Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2020. 17:28

Julie

ayla

Julie

Ayla ma jabuka otvara apetit, a lagana je pa si od nje još vise gladan. Slobodno ti te rižine pahuljice i ja Ukiću zajedno ili kruškice pa nek se malecka napapa. Isto kukuruzne pahuljice s nečim mjesas, batat i nekaj. Bit će sita.

Pa da vidim po sebi 😂😂 kao kad sam isla na "dijetu" pojela navecer 2 jabuke i crkla od gladi 😂😂

🙈🙈🙈🙈🙈 daj kruha i špeka da se najedem ko čovjek 🙊

Hahahahaah 

20. Siječanj 2020. 17:31

Men se cini da sam ja najveca nemajka, njoj nikli dva zubica a ja sad tek skuzila jucer i dns nervozna za popi i samo kmelji kad ja imam sto i i viditi 2 zuba nikla 

lala3
    20. Siječanj 2020. 17:42

Aurora i ja se uzasavam ljubljenja u ruke.. Rukice bebe stavljaju u usta, ja doduse ne kazem nista ali odmah joj perem ruke cim joj se neko priblizi 🙈.. Jednom sam je bez rijeci podigla od mame i otisla joj oprati ruke, ona me samo kratko pitala je li zbog toga, ja kazem jeste i nije vise nikad to uradila.. Irma sto se tice odnosa nama se "potrefio" pregled kad je bilo punih 6 sedmica, tako da smo dobili zeleno svjetlo i odmah poceli, naravno laganini, mada ja nisam sivana pa mozda je zato bilo malo lakse.. 
    Ayla uskoro ces ti u jesenske 2020 😉

lala3
    20. Siječanj 2020. 17:43

ayla

Men se cini da sam ja najveca nemajka, njoj nikli dva zubica a ja sad tek skuzila jucer i dns nervozna za popi i samo kmelji kad ja imam sto i i viditi 2 zuba nikla

🤣🤣🤣🤣 kako nisi vidjela?

20. Siječanj 2020. 17:53

lala3

ayla

🤣🤣🤣🤣 kako nisi vidjela?

Vidjela sam bila al reko ma jok cini mi se, ona nije pokazivala da je nervozna a ja joj nisam prckala po ustima jer uvjek imam osjecaj da mi ruke nisu dovoljno ciste koliko god ih prala i sad reko idem ja viditi kad imam sto i viditi ☺️☺️☺️

20. Siječanj 2020. 17:55

lala3

Aurorai ja se uzasavam ljubljenja u ruke.. Rukice bebe stavljaju u usta, ja doduse ne kazem nista ali odmah joj perem ruke cim joj se neko priblizi 🙈.. Jednom sam je bez rijeci podigla od mame i otisla joj oprati ruke, ona me samo kratko pitala je li zbog toga, ja kazem jeste i nije vise nikad to uradila.. Irmasto se tice odnosa nama se "potrefio" pregled kad je bilo punih 6 sedmica, tako da smo dobili zeleno svjetlo i odmah poceli, naravno laganini, mada ja nisam sivana pa mozda je zato bilo malo lakse..
    Aylauskoro ces ti u jesenske 2020 😉

A ne ne, rano je jos.. Kao sto napisah imam puno pretraga raditi tako da nista od toga prvo zdravlje dovesti u red pa cemo vidjeti sto ce biti

• Noemi1
    20. Siječanj 2020. 18:23

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

ayla

Marina111

Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?

170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice

I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede

Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.

Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂

Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎

A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre

Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊

Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili

E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔

Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha

Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.

Ja jos nisam pa kontam kako bi sada, jer isprobali mrkvu, tikvicu, jabuku, krusku i mix mrkve i tikvice i sad bi njega ide mi na zivce sto sve po 3 dana pa proce godina tako dok mi isprobamo ista 😂😂

Hahaa da, al taman dok uvedes sve namirnice koje sad smije, dodju nove namirnice koje smije od iduceg mj 😀

• Noemi1
    20. Siječanj 2020. 18:27

ayla

Oooo dvije muhe jednim udarcem 😅👍

20. Siječanj 2020. 19:30

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

ayla

Marina111

Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?

170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice

I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede

Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.

Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂

Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎

A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre

Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊

Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili

E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔

Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha

Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.

Ja jos nisam pa kontam kako bi sada, jer isprobali mrkvu, tikvicu, jabuku, krusku i mix mrkve i tikvice i sad bi njega ide mi na zivce sto sve po 3 dana pa proce godina tako dok mi isprobamo ista 😂😂

Hahaa da, al taman dok uvedes sve namirnice koje sad smije, dodju nove namirnice koje smije od iduceg mj 😀

Ja uopce nemam pojma koje sada smi koje ne, citala tamo na ljetnima pola zab al sam screnschot moram potraziti sto smi 

20. Siječanj 2020. 19:31

Aurora87

Noemi1

ayla

Oooo dvije muhe jednim udarcem 😅👍

E, pa ja nisam znala dok mom nisu izbili da obicno izbijaju u paru jedinice pa dvojke itd. U kratkom roku😊. To mi kuma objasnila😁

Ja sam citala da idu skupa pa znam 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.