Dobiva *
Svaki dan u isto vrijeme
Vecinom oko 11,12 a nekada ne stignem tocno tada pa dobije oko 1,2
Super :)
Ima tko kakvu preporuku za kišobran kolica i autosjedalicu
Noemii gdje si, nema te danima 🤔
🙋 na raport 😁
Pa đes, sto mai?
Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀
Ja jos nisam vozamo se u kosari 😂😂 puse pa da joj je zatvoreno 😁 sto inace kmelji u kosari ilii nece da spava?
Buni se u kosari jer ne vidi okolo, a i ak ga zabundam, nema mjesta za pomaknut se 😅
Evo i mene. , mala napokon zaspala . Muče ju zubići i budi se svako malo. Bas joj se vide jako obrisi dole s time da joj je lijevi zubić (moja strana ) bjelkasti obris . Ja sam bolesna na čišćenje 🤣🤣🤣. Cure koliko kasice vam bebe pojede cca ?
Ovisi, nekad 2ooml, nekad 2 zlicice (ak mu se ne svidja) 😅😂
Noemii gdje si, nema te danima 🤔
🙋 na raport 😁
Pa đes, sto mai?
Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀
Ja jos nisam vozamo se u kosari 😂😂 puse pa da joj je zatvoreno 😁 sto inace kmelji u kosari ilii nece da spava?
Buni se u kosari jer ne vidi okolo, a i ak ga zabundam, nema mjesta za pomaknut se 😅
Moja jos ne, npr kako sada puse al je ljepo vrijeme oko 10,11°c onda ako ne puse u tom smjeru voznje otvoreno i samo gleda i onda ako puse stavim tetru ona i dalje mirno lezi, juce je npr smijala se iako je tetra bila metnuta i onda je ubrzo i zaspala i spavala do kuce oko sat vremena se vozali, vozila bi ja i duze al mi se neda samoj, u birtije ne idem s njom da bi sada pila kafu a ona da lezi jer to bi svako malo netko doso zavirivati da ju vidi a od toga dobijem proljev jer je malo mjesto pa svi se znamo 🙄 kada bude ljeto i kada kreneno u parkic i naravno kada budemo koristili sportsi dio
Dosta pojede :) moja mrvica cca 70-120.
Dal nudite mlijeko ili ?
Ja vise ne nudim osim ako jee vrlo malo kasice pojela
Ayla kolko je malo kad nudiš ? Nakon koliko ti onda tražim ?
Mi se još ucimo i borimo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji