Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Veljača 2018. 18:14

Između moje sestre i mene je razlika 4,5g ... tek negdje kad sam završavala srednju smo si postale dobre ahahahahahha 

I_me
    13. Veljača 2018. 18:15

Keaiva- super su sovice!!! 😊
    Razlikama u god izmedju djece- definitivno manja od 5 god ( to pricam ako bi imala drugo, a necem 😛)
    5 i vise mi je prevelika razlika, pogotovo izmedju istog spola..  moja seka i ja smo 5 god razlike i tek kad smo obje prosle 20te smo se pocele slagat, uvijek je bio neki klinac izmedju nas, ja prebalava, ona klinaka, ja klinaka ona pubertet, ja pubertet ona rodila 😂😂😂
    Nikako na zelenu granu 😂😂 a sad ne prodje dan da se ne cujemo.
    Hedge- i za mene misle da sam neki curetak 😂😂😂
    Pogotovo od kad sam rodila pa cujem komentare jooooj sto mladaaaa mama, pa kud tak rano dijete? Ispalim...😂😂😂
    Al tjesim se tamo kad prodjem 50te cu biti tip top 😛😛😛😂😂😂

barbs
    13. Veljača 2018. 18:16

Romi, super za curku što je raspoložena... a ona vam je prvo dijete? (mužu i tebi )
    Moja sestra ima (uskoro!) 32g, a njen muž 43g(ove god će 44g) i još nemaju djece 

• Barbi13
    13. Veljača 2018. 18:20

Romi starija si me tri mjeseca☺☺☺nismo mi jos za bacit😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    13. Veljača 2018. 18:20

Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g... a on meni: neeeee, za 3g!!  Al' ja se nedam... Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije... Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono... npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište... tamo radi... Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"
    I me, to k'o da čujem za sebe i sestru... 
    Meni još nitko nije rekao da sam premlada za prvo dijete niti prestarra. Tko god čuje kaže: taaaaaaaaamaaaaan godine.

barbs
    13. Veljača 2018. 18:21

Ma, Barbi, u cvijetu mladosti ste 

• Barbi13
    13. Veljača 2018. 18:26

barbs

Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g… a on meni: neeeee, za 3g!!Al' ja se nedam… Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije… Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono… npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište… tamo radi… Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"
    I me, to k'o da čujem za sebe i sestru…
    Meni još nitko nije rekao da sam premlada za prvo dijete niti prestarra. Tko god čuje kaže: taaaaaaaaamaaaaan godine.

Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    13. Veljača 2018. 18:27

Barbi13

barbs

Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g… a on meni: neeeee, za 3g!!Al' ja se nedam… Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije… Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono… npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište… tamo radi… Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"

Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa…..

Daaaaa.... uuuuzaaaaas... prica se o otkazima... navodno min 1000 ljudi bez... Grozno... 

barbs
    13. Veljača 2018. 18:29

I me, kako slapica? Ne znam ako si odgovorila ali kad biste mogle izaci? Jesi na 5.katu?
    Evo lijepih novosti... juhuhuuu...
    U cet idem na dogovor za djevojacku... Pred vecer... 
    U petak navecer idemo na veceru kad zaspi... s kumom i njeovom curom..
    U sub idem sa svojom kumom na pice... Nahranit cu ga i izaci na sat-dva, a u ned poslije podne idem u kino s curama... juhuhuuuuuuu... i 

I_me
    13. Veljača 2018. 18:32

barbs

Barbi13

barbs

Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa…..

Daaaaa…. uuuuzaaaaas… prica se o otkazima… navodno min 1000 ljudi bez… Grozno…

Di je on, u uljaniku?
    Bas sam isla jucer u mornaricku kad smo prolazili onuda, taman u 15h kad ih je izaslo mali milijun na cestu.. gotovo radno vrijeme...
    Cekaj, ja se gubim po Puli 😂😂😂, to je ovo gdje su u svjetlu dizalice?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI