Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2020. 13:51

Jeli tko od vas uvodio ribu? 

Mila12
    16. Svibanj 2020. 17:08

Nisam, ali planiram uskoro. Ja kupujem kasice pa vec imam doma jednu s bijelom ribom i jedva cekam da proba. Javi ak probate prije nas kako je reagirala 😁

16. Svibanj 2020. 17:35

Mila12

Nisam, ali planiram uskoro. Ja kupujem kasice pa vec imam doma jednu s bijelom ribom i jedva cekam da proba. Javi ak probate prije nas kako je reagirala 😁

Ma mi nebi imalo problema jer sve njopa za sada mene strah kostiju 😣😣 

Mila12
    16. Svibanj 2020. 22:07

Ayla kupi onda od hipa npr bijelu ribu,  zasto ne 🤷🏻‍♀️

Cak mi je to bolji izbor nego doma se oko toga igrati, rijetko gdje nadem svjezu ribu iskreno. Losos sam zadnji put jela dok smo zivjeli u svici, ovdje nijedan nisam vidla da je dobar i svjez, a i ne moras se zezat s kostima od ribe . Mislim da imaju i losos od 8mjs a tvoja curka je vec velika. Ostavljam ti link pa evo vidi: i prekrsim pravila joj. Upisi u trazilicu hipp riblji obroci ako zelis 🤗

Mila12
    16. Svibanj 2020. 22:08

Isprike, prije uskrsa sam vidjela svjezu ribu jedino za kupit hahah 🤷🏻‍♀️

16. Svibanj 2020. 22:13

Ja sam kontala da bi oradu i lipo ja njoj to sve spremim i taman da ce jesti ja prst unutra kao da vidim jel vruco i ja to polizem i men nesto u ustima kad ono kost 😖😖 odmah sam to bacila i dala mljeko.. A toliko sam piljkala po tome i đaba i sad me bas strah jedino da probam s oslicem al opet me strah da i tamo ne bude kost al pogledat cu svakako.. 

16. Svibanj 2020. 22:13

Noemi si uvodila veceru? 

• Jeja4
    16. Svibanj 2020. 22:32

Pozz, nije me dugo bilo, nisam  ni pratila, jednostavno nisam stizala. Pobjegli konacno malo kod sveki u Daruvar. Curka raste, za koji dan ce 6 mj, imamo dva donja zubica, jedinice, sad idu gornje, poceli papati kasice, prihvatila ok, papala sve vise, dok nije jedan dan, nakon cijele pojedene, nakon spavanja povratila sve komplet. Sad nece uopce, jedva par zlica pojede, ne znam kako to popraviti, tj. natjerati je da jede. 
    Kad ste uveli drugi obrok? Inace cica, po noci se budi par puta. Pocela se okretati na trbuh ali se jos ne zna sama vratiti.
    Spominju se pelene, mi koristimo Trudi, nikad nisu na akciji ali su odlicne, drze cijelu noc bez problema.

• Noemi1
    16. Svibanj 2020. 22:34

ayla

Noemi si uvodila veceru?

Ee nisam, ima 2 obroka i dalje. Rucak i taj neki medjuobrok u 18h. A ti?

16. Svibanj 2020. 22:51

Jeja4

Pozz, nije me dugo bilo, nisam ni pratila, jednostavno nisam stizala. Pobjegli konacno malo kod sveki u Daruvar. Curka raste, za koji dan ce 6 mj, imamo dva donja zubica, jedinice, sad idu gornje, poceli papati kasice, prihvatila ok, papala sve vise, dok nije jedan dan, nakon cijele pojedene, nakon spavanja povratila sve komplet. Sad nece uopce, jedva par zlica pojede, ne znam kako to popraviti, tj. natjerati je da jede.
    Kad ste uveli drugi obrok? Inace cica, po noci se budi par puta. Pocela se okretati na trbuh ali se jos ne zna sama vratiti.
    Spominju se pelene, mi koristimo Trudi, nikad nisu na akciji ali su odlicne, drze cijelu noc bez problema.

Sa nepunih 5mj sam uvela dorucak, pa sa nepunih 7 rucak.. Ojooj ne znam kako popraviti jeli mozda previse pojela pa zato povratila 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.