Između moje sestre i mene je razlika 4,5g ... tek negdje kad sam završavala srednju smo si postale dobre ahahahahahha

Keaiva- super su sovice!!! 😊
Razlikama u god izmedju djece- definitivno manja od 5 god ( to pricam ako bi imala drugo, a necem 😛)
5 i vise mi je prevelika razlika, pogotovo izmedju istog spola.. moja seka i ja smo 5 god razlike i tek kad smo obje prosle 20te smo se pocele slagat, uvijek je bio neki klinac izmedju nas, ja prebalava, ona klinaka, ja klinaka ona pubertet, ja pubertet ona rodila 😂😂😂
Nikako na zelenu granu 😂😂 a sad ne prodje dan da se ne cujemo.
Hedge- i za mene misle da sam neki curetak 😂😂😂
Pogotovo od kad sam rodila pa cujem komentare jooooj sto mladaaaa mama, pa kud tak rano dijete? Ispalim...😂😂😂
Al tjesim se tamo kad prodjem 50te cu biti tip top 😛😛😛😂😂😂

Romi, super za curku što je raspoložena... a ona vam je prvo dijete? (mužu i tebi )
Moja sestra ima (uskoro!) 32g, a njen muž 43g(ove god će 44g) i još nemaju djece

Romi starija si me tri mjeseca☺☺☺nismo mi jos za bacit😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g... a on meni: neeeee, za 3g!! Al' ja se nedam... Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije... Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono... npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište... tamo radi... Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"
I me, to k'o da čujem za sebe i sestru...
Meni još nitko nije rekao da sam premlada za prvo dijete niti prestarra. Tko god čuje kaže: taaaaaaaaamaaaaan godine.

Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g… a on meni: neeeee, za 3g!!Al' ja se nedam… Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije… Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono… npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište… tamo radi… Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"
I me, to k'o da čujem za sebe i sestru…
Meni još nitko nije rekao da sam premlada za prvo dijete niti prestarra. Tko god čuje kaže: taaaaaaaaamaaaaan godine.
Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa.....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja mužu kažem da drugo (možda!) za 5g… a on meni: neeeee, za 3g!!Al' ja se nedam… Lako njemu. On ima posao. On se već formirao k'o čovjek. Mislim, i ja sam, ali stvarno bih voljela imati posao prije… Jest da nikada nisi financijski siguran što kako ovo ono… npr eto muž ima stalan posao, a sr* živo.. Ne znam ako ste čule za pulsko brodogradilište… tamo radi… Eto, nije neka sigurnost, ali eto, barem bih voljela imati neku "sigurnost"
Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa…..
Daaaaa.... uuuuzaaaaas... prica se o otkazima... navodno min 1000 ljudi bez... Grozno...

I me, kako slapica? Ne znam ako si odgovorila ali kad biste mogle izaci? Jesi na 5.katu?
Evo lijepih novosti... juhuhuuu...
U cet idem na dogovor za djevojacku... Pred vecer...
U petak navecer idemo na veceru kad zaspi... s kumom i njeovom curom..
U sub idem sa svojom kumom na pice... Nahranit cu ga i izaci na sat-dva, a u ned poslije podne idem u kino s curama... juhuhuuuuuuu... i

Tako i u Ri brodogradilista propadaju salju sve na go jer nema posla,prozor mi gleda na Viktor Lenac dva mjeseca brod nije usao.Katastrofa…..
Daaaaa…. uuuuzaaaaas… prica se o otkazima… navodno min 1000 ljudi bez… Grozno…
Di je on, u uljaniku?
Bas sam isla jucer u mornaricku kad smo prolazili onuda, taman u 15h kad ih je izaslo mali milijun na cestu.. gotovo radno vrijeme...
Cekaj, ja se gubim po Puli 😂😂😂, to je ovo gdje su u svjetlu dizalice?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji