Ma njoj se sigurno tad spava jer joj postanu kapci crveni i vidim da više nema fokus , znam ju već. I onda postane cendrava i nervozna. I kad ju stavim spavati plače jer ne može zaspati. Ako se premori plače i prije nego ju uspavljujem.
Znala je odraditi 3 ture spavanja po danu pa navečer opet isto. Dakle čak ne bi rekla da je preumorna nego jednostavno ne zna i ne može zaspati koje god doba dana bilo, nikako se ne može umiriti i onda je još više nervozna.
A očito i za to vrijedi parola proći će, do tada samo puuuuuno živaca
Bela odakle si ti?
Okolica Rovinja
SUSJEDOO 😍😍😍😍 ja uz okolica Pule 😂😂😂 (Fazana) 😊😊😊😊😊😊
Yesss
Suncokretice, fazaaaa... i to ce proci... nama je Diego prvih mj dana s FENOM spavao... pa 2mj uspavljicanje sat-sat i pol na rukama... evo mj dan vec sve manje...
Mi jos ne znamo koliko ljudi cemo zvati ali planidamo i vjencane kumove s time da bih ja svoju kumu zvala za kumu malome na krstenju a on se jos nije izjasnio...
A sta da vam kazem, sve ce to proc, a do tada, ko ziv ko mrtav 😂 ali prema mom iskustvu, nakon trece godine pocinju bolje spavat 😅
Barbs super za kukice! Mi.idemo u utorak na pregled kukica
Samo da javim
Bili na sistematskom. Slapa ima 7300g i 62cm. 😂😂😂
Nije jako plakala na cijepljenju. Dobra je bila. Sad je zaspala ko top i idem malo prosetat nju i psa.
Samo da javim
Bili na sistematskom. Slapa ima 7300g i 62cm. 😂😂😂
Nije jako plakala na cijepljenju. Dobra je bila. Sad je zaspala ko top i idem malo prosetat nju i psa.
Ne vjerujem 😂 tocno tu kilazu i duzinu je imao moj prvorodeni s 4 mjeseca 😄 a Patrik je s 2 mj bio 62 dugacak i 6200 g tezak
I mi koristimo ruski rulet😂😂😂😂 i nije se zalomilo neplanirano do sad😂
Spavanje...slazem se s Mamasitom...ne nerviraj se oko toga...kad tad ce se smirit. Mozes joj pomoci da jos ranije krenete na spavanje i to eventualno da joj tsd das zadnji put jesti u zamracenoj sobi...moja brze zaspe bez lampice
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mi smo obavile i setnju i lijepo se osuncale danas😂
Sad cu je ostavit kod sveki da rijesim neke papire od jakovljeve kontrole s dr. i da u miru pokupim ostale klince iz vrtica😂
Navecer imam pilates i jedva cekam da se dokrajcim fizicki😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji