E ste upisali djecicu u jaslice? 😐
Ja nisam jos, prijave su u 6mj 😣 ja nezz kako cu se odvojiti od curke 😖😖 i nju ostaviti tamo
Joj kod nas su bile vec prijave 😬 ja poslala neki dan 😐
Lijepi dani pa svi vani 😁
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Oooo sretan rodjoos 😃 koji je to?🙊
Hvala cure 😁
Ak cemo se lagat onda 24, a ako necemo onda obrnuto 🤣
Sretan rođendan draga! Mi smo isto malome juce slavili rođendan 😊.. Poznajem dosta osoba rođenih bas na taj dan 🤔.. Mi se isto nismo dugo javljali.. Uglavnom je neka frka stalno, čisti, kuhaj, pospremaj, peglaj.. Svaki dan milion poslova, svega mi je preko glave.. Mala je postala pravi zvrk, samo se okrece, prevrce, odguruje se nogama, presvlačenje pempasa je nemoguca misija... Starija ne ide u skolu, nego slusa preko interneta, pa dok njoj pomognem i objasnim.. Bas se osjecam izmoreno.. Zna li neko nesto čime bih se mogla malo vratiti u život 😳, mislim na kakve čajeve i travkice, vitaminčiće 😄...
October, pa sreran ti rođendanko!💐🤗
Bome ja danas poslala dijete u setnju s tatom pa spremala. Ovo dok je mali kod kuce je sviranje…
Najbolje kad sam sama u kuci pa se razletim na sve strane😁. Neki dan sam ih poslala da mogu na mogu peglati. Muz ga poceo nositi u nosiljki i sad smo u problemu jer je otimacina…ja zelim u marami a on u nosiljki😆. Sutra je Majcin dan, nas prvi i igrat cu na tu kartu da ga zelim ja nositi🤣. I tako…
👍 za tatu što hoće šetati s bebom.. Moj isto hoće, ali moram i ja ići 😏, tako da mi to nije neka pretjerana pomoć..
A ja bas volim setati i nositi u marami, mene to opusta…mm i ja smo i prije znali dosta setati. I on voli u setnju ali on bi stalno neke nove rute, a meni bitno samo da hodam na zraku pa makar i u krug🤣.To je nekako onda bas vrijeme za nas kad smo iskljucivo posveceni međusobnom razgovoru, bez ikakvog ometanja. A i mali je sad u svom điru, ne komunicira s nama u setnji nego zjaka okolo ili spava…kulira😁.
Nas malac nece u jaslice, prvo ce ga tata cuvati 2 mjeseca a onda ide na cuvanje kod tete (sogorice).
E, da, mamasite, pa sretan vam Majcin dan😊. Nas prvi❤😍
E da sretan majcin dan 😁
Joooj super, i ja bih tako da imam kome ostavit 😒
Ja slavila rođendan, pa bila u kolacima i grickalicama, dijete posljem s bakom u setnju pa na brzinu napravi sta mos 😁
Hvala cure 😁
Sretan rođendan draga! Mi smo isto malome juce slavili rođendan 😊.. Poznajem dosta osoba rođenih bas na taj dan 🤔.. Mi se isto nismo dugo javljali.. Uglavnom je neka frka stalno, čisti, kuhaj, pospremaj, peglaj.. Svaki dan milion poslova, svega mi je preko glave.. Mala je postala pravi zvrk, samo se okrece, prevrce, odguruje se nogama, presvlačenje pempasa je nemoguca misija… Starija ne ide u skolu, nego slusa preko interneta, pa dok njoj pomognem i objasnim.. Bas se osjecam izmoreno.. Zna li neko nesto čime bih se mogla malo vratiti u život 😳, mislim na kakve čajeve i travkice, vitaminčiće 😄…
😂😂😂 guarana 🤔
Ja nisam jos, prijave su u 6mj 😣 ja nezz kako cu se odvojiti od curke 😖😖 i nju ostaviti tamo
Sto si slala, kakvi papiri su trebali ili to samo ispunis nes?
Hvala cure 😁
Sretan rođendan draga! Mi smo isto malome juce slavili rođendan 😊.. Poznajem dosta osoba rođenih bas na taj dan 🤔.. Mi se isto nismo dugo javljali.. Uglavnom je neka frka stalno, čisti, kuhaj, pospremaj, peglaj.. Svaki dan milion poslova, svega mi je preko glave.. Mala je postala pravi zvrk, samo se okrece, prevrce, odguruje se nogama, presvlačenje pempasa je nemoguca misija… Starija ne ide u skolu, nego slusa preko interneta, pa dok njoj pomognem i objasnim.. Bas se osjecam izmoreno.. Zna li neko nesto čime bih se mogla malo vratiti u život 😳, mislim na kakve čajeve i travkice, vitaminčiće 😄…
I meni treba nesto da se vratim u zivot i da skinem kile 😖😖 narucila sam si nesto sto cekam da mi dode javit cu ti iskustva kako je proslo al nakon sto testiram, za pocetak sam uzela za mj dana da vidim dali to djeluje uglavom se bazire na skidanju kila i vracanju energije jer ja nemam nje ni kapi, osjecam se jako tromo a dijete sve aktivnije ne mogu da pratim njezin ritam 🙈
Cureee sretan majčin dan bas kako je Aurora napisala nas prvi 💕💕💕💕 ja se isto slabo javljam ali samo zato jer sam premorena bas slavo spavam tj od kako se mali rodio tako je svaka dva sata ustani pa nekad ne mozes vise nije to samo navece nego i cijeli dan funkcioniraj! 🙄 ja svoga stavim u kolica i svaki dan šetnja ponekad suma ponekad grad kupovinica usput i eto. Uglavnom bi volio da se nosa al ja ne mogu izbjegavam al zato ga mm čim malo zaplače uzima i nosa ga a ja kazem nemoj onda i ja moram al kad on ne moze reci ne 🤦♀️ Uglavnom tako mi prolaze dani vise manje kao i vama svima! Ima li nečija beba da prespava noc bez vecih uzbuna? Ono da se probudi jednom eventualno dva puta i toku noci jer moj se budi svaka dva sata a i češće zna i svaki puta jede bar malo
Sto si slala, kakvi papiri su trebali ili to samo ispunis nes?
Online je bilo, trebale su skenirane osobne od muza i mene (obje strane), prebivaliste (boraviste) za oboje, potvrda poslodavca o zaposlenju (ili e radna knjizica) za oboje i rodni list djeteta. I usput se ispunjava anketa. I to je to 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji