Ja nikada nisam bila na dijeti i ne znam kako je to jednom sam probala kao dijeta jabuka i lipo ja navecer pojedem 2 jabuke kad je meni doslo lose od gladi i vise nikada 😂 a inace ako se najedem posteno i pojedem jabuku ja kao da nikada nisam ni jela tako da sam od jabuke odustala samo u kolacima 🤤
Mali poslao poruku, zaspao na meni i vrti se i stiisnuo posalji🤣.
Ugl, ta hrana bez jaja, mlijeka i glutena je kao da pijem vodu na prazan zeludac. Fali mi dizano tijesto, jogurt, mlijeko, jaja toliko i ne, ali volim i njih…. i tako, ne bih mogla jednom dnevno jesti, sigurno da nemas energije. Nemam ni ja a stslni bi nesto jela. Ok, ja imam 2-3 obroka dnevno ali pojedem između bananu i cokoladu za kuhanje. Po novom ne jedem ni cokoladu jer moze sadrzavati tragove svega i svacega a taman kao da malo fali da se maom koza ocisti pa kontam da je mozda u cokoladi problem.
Emax, moj nocu isto jede ali sad je smanjio malo, 2-3 puta se budi
Ja to sve jedem 😂😂😂 dobro si me sjetila za cokoladnu za kuhanje bas bi nesto slatko a nemam nista al ima cokolade za kuhanje 🤤🤤 idem u kuhinju cim curka zaspe
Emax moja se kako kada budi, nema to veze jela ona 100 puta dnevno i bila sita al ona ce se probuditi i traziti jesti, al mi zaspivamo jako kasno ponoc, 1
E ste upisali djecicu u jaslice? 😐
Ja nisam jos, prijave su u 6mj 😣 ja nezz kako cu se odvojiti od curke 😖😖 i nju ostaviti tamo
Joj kod nas su bile vec prijave 😬 ja poslala neki dan 😐
Sto si slala, kakvi papiri su trebali ili to samo ispunis nes?
Online je bilo, trebale su skenirane osobne od muza i mene (obje strane), prebivaliste (boraviste) za oboje, potvrda poslodavca o zaposlenju (ili e radna knjizica) za oboje i rodni list djeteta. I usput se ispunjava anketa. I to je to 😊
Ja cu bas vidjeti hoce li kod nas biti online, mislim mi smo malo mjesto ne vidim da bi trebali tako 🤷♀️
To je sad zbog korone bilo online, inace ne bude ni kod nas
Kod nas ni nema korone, nadam se da ni nece je biti bas cu pitati dali treba online.. Jos kako pisu da ce se korona vratiti na jesen gledam ima li smisla uopce da ide u jaslice 😂😂😂 a ja cu morati raditi svakako
A vidit cemo kakvo ce stanje bit na jesen, al svakako sam poslala prijavu za upis, pa sta bude 🤷
Lijepi dani pa svi vani 😁
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Oooo sretan rodjoos 😃 koji je to?🙊
Hvala cure 😁
Ak cemo se lagat onda 24, a ako necemo onda obrnuto 🤣
Sretan rođendan draga! Mi smo isto malome juce slavili rođendan 😊.. Poznajem dosta osoba rođenih bas na taj dan 🤔.. Mi se isto nismo dugo javljali.. Uglavnom je neka frka stalno, čisti, kuhaj, pospremaj, peglaj.. Svaki dan milion poslova, svega mi je preko glave.. Mala je postala pravi zvrk, samo se okrece, prevrce, odguruje se nogama, presvlačenje pempasa je nemoguca misija… Starija ne ide u skolu, nego slusa preko interneta, pa dok njoj pomognem i objasnim.. Bas se osjecam izmoreno.. Zna li neko nesto čime bih se mogla malo vratiti u život 😳, mislim na kakve čajeve i travkice, vitaminčiće 😄…
I meni treba nesto da se vratim u zivot i da skinem kile 😖😖 narucila sam si nesto sto cekam da mi dode javit cu ti iskustva kako je proslo al nakon sto testiram, za pocetak sam uzela za mj dana da vidim dali to djeluje uglavom se bazire na skidanju kila i vracanju energije jer ja nemam nje ni kapi, osjecam se jako tromo a dijete sve aktivnije ne mogu da pratim njezin ritam 🙈
Sta si narucila? Slusamooo
Stav je plana prehrane, kada vidim dali to sto pomaze pisati cu na mail ko zeli znati o tome vise
Oki, bas javi jel valja 😀
Budem svakako, rezultati su cudesni a stvar je samo prehrane i da imas obroka vise u danu a ja imam jedan i ocekujem da skinem kile a s tim niti gubim kile niti imam energije.. Jos neki dan slazem ormar i brdo kratkih majica mi maleno, to je bio ocaj 🙄
Jedaan obrok 🙆 pa kak prezivis 😮 ja imam jedan obrok, svaka 2h 😂😂😂😂
E ste upisali djecicu u jaslice? 😐
Ja nisam jos, prijave su u 6mj 😣 ja nezz kako cu se odvojiti od curke 😖😖 i nju ostaviti tamo
Joj kod nas su bile vec prijave 😬 ja poslala neki dan 😐
Sto si slala, kakvi papiri su trebali ili to samo ispunis nes?
Online je bilo, trebale su skenirane osobne od muza i mene (obje strane), prebivaliste (boraviste) za oboje, potvrda poslodavca o zaposlenju (ili e radna knjizica) za oboje i rodni list djeteta. I usput se ispunjava anketa. I to je to 😊
Ja cu bas vidjeti hoce li kod nas biti online, mislim mi smo malo mjesto ne vidim da bi trebali tako 🤷♀️
To je sad zbog korone bilo online, inace ne bude ni kod nas
Kod nas ni nema korone, nadam se da ni nece je biti bas cu pitati dali treba online.. Jos kako pisu da ce se korona vratiti na jesen gledam ima li smisla uopce da ide u jaslice 😂😂😂 a ja cu morati raditi svakako
A vidit cemo kakvo ce stanje bit na jesen, al svakako sam poslala prijavu za upis, pa sta bude 🤷
A i ja cu 🙈
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Hvala cure 😁
Sretan rođendan draga! Mi smo isto malome juce slavili rođendan 😊.. Poznajem dosta osoba rođenih bas na taj dan 🤔.. Mi se isto nismo dugo javljali.. Uglavnom je neka frka stalno, čisti, kuhaj, pospremaj, peglaj.. Svaki dan milion poslova, svega mi je preko glave.. Mala je postala pravi zvrk, samo se okrece, prevrce, odguruje se nogama, presvlačenje pempasa je nemoguca misija… Starija ne ide u skolu, nego slusa preko interneta, pa dok njoj pomognem i objasnim.. Bas se osjecam izmoreno.. Zna li neko nesto čime bih se mogla malo vratiti u život 😳, mislim na kakve čajeve i travkice, vitaminčiće 😄…
I meni treba nesto da se vratim u zivot i da skinem kile 😖😖 narucila sam si nesto sto cekam da mi dode javit cu ti iskustva kako je proslo al nakon sto testiram, za pocetak sam uzela za mj dana da vidim dali to djeluje uglavom se bazire na skidanju kila i vracanju energije jer ja nemam nje ni kapi, osjecam se jako tromo a dijete sve aktivnije ne mogu da pratim njezin ritam 🙈
Sta si narucila? Slusamooo
Stav je plana prehrane, kada vidim dali to sto pomaze pisati cu na mail ko zeli znati o tome vise
Oki, bas javi jel valja 😀
Budem svakako, rezultati su cudesni a stvar je samo prehrane i da imas obroka vise u danu a ja imam jedan i ocekujem da skinem kile a s tim niti gubim kile niti imam energije.. Jos neki dan slazem ormar i brdo kratkih majica mi maleno, to je bio ocaj 🙄
Jedaan obrok 🙆 pa kak prezivis 😮 ja imam jedan obrok, svaka 2h 😂😂😂😂
I ja se pitam 🙄 dok sam radila isto sam imala jedan obrok dnevno koji je bio navecer kada bi dosla s posla, glavno mi bilo kava i cigar
Hvala cure 😁
Dogovoreno draga, testiraj, pa pricaj 😄
Cureee sretan majčin dan bas kako je Aurora napisala nas prvi 💕💕💕💕 ja se isto slabo javljam ali samo zato jer sam premorena bas slavo spavam tj od kako se mali rodio tako je svaka dva sata ustani pa nekad ne mozes vise nije to samo navece nego i cijeli dan funkcioniraj! 🙄 ja svoga stavim u kolica i svaki dan šetnja ponekad suma ponekad grad kupovinica usput i eto. Uglavnom bi volio da se nosa al ja ne mogu izbjegavam al zato ga mm čim malo zaplače uzima i nosa ga a ja kazem nemoj onda i ja moram al kad on ne moze reci ne 🤦♀️ Uglavnom tako mi prolaze dani vise manje kao i vama svima! Ima li nečija beba da prespava noc bez vecih uzbuna? Ono da se probudi jednom eventualno dva puta i toku noci jer moj se budi svaka dva sata a i češće zna i svaki puta jede bar malo
🙋♀️ prespava cijelu noc, samo da je ne ureknem 😁, od 9 do 7 ujutro, a nekad ujutro kad imam priliku da jos odspavam, dam joj flasicu i stavim je kraj sebe, pa odspavamo sat-dva..
Ja nikada nisam bila na dijeti i ne znam kako je to jednom sam probala kao dijeta jabuka i lipo ja navecer pojedem 2 jabuke kad je meni doslo lose od gladi i vise nikada 😂 a inace ako se najedem posteno i pojedem jabuku ja kao da nikada nisam ni jela tako da sam od jabuke odustala samo u kolacima 🤤
😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji