Manich, bravo za zubic🤗. Je li bio nervozan prije?
Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…
Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷♀️
E, pa to, da, i on si je pomaknuo vrijeme spavanja na 10, pola 11, a isao je spavati u pola 9, 9. Jedan dan je sav veseli navecer, mazi se, umiljava, prsti od energije. Ima ga na sve strane a u spavacoj smo sobi, svjetlo usgaseno, znaci sve kao i uvijek prije spavanja. Drugi dan je neki nervozan i samo se bzvz bacaka i iszo kasnije ide spavati. Ali energija je tu😁.
E, pa dala sam mu jutros palentu sa suhim sljivama i pola jagode. Za rucak je dobio proso, korabu, komorac i repicino ulje. Mislim da to ne bi trebalo tesko sjesti na zeludac🤷♀️
Moja je uvijek kasnije isla spavati al je spavala preko dana sada jedva jedno spavanje i navecer borba, dali mu vode dajes ja sam primjetila otkako mi curka pije vise vode da fino kenja i po 3,4 puta al i to su mozda zubi krivi neznam stvarno al mi bas vise vode pije tokom dana
Mogu ja na mail dobit ako nije problem za dijetu? Meni su sve neuspjesne. Ili sam samo loš karakter. A kile samo gomilam. 🤦♀️ A da ne pricam kako sam lijena jedan trbusnjak uopće se potrudit napravit, sve si mislim da ne bi ni za taj 1 imala energije 😂
Moje ti je doris_1451@hotmail.com
Ako ne mozes, nema problema, shvatit cu. 🤗
Dajem mu vode, ali nece bas piti, nije nesto zainteresiran. Kupili mu onu magicnu casu i casa je odlicna al popije malo i onda uzme gutljaj pa pljune i tako se igra. Uh, bome ti veselo ako samo jednom spava u danu🤪. Moj spava 2-3 puta, nekad i 4. Ali pomalo uglavnom
Ja sam uzela u dm bocicu za ucenje pijenja vode tako se zove i s njom se igra, zulja zube i pije vodu znaci top je ta bocica.. Moja ne znaci ja budem krepana
Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…
Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷♀️
E, pa to, da, i on si je pomaknuo vrijeme spavanja na 10, pola 11, a isao je spavati u pola 9, 9. Jedan dan je sav veseli navecer, mazi se, umiljava, prsti od energije. Ima ga na sve strane a u spavacoj smo sobi, svjetlo usgaseno, znaci sve kao i uvijek prije spavanja. Drugi dan je neki nervozan i samo se bzvz bacaka i iszo kasnije ide spavati. Ali energija je tu😁.
E, pa dala sam mu jutros palentu sa suhim sljivama i pola jagode. Za rucak je dobio proso, korabu, komorac i repicino ulje. Mislim da to ne bi trebalo tesko sjesti na zeludac🤷♀️
Moja je uvijek kasnije isla spavati al je spavala preko dana sada jedva jedno spavanje i navecer borba, dali mu vode dajes ja sam primjetila otkako mi curka pije vise vode da fino kenja i po 3,4 puta al i to su mozda zubi krivi neznam stvarno al mi bas vise vode pije tokom dana
Mogu ja na mail dobit ako nije problem za dijetu? Meni su sve neuspjesne. Ili sam samo loš karakter. A kile samo gomilam. 🤦♀️ A da ne pricam kako sam lijena jedan trbusnjak uopće se potrudit napravit, sve si mislim da ne bi ni za taj 1 imala energije 😂
Poslala
Daaaaaa to nam je sada novost budjenje nocu u 2,4 ili 5h ovisi kako kad i kenka vec dva dana ja sve kontam vrijeme ovo blesavo ali eto izgleda da je zubek u pitanju. Sinoc sam mu poslje vecere dala panadol za bol da ga ne boli i spavao je cijelu noc bez budjenja.. Probudio se u 9 igrao se i papao mljekacu u kreveticu.. Evo jos se nismo ustali bas nam ljepo u krevetu danas.
Hm, mom je izbilo 6 zubi, sa 6 mjeseci ih je vec imao, ali mislim da ga nije tako bas boljelo. Nije bio pretjerano nervozan….malo nervozniji ali nisu bile drame pa se nisam ni sjetila da bi mu dala kakv lijek. Nisam znala ni da se to smije🙈, meni su oni gelovi asocijacija na izbijanje zubi. A odlicno da je bolje volje, kad izbiju bit ce malo mir😁
Ja kod bolova dadem lupocet sirupic jer ne mogu je slusati da se dere 2,2.5 h zbog zuba
Dajem mu vode, ali nece bas piti, nije nesto zainteresiran. Kupili mu onu magicnu casu i casa je odlicna al popije malo i onda uzme gutljaj pa pljune i tako se igra. Uh, bome ti veselo ako samo jednom spava u danu🤪. Moj spava 2-3 puta, nekad i 4. Ali pomalo uglavnom
Ja sam uzela u dm bocicu za ucenje pijenja vode tako se zove i s njom se igra, zulja zube i pije vodu znaci top je ta bocica.. Moja ne znaci ja budem krepana
A vjerujem da budes…budem i ja iako on spava jer ja ne spavam🤣. Ali bar imam mira malo, tisine. Toliko sam voljela spavati prije nego sam rodila, a sad ne spavam ni pola kako sam spavala…ma ni trecinu. Ne znam zapravo kad sam bas spavala zadnji put. To sve nesto ko zec…jedno oko otvoreno a drugo zatvoreno pa "spavam"🤣. On sa mnom spava pa sam i polomljena. Ali kontam da ce to brzo proci i da cu zalit za tim vremenima. Bas jucer pricam s mm-om i kazem da ne mogu vjerovati da ce taj mali jednog dana otici od nas. Pa kako? 🤣 Jucer se bas mazio, toliko je bio sladak…❤ i mislim si, pa jednog dana to nece vise htjeti, bas bzvz. Eto, mene to drzi kad sam iscrpljena. Ali kad nemas energije, bas ti bude previse svega tako da vjerujem da si u komi. Nadam se da ce ti prehrana pomoci.
Ja se taman navikavam na ovu prehranu bez icega. 8kg sam u minusu od prije trudnoce, sto znaci da sam od poroda skinula 18kg. I koliko vi zelite smrsaviti i to vas sekira, mene zuvciraju komentari drugih da na sta licim… katastrofa. Bolje da sute svi koji nemanu nusta lijepoga za reci🙄
Hahahaha ni ja ne spavam kada ona spava, a tako sam volila spavati da je to cudo, pa i ja isto nekada razmisljam kako ce brzo odrasti i otici od kuce 🤷♀️ i nekad ju ujutro stavim k sebi ako se probudi nema mi nista slade nego kad spava kraj mene 😊😊 ja sam natukla 20kg i skinula sam bila 11 i naravno vratila sam 2kg i bilo bi mi super kada bi skinula 15kg al ono nebi se bunila ni da to bude 20kg mislim tada bi bilo idealno za moju visinu
Pozdrav cure 🙋♀️
Manichdobro nam dosla ponovo 😊
Ayladrago mi je da ima neke koristi od toga sto koristis, sta god da to bilo 😉
Dij Mar pozdrav i tebi. Mislim da se ne trebas javljati, ako nemas nesto pozitivno za reci.. Nije nam potrebno tvoja negativnost ovdje..
I da mozda ti imas problemcic sa svojom bebom, jer 10 kg za bebu od 7 i po mjeseci nije bas normalno, draga moja..
Emax drago mi je da je beba dobro, a ne kaze se bezveze da mamino srce na tren prestane kucati kad vidi da je baba pala 😘
Noemi, Marina, Mila 😘 i za vas i vase bebice
A ti si ovdje neki redar pa govoris tko se moze, a tko ne javljati? 🤔
A sva sreca pa mi je dijete zdravo, lijepo napreduje i prati svoju krivulju.
I opet mi nije jasno zasto se javljaju ljudi koje nit ne znam nit sam ih spomenula 🤔
A nitko ni tebe nije trazio misljenje pa si se javila, zar nije tako 🤷♀️
😅🤣 Aylic pusti…
Tipkamo mi ovdje o nasim bebicama i kako napreduju a ruzne komentare kao one spamove sto nude kredite 👎
Licemjerje frca na sve strane ovdje, ali posto me nitko nis ne pita, bolje da sutim 😌
Ayla ajde meni posalji ako nije problem.. ja sam kruh prestala jest vec ima vise od mj dana i zasad samo dvije kile dolje.. 😱😔 Trebalo bi neke vjezbe raditi uz sve to da se oznojimo ali uz bebu kojoj idu zubi hmm teskoo... Neki dan sam vidjela video vjezbanje sa bebom ako nadjem ostavim link.. Mozda nam to bude zanimljivo i izvodivo. Evo mail shishmishka@hotmail.com 😘😘
Nego, ne mogu a da se ne osvrnem na ovu sad situaciju koja je bila…
Dijmar, sjecam se da si mi bila simpa tako bez dlake na jeziku dok smo se dopisivali. Volim takve ljude. Ali ovo sad mi nije bilo simpaticno. Sve je bilo nekako negativno…kao da nas citas i promatras i onda krenes samo s negativnim komentarima. Ako se zelis ponovo prikljuciti grupi, onda se javis lijepo, kao sto je Manich, pozdravis, popricas…a ne ovako. Ne razumijem koji ti je uopce motiv. Zasto nisi paralelno pisala i tu na forumu dosad? Sad si se sjetila komentirati odjednom ljude koje ni ne znas. I sto uopce imas za komentirati aylinu dijetu na takav nacin? Njena stvar koliko ce sto kome reci. Ako smo se mi međusobno prihvatile takve kakve jesmo i funkcioniramo ok, ne moras unositi sad negativu jer samo nas citas, ne sudjelujes i eto to te zivcira pa tako komentiras. Onda nemoj ni pisati ako nemas sto lijepo za reci, a nemoj ni citati ako te zivcira sto pisemo. I zasto bismo se uopce morale prikljuciti onoj grupi? Nasa je stvar zasto zelimo ostati anonimne i ne dijeliti brojeve telefona s drugima.
Da sefe!
Pozdrav curkama koje citaju pa olajavaju na wacu..(jer je to odlicna tema za vasu grupu)
Jel imate vi svoje zivote? Boze kak glupo pitanje postavljam. 🤦♀️🤦♀️
Evo jedan savjet za koji sam sigurna da ce se svidjeti vasim muzevima.. Umjesto napadanja, ruznih komentara i sprdanja bilo koje zene ovdje hajd poklonite muzu jedan dobar seks pametnije vam to a i ugodno koliko se sjecam 😅😅🤣🤣🤣 pa eto ugodno s korisnim. Manite se nas zabrinutih, na dijeti ili sa hrpom zdravstvenih problema zena.
Pusaaaa 😘😘😘😘😜😜😜
Stvarno...hvala sto si nam otvorila oci! Pa mi nemamo zivot osim tracarija 😱 Ne brinemo za djecu ni za muzeve...steta sto si solo jer bi tvoj bio sretnik kakvog nema
Ayla ajde meni posalji ako nije problem.. ja sam kruh prestala jest vec ima vise od mj dana i zasad samo dvije kile dolje.. 😱😔 Trebalo bi neke vjezbe raditi uz sve to da se oznojimo ali uz bebu kojoj idu zubi hmm teskoo… Neki dan sam vidjela video vjezbanje sa bebom ako nadjem ostavim link.. Mozda nam to bude zanimljivo i izvodivo. Evo mail shishmishka@hotmail.com 😘😘
Provjeri mail, da definitivno bi valjalo i kakve vjezbe raditi al smo mi svi lini 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji