Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    20. Siječanj 2020. 15:04

Ayla svi su super hvala Bogu, bebe rastu ko gljive ☺️
    Deja je mrak, curka joj je orava. Vidim i tvoja je, bravo 🥰 gledam već ima 5 mj, gdje to vrijeme leti 🙈 ko da smo jučer bile tu i čekale otkrivanje spola a vidi sad. 
    Ja ti još uvijek dojim tak da ću čekati s kašicama vjerojatno do 6 mj, znam da cure miksaju mrkvicu, tikvicu, batat, bundevu, kruškice, jabukicu. Imaš od Hippa u kutiji za kupiti rižine pahuljice isto tako i kukuruzne oa ti to pojača obrok, jer nemres se najest od jabuke 😂 ugl eto tako kombinacija dva sastojka ili samo jedan pa si miksaj maloj. Nadam se da sam ti malo pomogla. 😘

Julie
    20. Siječanj 2020. 15:07

Mi bili sad za docjepljivanje rote i mjerili malog. 7150 težak i 66 dug. Ima ga. Pravi je dečkić. 

20. Siječanj 2020. 15:54

Julie

Ayla svi su super hvala Bogu, bebe rastu ko gljive ☺️
    Deja je mrak, curka joj je orava. Vidim i tvoja je, bravo 🥰 gledam već ima 5 mj, gdje to vrijeme leti 🙈 ko da smo jučer bile tu i čekale otkrivanje spola a vidi sad.
    Ja ti još uvijek dojim tak da ću čekati s kašicama vjerojatno do 6 mj, znam da cure miksaju mrkvicu, tikvicu, batat, bundevu, kruškice, jabukicu. Imaš od Hippa u kutiji za kupiti rižine pahuljice isto tako i kukuruzne oa ti to pojača obrok, jer nemres se najest od jabuke 😂 ugl eto tako kombinacija dva sastojka ili samo jedan pa si miksaj maloj. Nadam se da sam ti malo pomogla. 😘

Neka su bebice dobro za ostalo je lako ☺️☺️ ma da i ja bi da dojim al eto ne pa smo krenuli.. To mi nes spominjala pedijatrica al cula sam ju na mahove jer se uvijek siti pricat kad mala placa pa ju nis ne mogu cuti iso i muz al njemu sve u magli nezna se ko je gori 😂😂 budem ja njoj onda pojacala jer ja od jabuke budem jos vise gladna 😂😂😂 mogu misliti kako njoj

20. Siječanj 2020. 15:55

Julie

Mi bili sad za docjepljivanje rote i mjerili malog. 7150 težak i 66 dug. Ima ga. Pravi je dečkić.

Odlicne mjere, maneken ko moja curka ona je malo teza al koji cm duza tako da je to sup ☺️☺️

• Noemi1
    20. Siječanj 2020. 16:16

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

ayla

Marina111

Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?

170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice

I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede

Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.

Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂

Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎

A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre

Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊

Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili

E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔

Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha

Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.

Julie
    20. Siječanj 2020. 16:18

Ayla ma jabuka otvara apetit, a lagana je pa si od nje još vise gladan. Slobodno ti te rižine pahuljice i ja Ukiću zajedno ili kruškice pa nek se malecka napapa. Isto kukuruzne pahuljice s nečim mjesas, batat i nekaj. Bit će sita.

20. Siječanj 2020. 16:18

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Marina111

ayla

Marina111

Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?

170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice

I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede

Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.

Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂

Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎

A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre

Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊

Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili

E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔

Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha

Ee da, ja sam ti batat brzo uvela. E on ti se kuha kravd od mrkve. Bubnit cu sad, mozda 15-20min. Al nije bed. Samo probas onak vilicom probost, pa vidis jel gotov.

Ja jos nisam pa kontam kako bi sada, jer isprobali mrkvu, tikvicu, jabuku, krusku i mix mrkve i tikvice i sad bi njega ide mi na zivce sto sve po 3 dana pa proce godina tako dok mi isprobamo ista 😂😂

20. Siječanj 2020. 16:19

Julie

Ayla ma jabuka otvara apetit, a lagana je pa si od nje još vise gladan. Slobodno ti te rižine pahuljice i ja Ukiću zajedno ili kruškice pa nek se malecka napapa. Isto kukuruzne pahuljice s nečim mjesas, batat i nekaj. Bit će sita.

Pa da vidim po sebi 😂😂 kao kad sam isla na "dijetu" pojela navecer 2 jabuke i crkla od gladi 😂😂

Julie
    20. Siječanj 2020. 16:23

ayla

Julie

Pa da vidim po sebi 😂😂 kao kad sam isla na "dijetu" pojela navecer 2 jabuke i crkla od gladi 😂😂

🙈🙈🙈🙈🙈 daj kruha i špeka da se najedem ko čovjek 🙊

LollyBB
    20. Siječanj 2020. 17:26

Julie, drago mi je što si se javila i da dečko dobro napreduje. Moj je tu negdje, 7 kg i 65 cm. 
    Irma, što se tiče odnosa, ne znam kako ti je prošao prvi pregled. Ja sam bila u lošem stanju i dr nije dala zeleno svjetlo za odnose, a niti sam mogla jer me boljelo dugo nakon poroda tako da smo se načekali. Iskreno, boli me i sada točno jedno mjesto, ali uz malo koncentracije, može se. 
    A s nadohranom neću još kretati. Tek kad napuni 5 mj ću pokušati. Sad malo proučavam knjižice koje sam dobila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.