Zene pa gdje ste vi? 🤷♀️🤷♀️
Sto vas nema, nista ne pisete.. Pa nemam nista za citati 😣
Hahaha da, ja vidjela da ste na ljetnima 😂
Lijepi dani pa svi vani 😁
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Oooo sretan rodjoos 😃 koji je to?🙊
October, pa sreran ti rođendanko!💐🤗
Bome ja danas poslala dijete u setnju s tatom pa spremala. Ovo dok je mali kod kuce je sviranje…
Najbolje kad sam sama u kuci pa se razletim na sve strane😁. Neki dan sam ih poslala da mogu na mogu peglati. Muz ga poceo nositi u nosiljki i sad smo u problemu jer je otimacina…ja zelim u marami a on u nosiljki😆. Sutra je Majcin dan, nas prvi i igrat cu na tu kartu da ga zelim ja nositi🤣. I tako…
Hahahah a jeste ludi 🙆 ja bi rekla samo ti nosaaj brate, slobodno 😂😂😂
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Hvala cure 😁
Ak cemo se lagat onda 24, a ako necemo onda obrnuto 🤣
Sretan rodendan 😘😘 kod nas je sunce grijalo al je zato jako puhalo van nismo ni isli 😣
Zene pa gdje ste vi? 🤷♀️🤷♀️
Sto vas nema, nista ne pisete.. Pa nemam nista za citati 😣
Hahaha da, ja vidjela da ste na ljetnima 😂
Tamo sam pisala, pa curke odg i tako nastavim pisati neka makar one imaju sto citati jer je ovdje zatisje 😂😂
October, pa sreran ti rođendanko!💐🤗
Bome ja danas poslala dijete u setnju s tatom pa spremala. Ovo dok je mali kod kuce je sviranje…
Najbolje kad sam sama u kuci pa se razletim na sve strane😁. Neki dan sam ih poslala da mogu na mogu peglati. Muz ga poceo nositi u nosiljki i sad smo u problemu jer je otimacina…ja zelim u marami a on u nosiljki😆. Sutra je Majcin dan, nas prvi i igrat cu na tu kartu da ga zelim ja nositi🤣. I tako…
Bome se ja nebi bunila da se ovaj moj ponudi da proseta malu, njemu bi to najvjerojatnije bilo pre dosadno i meni je al sto cu makar u vani imam mir 😂
Hvala cure 😁
Ak cemo se lagat onda 24, a ako necemo onda obrnuto 🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂 tamaan 😜
E ste upisali djecicu u jaslice? 😐
Ja nisam jos, prijave su u 6mj 😣 ja nezz kako cu se odvojiti od curke 😖😖 i nju ostaviti tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji