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo.... jedino moje mlike

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike
moje mlijeko 😁😁
Super mi je sto Diego rijetko trazi cicu ujutro i ja mogu dooostaaaaaa skupiti 😍😍😍😎😎😎😎

Dobro jutro😘😘kavica,poceo je padat i kod nas.Sanjchi sretna vam 4 mjeseca,jucer sam generalku napravila i kad sam makla kauc imala sam sta vidjet fasada promocila zid sav zelen i crn a adaptirali stan prije P rodjenja.Opet novi trosak😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I kod nas pada, ledi se na cesti.
Mi smo za sad papali samo mrkvu i bas ju je zatvorila. Danas cu joj tikvicu spremiti, jos bljutavija ce joj biti.
Sanjchi sretnih vam 4. Bas je slatka.

Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike
Dojila sam L, a dnevnik upaljen u drugoj sobi, ugl kao jedini grad u hrv koji ima pozitivnu demografsku sliku. Puno mladih, posla itd. 😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji