Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    12. Svibanj 2020. 14:26

Ayla mislim da je svima nama tako s pelenama. I moja se zna ulakat dnevno 3x. A tokom noci mi i dalje sisa svaka tri h i puno piski, tako da i preko noci ju mjenjam jednom do dva puta cak 🤦🏻‍♀️ Sva sreca pa ju to mjenjanje nekad i uspava jer voli biti gola, pa ju barem nemoram nosat. 

• Noemi1
    12. Svibanj 2020. 19:39

Mila12

Ayla mislim da je svima nama tako s pelenama. I moja se zna ulakat dnevno 3x. A tokom noci mi i dalje sisa svaka tri h i puno piski, tako da i preko noci ju mjenjam jednom do dva puta cak 🤦🏻‍♀️ Sva sreca pa ju to mjenjanje nekad i uspava jer voli biti gola, pa ju barem nemoram nosat.

Uspavaa? 🤔😱 kaako 😱 odaj nam tajnu 😂 moj bjezi, okrece se, luduje, svaki put 😅

• Noemi1
    12. Svibanj 2020. 19:40

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

Mome zasad nije nikad propustila. Jednom mu pisu nisam dobro namjestila pa je onda piskio prema gore i tad je propustila🤣. A znala je od stolice sa strane popustiti kad bude obilno i tecnije.

Pa ja nezz el to meni onda da ja dobro ne stegnem pelenu ili se ona previse mrda pa se to razbizi okolo jer nekada se desi da pelena uopce nije ni toliko puna a propusti

Mozda su joj male pelene 🤷 mom ne propustaju, znalo je prije, kad je bio manji, taman kad sam trebala prec na veci broj

A koristimo one 7-18kg vec 3,4mj

A ne znam 🤷 moguce da ne zatvoris dobro ili su joj prestale pasati kako raste

Pa nezz to su lidlove imala sam jos jedan paket pa cu potrositi i necu kupovati ih sad sam na baby love

Pa da, probaj s nekim drugim

Budem, babylove mi je ok njega koristim isto al ovo mi na dnu ostalo lidlovih kako sam bila stvarala zalihu pelena 😂 probala sam od plodina one best bay i isto su mi ok

Ma ja vise ne mijenjam. Probala sam babylove i odma je osip dobio, tak da se drzim premium care samo

Ja uzimam kako su na akciji, jer ona meni minja dosta pelena tokom dana npr promjenim pelenu ona se pokenja ja opet prominem i za 10 min se opet pokenja pa trosi se samo tako

A dobro, ja ove uglavom kupujem kad je akcija 2+1 

12. Svibanj 2020. 22:01

Noemi1

Mila12

Uspavaa? 🤔😱 kaako 😱 odaj nam tajnu 😂 moj bjezi, okrece se, luduje, svaki put 😅

I mene zanima kako 😂😂😂

12. Svibanj 2020. 22:02

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

Mome zasad nije nikad propustila. Jednom mu pisu nisam dobro namjestila pa je onda piskio prema gore i tad je propustila🤣. A znala je od stolice sa strane popustiti kad bude obilno i tecnije.

Pa ja nezz el to meni onda da ja dobro ne stegnem pelenu ili se ona previse mrda pa se to razbizi okolo jer nekada se desi da pelena uopce nije ni toliko puna a propusti

Mozda su joj male pelene 🤷 mom ne propustaju, znalo je prije, kad je bio manji, taman kad sam trebala prec na veci broj

A koristimo one 7-18kg vec 3,4mj

A ne znam 🤷 moguce da ne zatvoris dobro ili su joj prestale pasati kako raste

Pa nezz to su lidlove imala sam jos jedan paket pa cu potrositi i necu kupovati ih sad sam na baby love

Pa da, probaj s nekim drugim

Budem, babylove mi je ok njega koristim isto al ovo mi na dnu ostalo lidlovih kako sam bila stvarala zalihu pelena 😂 probala sam od plodina one best bay i isto su mi ok

Ma ja vise ne mijenjam. Probala sam babylove i odma je osip dobio, tak da se drzim premium care samo

Ja uzimam kako su na akciji, jer ona meni minja dosta pelena tokom dana npr promjenim pelenu ona se pokenja ja opet prominem i za 10 min se opet pokenja pa trosi se samo tako

A dobro, ja ove uglavom kupujem kad je akcija 2+1

I ja sam njih na akciji uzimala al posto mi ove pase ne isplati mi se davati vise para za manje pelena kad ih ionako cesto minjam

12. Svibanj 2020. 23:22

Aurora87

Ja ih tijekom dana mijenjam svaka 2 sata otp, a nocu ne. Pustim ga neka spava. Kad je kakio onda sam mijenjala, a kako je prestao po noci, prestala sam mijenjat da ga ne razbudim. A mene strah mijenjat jer ima osjetljivu kozu pa sam isto ostala na premium care.

I ja tako 2 h, osim ako spava pa prode duze, ni ja preko noci osim ako joj ne promoci 😂😂 ili vidim da je stvarno puna a nece zaspati.. 

Mila12
    13. Svibanj 2020. 01:13

Evo me pa taman sam ju promjenila i spava 😅 pa ne znam, mozda je do sisanja, ona siki pa joj uvalim cuclu vec tone u san pa onda i podlogu ispod nje stavim pa maramicama suskam hahaha promjenim ju jos malo svjetlim mobom da stavim puder na pregibe i puno kremice na guzu i eto ahahhaha, ali se zato svako nalo budi nocu, zubici vjerovatno 😅 ona se stv prepiski pelena puna bude i moram promjenit.
    E ja sam i premium care pants probala i top su mi stv. Ja vam one cicak pelene nmg smislit.
    Moja se preko dana vristi kad ju mjenjam npr jer ro dijete nema mira ni sekunde nit ima vremena ona da lezi na ledima 🤦🏻‍♀️

Emax
    13. Svibanj 2020. 01:25

Zdravo cure 🙋‍♀️ Evo ja upravo ljuljam malog jer se probudio i nadam se da ce uskoro ponovo zaspat a ne kao sinoc samo sam pet sati spavala danas cijeli dan se ne mogu sastavit 🤦‍♀️ I ja vam isto mučim muku sa pelenama prvo to sto kad se presvlaci to se okreće mlati nogama rukama place vrti se Boze sacuvaj!!! Drugo ja sam od početka na pampersu i to vecinom premium care a nekad i obicni pampers zavisi kako je na akciji a nedavno sam od baby love dobila na poklon paket pelena i sad njih stavim preko dana jer nisu mi sigurne za navece jer se on isto stvarno upiski cesto izadje na bodi i pidzamu pa ga moram presvlacim onako uspavanog komplet nekad u tri sat ujutro pa opet ljuljaj tamo vamo al sam primijetil da kad je vec bio na granici izmedju 2i 3 velicine izlazilo mu je na robu i onda sam prešla na veću vel pa je prestalo al sad je opet pocelo tako da ne znam stvarno vise 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Jel neka od vas koristi hippove pelene? Kod nas cesto bude veliko pakovanje na akciji recimo za 9€ 50 komada al nisam uzimala jer se bojim da ne reagira a pampers koristim od rodjenja i sve super

13. Svibanj 2020. 01:42

Ja cekam da moja zaspe 🙄🙄 

Emax
    13. Svibanj 2020. 06:58

Ayla znam kako ti je vjeruj mi 🙋‍♀️ Mislim da znamo sve kako se koja osjeća 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.