Kad ste uvodile meso (ja mislim danas krenuti sa piletinom i brokolijem) koliku ste količinu mesa dale?
Aurora kako ti s nocnim dojenjem? Ona se stalno budi ja vise ne znam sto cu izluditi cu 😫
Mila i ja sam sa noćnim dojenjem haos svaka dva sata a nekad i cesce, koliko ti cesto ustajes?
Emax doslovno mi se cini svakih sat vremena a nekad i je tako, i kad nije gladna trazi jer u mraku vidim kak otvori usta i trazi joj. Ne znam stv vise, grozno spavamo ( citaj - nespavamo ) .
Prije je bilo svaka 3h papanje i odma zaspe, a sad kaos. Pojede u polu snu je i samo se baca sa lijevog boka na desni itd. Eto ko sto sam rekla onda ju krenem skidat golu za pelenu presvuc pa joj to godi i zaspe. Cudo. 😳
Ugl stalno jede prek noci. Nekad se desi ok da spavamo pa svaka tri h, al i to mi je puno, cudno mi je kako ne moze duze izdrzat bez jela preko noci.... kako ti?
Kad ste uvodile meso (ja mislim danas krenuti sa piletinom i brokolijem) koliku ste količinu mesa dale?
Sa 7 mj i ide ti velicina sakice bebine.. Jednu noc zaspe u 10 drugu u 2 ujutro 😖😖
Prvi put sam dala par komadica samo, a sad dajem velicinu njegove sake
Mila moj sin ide odprilike oko osam sati na spavanje i prvo budjenje je oko 23h najkasnije i poslije toga ide pola jedan, dva, tri nesto onda pola pet i pola sedam ustajanje! Poslije toga do pola devet se igramo ja pijem kafu i oko pola devet ponovi jede i spava sat vremena! To je kad je dobra noc a zna nekad od 23-2 cetiri puta da se budi ili da u pola tri ustane i hoce da se igra mada rijetko ali desava se, i on isto okreće se lijevo desno traži dudu pa je sam nadje i stavi usta izvadi a cijelu noc me traži da ga držim il za ruku il da me osjeti blizu sebe tako da je cijelu noc neko dešavanje i ja se pitam svaku noc koliko jos ima toga kada prestaje tolika palava noću??? Ja sam u knjizi svojoj vidjela da ide prvo 30g mesa i onda sam izvagala sto sam imala piletine za njega sto sam kupila sve po 30g i zaledila a danas mu napravila sa brokoli i nije mi tako glatka smjesa jer brokoli ostavlja one sitne komadiće pa se bojin da mu poleni i dala mu malo i odmah poče kao da se zagrcnuo tako da sam danas odustala moram sa nekim drugo povrćem pokusat!
Pozdrav curke.
Evo i mene natrag malo. Čitam zaostatke. Imala obiteljsku situaciju, pa se bavim curkom pa pokušavam uz nju pratit faks online i položit koji ispit. I tak. Zabavno.
Nego mi krenuli s kašicama prije 3 tjedna. Curka tamani kao luda sve što joj dam i još bi. Uvijek joj ponudim cicu nakon toga ali ponekad pojede malo ponekad više. Malo kad.
Za sad smo uveli butternut, batat, korabicu, proso, jabuku, maslinovo ulje, piletinu je danas prvi put jela.
Sve joj paše tako da sam jako sretna. Jer znam da ima dosta mama čije bebe neće jest ili dobe alergije na hranu.
Emax pa ti onda isto nista ne spavas, koma :( meni je najgore sto ja potrosim po dva h na uspavljivanje a ona se baca sva u stresu po kreveru ne znam stv kako da pomognem vise. Nosim ju ali cim spustim show. Citala sam da od 6mjs in krece psiholoski razvoj i dosta se bude onda radi toga. To mi je kao utjeha :/ zaspala je u 10 i od 1:20 smo budne ( citaj zmiri ) ali se baca po krevetu jednostavno
Ja sam se naučila nekako da funkcionisem uz svo to nespavanje ali ta jedna noc gdje se probudi oko ponoci pa do tri sata ne spava me toliko vrati unazad da se ne mogu sastavit! Moj jos ne puze i nema zuba! Brz je i previse okreće se tamo vamo puze vojnicki al ne ono pravo sad da kazem da puze jos ne, kad ga držim da stoji on stoji skroz čvrsto i jako i krene da hoda i to hoda bas stabilno ide brzo ganja mačku po stanu a to najvise svekrva sa njim radi ona ima energije kao cura (ima 73godine) ja joj se divim ta zena nikad nije umorna nikad je ne boli nista hvala Bogu ja joj ostavim malog ona nikad ne nazove ev ga place ovo ono svaku situaciju ona iznese a on je tako sretan sa njom cim je vidi pruža ruke njoj 🥰 a sto se tice samog presvlacenja to je kaos, posebno sad kad je poceo i drugu hranu pa na dan nekad tri cetiri puta mijenjaj sve, to place to se izvija okreće da dohvati maramice, bodi, pelenu sve sto vidi a kad vidi telefon nema nego do njega ili ako neko pozvoni odmah gleda u vrata ili diže glavu ako lezi hoce da ustane da vidi koje 😂😂😂 jel se vasa djeca raduju ocu kad dodje kuci? Moj mali ne zna sta ce kad ugleda mm tu srecu ne mogu opisat na njegovom licu 🥰 i meni se obrađuje ako me nema sat vremena il ako je spavao pa mm ode po njega place sve dok mene ne vidi ali ipak koliko se njemu radije to je nestvarno 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji