Barbi, sto bi?
D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir
Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷
Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to
ISTOOOOO

SANJCHI, AAAHHH JOOOJJJJ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sve je to lijepo i bajno, aliiii....
Sretna, joj, vjerujem ti... mi smo to radili u trudnoci 😂😂😂😂
PRESLATKE TENISICEEE 😍😍😍
I ME, ajdeeeee, super, neka si se smirila 😘😘😘 Kad izlazite??? A slapica 😍😍😍😍 Ljepotica i mali veseljak 😍😍

Kiki, ahaaaaa, pa ajde, super.. moj je jeo prije 17h i morali su mu jednu bocicu dati za smirenje nakon sto samo otisla a drugu mu dali prije nego sam dosla i kad sam se vratila je jedva cekao da se zakaci za cicu....
Bas je nezgodno kad nemas visak mlijeka ... a ovako ga jedva uspijem skupiti
Barbi, sreeeeetnooo 😘😘😘

Ej,ok smo. Slapa je jako dobra. Smije se svima i guguce. Jedino poslije inekcije bude uspavana. Sad spava. Nema temperaturu. Dobiva antibiotik sirokog spektra,sumamed i zeljezo. Sutra ide kod specijaliste uho,grlo,nos na pregled i na novi uvz, pa ako bude potrebno mozda ce joj to i punktirati. Ne boli ju, samo joj je kvrga jos malo crvena, obraz vise nije.
Sve u svemu- dobro je!!!
Moram pohvalit pulsku pedijatriju! Od doktora i sestara😆😊😊 svi jako ljubazni i objasne i stvarno se trude, sta god da mi treba-tu su 😊
A ja sam se napokon otusirala 😂😂
Do sada sam smrdila ko pravi mali tvor 😂😂.
Dan je lijep i najradje bi u setnju 😢
Vagali su slapu i ima 8kg. Kazu komad i pol bebe 😂😂😂
Braunilu joj nisu uspjeli stavit ni na glavu ni ruku ni nigdje, kazu salasta je i ne mogu doci do bebe. Zadnji put su probali u 8 ujutro i toliko je plakala da sam im rekla da ne dam da ju vise muce i da to nema smisla i nek joj daju svakih 8h u guzu inekciju pa su se slozili samnom. Stvarno postuju zelje. Hrana u bolnici odlicna. Najela sam se i za veceru i sad dorucak

I me, super! Puno znaci dobro osoblje! Drago mi je da je Slapica dobro, brzo ce ona sa svojom mamom van i u setnju ❤️

I me super,neka nam je mala slapica i dalje vesela,tako i treba bit....samo neka nam takva i ostane...bolje da joj nisu stavili braunilu,meni je to bilo najgore svaki put u bolnici.
Gdje su danas svi,prazan forum jel to djecica nedaju mama mira....a gdje nam je Maslacak?
Klea jesi li ozdravila?
Hahaha, I me, da salasta😀, ali sto kaze Romi, mozda i bolje, braunilu bi si lako zakacila s rucicom pa to boli, bolje ovako..Barbs, stvarno ti je to nezgodno kad nemas viska, a koliko ti traje trening? Jos malo pa cete poceti kasice, pa ti mozda bude lakse..
Slapa se suuuuupeeerrrr drzi 😍😍😍😍
Mi u djiruuu 😍😍😍😍 Divno je vrijeme... ok puse, al dok je podnosljivo i dok je sunce je suuupeeeeer 😍😍😍
Moram Diegica pohvaliti.. 3-4x se samostalno okrenuo s trbuha na ledja... ujutro sam s njime vjezbala... i krenem ga snimat nece... nakon x min sam uspjela...
Sad su mu i stopala interesantna, drzi ih i ljulja se ko jaje 😍😍 to mu je fora od nedjelje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji