Romi, daaaaa, L od sretne ima 8.3. 😂😂😂 Dns se rockas slavioooo....
Klea, nek ste se lijepo proveli 😘 Super torta njamiii a Dora slatkicaaaa 😍
Sad smo se rijesili brige. Za prvo dvoje smo imali u restoranu s malo ljudi ali s godinama krug kumova i najblizih se prosirio i ovaj put smo odlucili na veliko 70 ljudi je bilo u domu. Klipz smo kupili sami i dali jednom covjeku da sve pripremi😊 bilo je odlicno, kolace je pekla sveki i muzeva strina. I muziku smo imali...tamburase koji su bas podigli atmosferu. Kupili smo jedino previse cuge😂 nikako nismo to mogli procijeniti koliko treba😂 al glavno da ne fali a popit ce se ionako i taj ostatak😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Tertufe ne voli
Luce, najbolje pedijatricu zovi... ja se ne kuzim u to
Vicky, pedijatru idite!
Srnac, to je meni bas foooraaaaa... moja frendica je kupila nesto slicno... kao ona od mamas and papas i od 5mj je malog u to stavljala... ako ne iranije... a druga frendica od mamas an
Tertufe ne voli
Luce, najbolje pedijatricu zovi… ja se ne kuzim u to
Vicky, pedijatru idite!
Srnac, to je meni bas foooraaaaa… moja frendica je kupila nesto slicno… kao ona od mamas and papas i od 5mj je malog u to stavljala… ako ne iranije… a druga frendica od mamas an
*and papas i isto i isto s nekih cca 5mj ga stavljali...
Sanjchi, super podloga... takvu sam i ja gledala, ali mi previse kosta po mom ukusu 😂😁
Dena...kod nas je obicaj da kum kupi robicu i kosuljicu i svijecu i tortu. Za prvo dijete kuma je dala poklon i kupila kosuljicu i svijecu, za drugo su kumovi sve kupili i sad sam ja htjela da se krsti u laninoj kosuljici da ne kupuje bezveze ali su kod njega obicaji da kupuje sve on pa je i kosuljicu i tortu ogromnu i kolace i odojka i finu pogacu i robu kao za presvuc je kad ovo nisam htjela i istrosio se previse definitivno i to mi je krivo al sta ces kad oni drze do takvih obicaja...al smo mi njemu kupili parfem jer ke obicaj da se kumu kupi neki poklon.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
BANANA- pola banane... ali ta je banana bila mala 😂😂😂 i nije kakao cijeli dan... onda smo mu sutradan dali bananu+jabuku i kakaaaaOoo jeeees 😂😂😂 mada je kakao i kroz noc i jutro 😁
I me i Maslacak, bome vasa jutra veselooooo krenu 😎
Mi smo dns imali musaku nakon duuuugooo vremena 😎
Barbs ama di ih samo nades😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NA FB-U 😂😂😂
TARTUFE ili volis ili ne... imaju specifican okus...
Dena, meni su i pedica i muzeva rodjakinja (njih dvije su stara skola i skupa su isle u skolu! 😂😂😂) rekle da ne pratim sve po k
Barbs ama di ih samo nades😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NA FB-U 😂😂😂
TARTUFE ili volis ili ne… imaju specifican okus…
Dena, meni su i pedica i muzeva rodjakinja (njih dvije su stara skola i skupa su isle u skolu! 😂😂😂) rekle da ne pratim sve po k
*po kalendaru vec sezonsko... ne pricam sad o bananama nego opcenito 😂 i pitala sam ju vezano za amarnt i sl... bolje da ne znate sto je rekla 😂😂😂😚😚😂😂😂😂😂😂😂
Klea, 70 ljudi????? OMGGGGG, DODAS JOS 25 i toliko nas je bilo na piru 😂😂😂😂😂😂
Sanjchi sad je doma bil samo na puzlama, al neke su debele i nisu hladne, ispod je laminat. A ovo mi se cini tanje od puzla, ili?
Romi hvala☺ A sto je to tartufat? Ja znam za one tartufe u trgovini u malim staklenkama.
Klea prekrasno😍 jeste sami sve kupovali? Kod nas obicno kuma kupuje svijecu, kosuljicu, cini mi se i oblekicu. Sad cekam da vidim dal ce reci ili cu sama kupiti, da se ne desi da imamo duplo. Ma da bih s jedne strane voljela sama kupiti, pogotovo oblekicu.
Dena to jeto u staklenkama sta imas za kupit,samo to ovdje obicno pise tartufata na njima,al uglavnom to je to
Sortiraj odgovore
Najstariji