Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 16:04

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Dal vi svoje bebice stavljate da sjede, premda jos sami se nisu posjeli?

Ja ga znam stavit malo da mi sjedi u krilu 🤷

I ja u krilu al na kaucu stavim isto al je vise ispruzena nego sto sjedi

A moj nece na kaucu, odma se baci 😂

Oce ona al kratko nije nista dugog vijeka 😅😅

Hahahaha a sta ces, sad su znatizeljni, sve ih zanima al vrlo kratko 😁

Pa da, to me pojde jer neznam sto bi s njom 🙆‍♀️🙆‍♀️

Emax
    06. Svibanj 2020. 21:10

Danas sam kombinovala tikvicu i pastrnjak, proslo je ok ne bas kao sa voćem ali mora i to poceti. Sutra bih mogla dati krompir sa nečim a mrkve se bojim jer zatvara a tek je poceo imat stolicu kako treba! Moj ima sest i po mjeseci i kad je pravo vrijeme za meso? Sta ste prvo uvodile i kako? Od povrća sam mu do sad dala brokoli,pastrnjak i tikvicu a voće kruška, šljiva, jabuka i žitarice i dajem mu griz-banana smjesa i baby keks od hipp to isto voli! Isto sam mu kombinovala keks sa voćem i griz ma svasta al meso jos nisam davala! 🤷‍♀️ Jel neka od vas daje jagode,maline i lubenicu?

october30
    06. Svibanj 2020. 21:30

Ja sam pocela s povrcem, uvela tikvicu, butternut tikvu, mrkvu i batat, od voca krusku, sljivu i jabuku i od zitarica palentu... S mesom ne mislim prije 7 mjeseci
    Mi izgleda imamo skok u razvoju u kombinaciji sa zubicima. .. Malo ranije ovaj sa 6 mjeseci... nervozna je stalno bi po rukama, malo spava po danu i zadnja dva dana mi je stalno gladna, popila danas preko litru AD i rucala kasicu nekih 80 gr... Inace mlijeka pije oko 800 ml dnevno. Nadam se da ce brzo proc 😁

06. Svibanj 2020. 21:39

Emax

Danas sam kombinovala tikvicu i pastrnjak, proslo je ok ne bas kao sa voćem ali mora i to poceti. Sutra bih mogla dati krompir sa nečim a mrkve se bojim jer zatvara a tek je poceo imat stolicu kako treba! Moj ima sest i po mjeseci i kad je pravo vrijeme za meso? Sta ste prvo uvodile i kako? Od povrća sam mu do sad dala brokoli,pastrnjak i tikvicu a voće kruška, šljiva, jabuka i žitarice i dajem mu griz-banana smjesa i baby keks od hipp to isto voli! Isto sam mu kombinovala keks sa voćem i griz ma svasta al meso jos nisam davala! 🤷‍♀️ Jel neka od vas daje jagode,maline i lubenicu?

Za jagode je jos rano posto su to alergeni jedino da imas domacu onda mozes ovako ne, maline i lubenica nezz kada idu al cu jos sacekati s njima 

06. Svibanj 2020. 21:39

Zaboravih, ja sam meso uvela sa 7mj po preporuci pedijatrice i to piletinu bijelo meso 

06. Svibanj 2020. 21:40

october30

Ja sam pocela s povrcem, uvela tikvicu, butternut tikvu, mrkvu i batat, od voca krusku, sljivu i jabuku i od zitarica palentu… S mesom ne mislim prije 7 mjeseci
    Mi izgleda imamo skok u razvoju u kombinaciji sa zubicima. .. Malo ranije ovaj sa 6 mjeseci… nervozna je stalno bi po rukama, malo spava po danu i zadnja dva dana mi je stalno gladna, popila danas preko litru AD i rucala kasicu nekih 80 gr… Inace mlijeka pije oko 800 ml dnevno. Nadam se da ce brzo proc 😁

Ja imam osjecaj da je kod nas skok svaki dan, ne po jelu nego nervozi 🤯🤯🤯🤯

• Noemi1
    06. Svibanj 2020. 23:49

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

U setnju 😀

• Noemi1
    06. Svibanj 2020. 23:53

Emax

Ja sam meso dala sa 6mj, piletinu bijelo meso. Nakon toga puretinu, pa sa 7mj teletinu. 
    Mrkvu uvijek kombiniram s tikvicom, korabom i sl. Pa dodam i meso. Tako ne jede cistu mrkvu. Prije san kombinirala s kruskom i super je prolazilo. 
    Ja ne dajem ni jagode ni maline ni lubenicu. Dajem borovnice.

06. Svibanj 2020. 23:59

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

U setnju 😀

Idemo svaki dan, al dva dana nismo isli vrijeme uzasno ledeno i puse jako 

• Noemi1
    07. Svibanj 2020. 08:38

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

U setnju 😀

Idemo svaki dan, al dva dana nismo isli vrijeme uzasno ledeno i puse jako

Hahha da i ja sam neki dan svog zabundala u medo odjelce i van 😅 isto bilo bas hladno 🙄 al danaas je toploo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.