Nisam, ali planiram uskoro. Ja kupujem kasice pa vec imam doma jednu s bijelom ribom i jedva cekam da proba. Javi ak probate prije nas kako je reagirala 😁
Nisam, ali planiram uskoro. Ja kupujem kasice pa vec imam doma jednu s bijelom ribom i jedva cekam da proba. Javi ak probate prije nas kako je reagirala 😁
Ma mi nebi imalo problema jer sve njopa za sada mene strah kostiju 😣😣
Ayla kupi onda od hipa npr bijelu ribu, zasto ne 🤷🏻♀️
Cak mi je to bolji izbor nego doma se oko toga igrati, rijetko gdje nadem svjezu ribu iskreno. Losos sam zadnji put jela dok smo zivjeli u svici, ovdje nijedan nisam vidla da je dobar i svjez, a i ne moras se zezat s kostima od ribe . Mislim da imaju i losos od 8mjs a tvoja curka je vec velika. Ostavljam ti link pa evo vidi: i prekrsim pravila joj. Upisi u trazilicu hipp riblji obroci ako zelis 🤗
Isprike, prije uskrsa sam vidjela svjezu ribu jedino za kupit hahah 🤷🏻♀️
Ja sam kontala da bi oradu i lipo ja njoj to sve spremim i taman da ce jesti ja prst unutra kao da vidim jel vruco i ja to polizem i men nesto u ustima kad ono kost 😖😖 odmah sam to bacila i dala mljeko.. A toliko sam piljkala po tome i đaba i sad me bas strah jedino da probam s oslicem al opet me strah da i tamo ne bude kost al pogledat cu svakako..
Pozz, nije me dugo bilo, nisam ni pratila, jednostavno nisam stizala. Pobjegli konacno malo kod sveki u Daruvar. Curka raste, za koji dan ce 6 mj, imamo dva donja zubica, jedinice, sad idu gornje, poceli papati kasice, prihvatila ok, papala sve vise, dok nije jedan dan, nakon cijele pojedene, nakon spavanja povratila sve komplet. Sad nece uopce, jedva par zlica pojede, ne znam kako to popraviti, tj. natjerati je da jede.
Kad ste uveli drugi obrok? Inace cica, po noci se budi par puta. Pocela se okretati na trbuh ali se jos ne zna sama vratiti.
Spominju se pelene, mi koristimo Trudi, nikad nisu na akciji ali su odlicne, drze cijelu noc bez problema.
Noemi si uvodila veceru?
Ee nisam, ima 2 obroka i dalje. Rucak i taj neki medjuobrok u 18h. A ti?
Pozz, nije me dugo bilo, nisam ni pratila, jednostavno nisam stizala. Pobjegli konacno malo kod sveki u Daruvar. Curka raste, za koji dan ce 6 mj, imamo dva donja zubica, jedinice, sad idu gornje, poceli papati kasice, prihvatila ok, papala sve vise, dok nije jedan dan, nakon cijele pojedene, nakon spavanja povratila sve komplet. Sad nece uopce, jedva par zlica pojede, ne znam kako to popraviti, tj. natjerati je da jede.
Kad ste uveli drugi obrok? Inace cica, po noci se budi par puta. Pocela se okretati na trbuh ali se jos ne zna sama vratiti.
Spominju se pelene, mi koristimo Trudi, nikad nisu na akciji ali su odlicne, drze cijelu noc bez problema.
Sa nepunih 5mj sam uvela dorucak, pa sa nepunih 7 rucak.. Ojooj ne znam kako popraviti jeli mozda previse pojela pa zato povratila 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji