Ayla ma jabuka otvara apetit, a lagana je pa si od nje još vise gladan. Slobodno ti te rižine pahuljice i ja Ukiću zajedno ili kruškice pa nek se malecka napapa. Isto kukuruzne pahuljice s nečim mjesas, batat i nekaj. Bit će sita.
Pa da vidim po sebi 😂😂 kao kad sam isla na "dijetu" pojela navecer 2 jabuke i crkla od gladi 😂😂
🙈🙈🙈🙈🙈 daj kruha i špeka da se najedem ko čovjek 🙊
Hahahahaah
Men se cini da sam ja najveca nemajka, njoj nikli dva zubica a ja sad tek skuzila jucer i dns nervozna za popi i samo kmelji kad ja imam sto i i viditi 2 zuba nikla
Aurora i ja se uzasavam ljubljenja u ruke.. Rukice bebe stavljaju u usta, ja doduse ne kazem nista ali odmah joj perem ruke cim joj se neko priblizi 🙈.. Jednom sam je bez rijeci podigla od mame i otisla joj oprati ruke, ona me samo kratko pitala je li zbog toga, ja kazem jeste i nije vise nikad to uradila.. Irma sto se tice odnosa nama se "potrefio" pregled kad je bilo punih 6 sedmica, tako da smo dobili zeleno svjetlo i odmah poceli, naravno laganini, mada ja nisam sivana pa mozda je zato bilo malo lakse..
Ayla uskoro ces ti u jesenske 2020 😉
Men se cini da sam ja najveca nemajka, njoj nikli dva zubica a ja sad tek skuzila jucer i dns nervozna za popi i samo kmelji kad ja imam sto i i viditi 2 zuba nikla
🤣🤣🤣🤣 kako nisi vidjela?
🤣🤣🤣🤣 kako nisi vidjela?
Vidjela sam bila al reko ma jok cini mi se, ona nije pokazivala da je nervozna a ja joj nisam prckala po ustima jer uvjek imam osjecaj da mi ruke nisu dovoljno ciste koliko god ih prala i sad reko idem ja viditi kad imam sto i viditi ☺️☺️☺️
Aurorai ja se uzasavam ljubljenja u ruke.. Rukice bebe stavljaju u usta, ja doduse ne kazem nista ali odmah joj perem ruke cim joj se neko priblizi 🙈.. Jednom sam je bez rijeci podigla od mame i otisla joj oprati ruke, ona me samo kratko pitala je li zbog toga, ja kazem jeste i nije vise nikad to uradila.. Irmasto se tice odnosa nama se "potrefio" pregled kad je bilo punih 6 sedmica, tako da smo dobili zeleno svjetlo i odmah poceli, naravno laganini, mada ja nisam sivana pa mozda je zato bilo malo lakse..
Aylauskoro ces ti u jesenske 2020 😉
A ne ne, rano je jos.. Kao sto napisah imam puno pretraga raditi tako da nista od toga prvo zdravlje dovesti u red pa cemo vidjeti sto ce biti
Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?
170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice
I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede
Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.
Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂
Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎
A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre
Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊
Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili
E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔
Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha
Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.
Ja jos nisam pa kontam kako bi sada, jer isprobali mrkvu, tikvicu, jabuku, krusku i mix mrkve i tikvice i sad bi njega ide mi na zivce sto sve po 3 dana pa proce godina tako dok mi isprobamo ista 😂😂
Hahaa da, al taman dok uvedes sve namirnice koje sad smije, dodju nove namirnice koje smije od iduceg mj 😀
Oooo dvije muhe jednim udarcem 😅👍
Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?
170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice
I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede
Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.
Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂
Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎
A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre
Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊
Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili
E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔
Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha
Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.
Ja jos nisam pa kontam kako bi sada, jer isprobali mrkvu, tikvicu, jabuku, krusku i mix mrkve i tikvice i sad bi njega ide mi na zivce sto sve po 3 dana pa proce godina tako dok mi isprobamo ista 😂😂
Hahaa da, al taman dok uvedes sve namirnice koje sad smije, dodju nove namirnice koje smije od iduceg mj 😀
Ja uopce nemam pojma koje sada smi koje ne, citala tamo na ljetnima pola zab al sam screnschot moram potraziti sto smi
Oooo dvije muhe jednim udarcem 😅👍
E, pa ja nisam znala dok mom nisu izbili da obicno izbijaju u paru jedinice pa dvojke itd. U kratkom roku😊. To mi kuma objasnila😁
Ja sam citala da idu skupa pa znam 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji