Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    19. Veljača 2020. 23:37

Ayla dal imate već rutinu u hranjenju? U isto vrijeme fovica

• Marina111
    19. Veljača 2020. 23:42

Dobiva * 
    Svaki dan u isto vrijeme 

19. Veljača 2020. 23:52

Marina111

Dobiva *
    Svaki dan u isto vrijeme

Vecinom oko 11,12 a nekada ne stignem tocno tada pa dobije oko 1,2 

• Marina111
    19. Veljača 2020. 23:53

Super :) 
    Ima tko kakvu preporuku za kišobran kolica i autosjedalicu 

• Noemi1
    20. Veljača 2020. 11:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemii gdje si, nema te danima 🤔

🙋 na raport 😁

Pa đes, sto mai?

Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀

Ja jos nisam vozamo se u kosari 😂😂 puse pa da joj je zatvoreno 😁 sto inace kmelji u kosari ilii nece da spava?

Buni se u kosari jer ne vidi okolo, a i ak ga zabundam, nema mjesta za pomaknut se 😅 

• Noemi1
    20. Veljača 2020. 11:20

Marina111

Evo i mene. , mala napokon zaspala . Muče ju zubići i budi se svako malo. Bas joj se vide jako obrisi dole s time da joj je lijevi zubić (moja strana ) bjelkasti obris . Ja sam bolesna na čišćenje 🤣🤣🤣. Cure koliko kasice vam bebe pojede cca ?

Ovisi, nekad 2ooml, nekad 2 zlicice (ak mu se ne svidja) 😅😂

20. Veljača 2020. 11:45

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemii gdje si, nema te danima 🤔

🙋 na raport 😁

Pa đes, sto mai?

Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀

Ja jos nisam vozamo se u kosari 😂😂 puse pa da joj je zatvoreno 😁 sto inace kmelji u kosari ilii nece da spava?

Buni se u kosari jer ne vidi okolo, a i ak ga zabundam, nema mjesta za pomaknut se 😅

Moja jos ne, npr kako sada puse al je ljepo vrijeme oko 10,11°c onda ako ne puse u tom smjeru voznje otvoreno i samo gleda i onda ako puse stavim tetru ona i dalje mirno lezi, juce je npr smijala se iako je tetra bila metnuta i onda je ubrzo i zaspala i spavala do kuce oko sat vremena se vozali, vozila bi ja i duze al mi se neda samoj, u birtije ne idem s njom da bi sada pila kafu a ona da lezi jer to bi svako malo netko doso zavirivati da ju vidi a od toga dobijem proljev jer je malo mjesto pa svi se znamo 🙄 kada bude ljeto i kada kreneno u parkic i naravno kada budemo koristili sportsi dio 

• Marina111
    20. Veljača 2020. 13:04

Dosta pojede :) moja mrvica cca 70-120. 
    Dal nudite mlijeko ili ?

20. Veljača 2020. 13:08

Marina111

Dosta pojede :) moja mrvica cca 70-120.
    Dal nudite mlijeko ili ?

Ja vise ne nudim osim ako jee vrlo malo kasice pojela 

• Marina111
    20. Veljača 2020. 13:10

Ayla kolko je malo kad nudiš ? Nakon koliko ti onda tražim ? 
    Mi se još ucimo i borimo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.