Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    14. Svibanj 2020. 09:14

Aurora da to sam mislila reci za psiholoski razvoj da sad krece intezivnije. Ne znam tjesim se stalno. Ona isto je oko 9 isla spavati, a sad sve kasnije, i postalo je da ne moze se ni smiriti ni uspavati ako ju ja nenosim. Moja isto puze vojnicki poleti kad skonta vrata stolicu ili tako nesta. 
    Mi opet nista nismo spavali tocnije ja, ajde ona jos nekako na meni ili dok ju u krevetu drzim da spava. Isto je postala dreka prava od jutro do sutra za sve sto ne pase i tak. A ja sama s njom. Jos selimo krajem mjeseca pa sve pakirat vamo tamo uf

14. Svibanj 2020. 10:32

Aurora87

Milla, psiholoski razvoj krece od rođenja…sa 6 mjeseci se intenzivnije razvija psihomotorika pa to moze utjecati na spavanje. Evo moj se budio svaka 3-4 sata nocu dok mu nisu krenuli zubi, nesto prije 4.mjeseca zivota….a onda je krenuo i taj motoricki razvoj jer tako se nekako poceo i vise kretati. Sjeo je prije 6.mjeseca zivota, sad je vec na nogama uz namjestaj. Puze na veliko, lovimo se po stanu.
    E, da, ayla, ti si neki dan spominjala putni krevetic, dođe mm s posla i kaze narucio ga, kosta oko 350kn. E reko svasta, a u Plodinama ima jeftiniji…i tako, jucer je stigao ali nesto zeza sastavljanje a mm bio neki nervozan pa ga nije isprobavao. Jucer nam bio neki blesav dan. Ne znam kud cu s tim kreveticem. Bilo bi mi dobro u kuhinji ako ce on uopce htjeti biti u njemu ali ne znam hocu li imati mjesta tamo za njega. Sklapa se kao kisobran i ovako ne zauzima puno mjesta ali rasklopljen da. Ne znam zasto ga je uopce narucivao, sto misli gdje ce to stajati🤷‍♀️.

Mi smo odustali od putnog i kupili vrtic, pa uvijek ga mozete prodati al mozda vam zatreba ako budete isli di da ne morate misliti o putnom.. Ja sam vrtic stavila na sred boravka 😂😂 

Doris3101
    15. Svibanj 2020. 19:49

Ima koja situaciju da beba stalno vice? Ono vuce probija mozak? 😂 I tako od ranog jutra dok ne utone u san? Prolazna stvar? Nama traje to tjedan dana vec evo. Glava mi puca. 
    Znaci, pomaknut se ne mogu vice, nosi se vice, igra se vice...a em sit, em cista pelena 🤷‍♀️
    Ja stalno govorim evo skok u razvoju (to mi je vec 6 mj 😂)

15. Svibanj 2020. 21:22

Doris3101

Ima koja situaciju da beba stalno vice? Ono vuce probija mozak? 😂 I tako od ranog jutra dok ne utone u san? Prolazna stvar? Nama traje to tjedan dana vec evo. Glava mi puca.
    Znaci, pomaknut se ne mogu vice, nosi se vice, igra se vice…a em sit, em cista pelena 🤷‍♀️
    Ja stalno govorim evo skok u razvoju (to mi je vec 6 mj 😂)

Da nisu zubici? 

15. Svibanj 2020. 22:48

Heloooo curke evo i mene malo opet.. Vidim klinci su super aktivni drago mi je da je tako. Moj Liki je imao fazu drecanja kroz cijeli dan i to puna 3 tjedna i sad je konacno opet bolje.. Zubekiii nam idu vec dugo nikako da izbije koji ali evo sva sreca nekih vecih tegoba po tom pitanju nemamo. Navece ode spavati nekad oko 20h rijetko kad da izdrzi do 21h i do jutra 7, 8,9 zna spavati... Jako je zivahan okrece se po cijeli dan i igra se sa igrackama bas ono po pola sata se zaigra.. Stignem popit kavu pored njega stignem sredit kucu i skuhati nemogu se pozaliti.. Obozava se voziti u kolicima tako da idemo u duge setnje a od nedavno se i nosimo u klokanici i to voli tako da nam je to super. Nemoram ni rec da je jakoooo vezan za mene da zaspi samo kod mene u rukama jasno pokaze kad zeli mene a kad mu je okej netko drugi. Zbilja je jedan mali poseban deckic... Jakooo je narasao hlacice vec 80 vel nosi i ima oko 9 kila... Papa naveliko sve sto smo probali mu odgovara nikakvih problema nemamo.. Kaze pedijatrica beba za pozeljeti (mamika naravno cvate od srece ☺️☺️☺️)
    Saljemo zagrljaj i pusice Liam i ja.. 💕😘

16. Svibanj 2020. 12:02

Manich

Heloooo curke evo i mene malo opet.. Vidim klinci su super aktivni drago mi je da je tako. Moj Liki je imao fazu drecanja kroz cijeli dan i to puna 3 tjedna i sad je konacno opet bolje.. Zubekiii nam idu vec dugo nikako da izbije koji ali evo sva sreca nekih vecih tegoba po tom pitanju nemamo. Navece ode spavati nekad oko 20h rijetko kad da izdrzi do 21h i do jutra 7, 8,9 zna spavati… Jako je zivahan okrece se po cijeli dan i igra se sa igrackama bas ono po pola sata se zaigra.. Stignem popit kavu pored njega stignem sredit kucu i skuhati nemogu se pozaliti.. Obozava se voziti u kolicima tako da idemo u duge setnje a od nedavno se i nosimo u klokanici i to voli tako da nam je to super. Nemoram ni rec da je jakoooo vezan za mene da zaspi samo kod mene u rukama jasno pokaze kad zeli mene a kad mu je okej netko drugi. Zbilja je jedan mali poseban deckic… Jakooo je narasao hlacice vec 80 vel nosi i ima oko 9 kila… Papa naveliko sve sto smo probali mu odgovara nikakvih problema nemamo.. Kaze pedijatrica beba za pozeljeti (mamika naravno cvate od srece ☺️☺️☺️)

Stvarno veliki momak kada vec nosi 80 velicinu i supp ti spava, svaka bi ga majka pozelila 🤗🤗

16. Svibanj 2020. 12:05

ayla

Manich

Heloooo curke evo i mene malo opet.. Vidim klinci su super aktivni drago mi je da je tako. Moj Liki je imao fazu drecanja kroz cijeli dan i to puna 3 tjedna i sad je konacno opet bolje.. Zubekiii nam idu vec dugo nikako da izbije koji ali evo sva sreca nekih vecih tegoba po tom pitanju nemamo. Navece ode spavati nekad oko 20h rijetko kad da izdrzi do 21h i do jutra 7, 8,9 zna spavati… Jako je zivahan okrece se po cijeli dan i igra se sa igrackama bas ono po pola sata se zaigra.. Stignem popit kavu pored njega stignem sredit kucu i skuhati nemogu se pozaliti.. Obozava se voziti u kolicima tako da idemo u duge setnje a od nedavno se i nosimo u klokanici i to voli tako da nam je to super. Nemoram ni rec da je jakoooo vezan za mene da zaspi samo kod mene u rukama jasno pokaze kad zeli mene a kad mu je okej netko drugi. Zbilja je jedan mali poseban deckic… Jakooo je narasao hlacice vec 80 vel nosi i ima oko 9 kila… Papa naveliko sve sto smo probali mu odgovara nikakvih problema nemamo.. Kaze pedijatrica beba za pozeljeti (mamika naravno cvate od srece ☺️☺️☺️)

Stvarno veliki momak kada vec nosi 80 velicinu i supp ti spava, svaka bi ga majka pozelila 🤗🤗

Daaaa u duzinu je otisao dosta. 
    Ima on dana kad je zloco hahaha ali sva djeca imaju ti ali noc nam je super uvijek. 

16. Svibanj 2020. 12:06

Kako si ti Ayla i tvoja malecka.. 

16. Svibanj 2020. 12:08

Manich

ayla

Manich

Daaaa u duzinu je otisao dosta.
    Ima on dana kad je zloco hahaha ali sva djeca imaju ti ali noc nam je super uvijek.

Ma supp, ona meni sada isto nosi 80 😂 ma svi imaju svoj dan D pa tako i bebice

16. Svibanj 2020. 12:10

Manich

Kako si ti Ayla i tvoja malecka..

Evo dobro, ja sam umorna ko pas, ona supp spava vec dvi noci da pokucam al ja ne mogu ranije zaspat 🙄🙄 i onda sam slomljena, jutros kad sam se digla bila sam ok i samo odjenom me uhvatio neki umor da ju nisam ni mogla obuci kako spada, pa sam na rate 😂😂  ona se evo voza u hodalici nece mi uvjek da miruje u vrticu pa ju u nju malo ubacim, sve obilazi sve moram maknuti jer je to sumaher 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.